Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

@_Лана_ 

U NS sam sluzio vojsku davnih 90-ih, na Detelinari. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, obi-wan рече

@_Лана_ 

U NS sam sluzio vojsku davnih 90-ih, na Detelinari. :)

...биће на Авијатичарском насељу. То је поред Детелинаре. :) Добро је да није 99, тада су их баш гађали, мада ни 90-те нису биле много мирније. Ако од тада ниси био у новом Саду, зачудићеш се колико се изменио. Нарочито Детелинара, која је добила и "наставак" -Нова Детелинара

Подели на овим сајтовима

Tad sam bio da se nesto duze bavim po gradu, a prosao sam jos jednom negde 2006. godine. Od tad nisam uopste bio na tu stranu. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, _Лана_ рече

...биће на Авијатичарском насељу. То је поред Детелинаре. :) Добро је да није 99, тада су их баш гађали, мада ни 90-те нису биле много мирније. Ако од тада ниси био у новом Саду, зачудићеш се колико се изменио. Нарочито Детелинара, која је добила и "наставак" -Нова Детелинара

Ja sam stanovao jedno vreme 1996. na Detelinari, ulica Janka Cmelika. Nedavno kad sam prolazio tuda nisam mogao da prepoznam taj kraj.

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима.

Форум ми је још давно пуно значио при упознавању са црквеним појањем и Литургијом уопште, мада сам тек скоро, Божијом промишљу, открила да није намењен искључиво теолозима, како ми је тада деловало. Укључила сам се због много душекорисних ствари које сам пронашла и уопште позитивног духа који овде влада ( углавном) и жеље да будем што више у заједници православних, добрих људи, којих овде дефинитивно има.

О себи бих издвојила да волим људе и верујем у њих, волим живот поготово онакав какав се огледа у очима мог дбоипогодишњег сина. Књижевност ми је страст. Радим и познајем разне послове, Економија ми је струка мада не и љубав. Нисам ту да бих пронашла мужа, бићу срећна до неба ако осетим да сам прихваћена и схваћена. 

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Pomaze Bog,

izvinjavam se, al nisam videla ovu temu, a neki kucni red nalaze da se predstavimo.

Ime Gordana, uclanila sam se da bih se upoznala s pravoslavljem pre svega.Odrastala sam u kuci u kojoj je otac vojno lice, jos u BiH, a znate svi kakva su to vremena bila.

Zivot od '92 mi je nekako nametnuo tako da sam uglavnom u pokretu i zivim u koferu.?

Svako dobro zelim ?

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Gogić рече

Pomaze Bog,

izvinjavam se, al nisam videla ovu temu, a neki kucni red nalaze da se predstavimo.

Ime Gordana, uclanila sam se da bih se upoznala s pravoslavljem pre svega.Odrastala sam u kuci u kojoj je otac vojno lice, jos u BiH, a znate svi kakva su to vremena bila.

Zivot od '92 mi je nekako nametnuo tako da sam uglavnom u pokretu i zivim u koferu.?

Svako dobro zelim ?

Добро дошла

Подели на овим сајтовима

Боже, ја се никад нисам представила на овој теми... "Шта је човјек ка слабо живинче..." :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

@Gogić

:smajolik78: :navijanje:

@Anika 

P0yZ1H2E_400x400.jpg:smeh1:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Anika рече

Боже, ја се никад нисам представила на овој теми... "Шта је човјек ка слабо живинче..." :D

`Ajde, pokloni se i pocni... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...