Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па ево да се и ја представим, иако сам се поодавно регистровао, активан сам тек однедавно. Зовем се Милан, имам 38 година и са женом и двоје деце живим у Земуну. Војно лице сам у пензији, авијатичар, апсолвент на Богословском факултету, волим све што воле млади .smesko.. За форум сам први пут чуо када сте освојили у својој класи оно интернет признање пре неку годину (од тада сте се претплатили на то признање). Углавном, овде сам препознао ствари на начин који ми одговара... И тако... Даће Бог да се дружимо...

Поздрав за све и од Бога вам здравље.

Подели на овим сајтовима

• Гости

@,

Милане, отворио си одличну страницу, позивам све људе да се придруже који воле авиЈоне:

https://www.pouke.org/forum/groups/8-%D0%B2%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Помаже Бог свима. Јеромонах Виталије - духовник и свештенослужитељ у манастиру Градац.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Добродошли драги Оче Виталије. Велика нам је част и веома смо початвовани Вашим присутвом и учешћем на Поукама. Будно пратимо Ваше активности и имамо само речи похвале за све ђто радите. Веома лепо и креативно, што се некако од Вашег манастира и очекује.

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@јеромонах Виталије,

Бог помогао Оче и дошро дошли на zru

Такође и свим новопридошлима - добро нам дошли!

Подели на овим сајтовима

Бог помого оче, благословите

Добро Ви нама дошли :)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Отац је направио страницу свог манастира па Вас позивам да јој се придружите и да сви заједно помогнемо Оцу Виталију да фантастични пројекти иза којих стоји манастир Градац дођу до наше шире црквене јавности:

https://www.pouke.org/forum/groups/42-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%86/

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог,драгој браћи и сестрама у Христу,овдје на сајту pouke.org.

Јел ово отац Виталије Тарасјев,познате породице Тарасјев и настојатељ оне дивне руске цркве у Београду,велики поздрав за њега,духовник је манастира Градац;оче,ако пратите наша писања,поздравите много синђела Стефана(Шарића) из манастира Рајиновац.

Ја сам средовјечна жена,труди се у вјери,шта даље рећи толико тога сам написала из моје Тузле,ево сами даље просудите,ако завријеђујем пажње,мада чисто сумњам,без имало лажне скромности,нека је све у славу Божију,

Амин,Боже дај!

gallery_11184_57_80209.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хм... па није сестро, помешали сте...

Отац Виталије Тарасијев је други човек :) Но, добро, поздрав и за њега свакако...

http://video.google.com/videoplay?docid=477662916945664235

Од 12. минута је реч о оцу Виталију духовнику манастира Градца

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...