Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, Срђан Шијакињић рече

Добродошли!

Ако будете имали времена и будете расположени, на овој можете мало да нас упознате са животом земље одакле потичете, или и других земаља у којима сте живели.

Hvala vam na pozivu! Vrlo rado cu vam odgovoriti na svako pitanje koje imati. 

Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji.  SOLI DEO GLORIA!

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Снежана рече

Сваки теолог (већина), има своју тему, питајте или разговарајте са... Александром Милојкович... са Оби - ваном... са Зораном Ђуровићем, можда је боље да ти њима поставиш путања која имаш, него да чекаш да се они јаве на твоју тему да ти одговоре.

Hvala vam! I meni ste pomogli!

Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji.  SOLI DEO GLORIA!

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, jedan čovjek рече

Hvala ti:) 

пре 27 минута, Poslednji Mohikanac рече

Hvala vam! I meni ste pomogli!

Нема на чему.

:naklon:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, ana čarnojević рече

ne zovem se Ana i ne tražim muža na forumu.

Ау, браћо, па зар толико смарамо цуре (и жене) на форуму да се ово мора нагласити? :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, ana čarnojević рече

ne zovem se Ana i ne tražim muža na forumu

"... i ne volim sve sto vole mladi..." :smeh1: ...Dobro dosla, i srdacan pozdrav tvojoj domacoj crkvi... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On ‎25‎.‎06‎.‎2017‎. at 10:01, Poslednji Mohikanac рече

Pozdrav svima! Prijatelj mi je preporucio ovaj forum jer sam zeleo da se upoznam sa Pravoslavljem. Oprostite na mojim gramatickim greskama jer mi Srpski nije bas govorni jezik! 

Pozdrav i tebi! Ako želiš da se upoznaš sa pravoslavljem, preporučio bih ti da čitaš pouke starca Pajsija Svetogorca, Porfirija Kavsokalivita ili Tadeja Vitovničkog. Mislim da oni najbolje i najlakše prenose Duh pravoslavlja. Duh koji oni prenose ne opterećuje, i njihove reči unose mir. Forum nije najbolje mesto za to, shvati ga više kao razbibrigu. 

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима и свако добро у Христу Господу .

Случајно сам наишао на овај форум претражујући нешто у вези наше вјере па ево покушавам да напишем први пост у рубрици Упознајмо се - представимо се, надам се успешно :).

Има око 4-5 година да сам се заинтересовао за хришћанство те учим ,проучавам , молим се , одем понекад и у цркву на литиргију.Крштен сам у православној цркви у Илијашу уочи рата 1992.Живим у Новом Саду.

Немам неких посебних очекивања од форума ,јер још нисам ни прегледао колико су активне теме  тј колико је активан форум а већ сам се расписао, осим да разјасним неке мање недоумице из Светога Писма и наравно и да ми буде част бити дио друштва који се занимају , теже или желе следити свети пут. 

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог, хвала на пријему на овај предивни сајт. На овај сајт сам се регистровао, јер ме увек нешто привуче овде :D Ово је ризница богатства. :) 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, ГрешниСлуга рече

Помаже Бог, хвала на пријему на овај предивни сајт. На овај сајт сам се регистровао, јер ме увек нешто привуче овде :D Ово је ризница богатства. :) 

:smajolik78:

Подели на овим сајтовима

topla dobrodoslica novim clanovima....:sunce:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Veliki pozdrav svima! Ja sam Bogdan iz Beograda, cuo sam od prijatelja za ovo divno mesto, dosao da ga posetim i bas mi se dopalo, mada malo manje svadje ne bi bilo naodmet :)

Opet i to je zivot.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bogdan01 рече

Veliki pozdrav svima! Ja sam Bogdan iz Beograda, cuo sam od prijatelja za ovo divno mesto, dosao da ga posetim i bas mi se dopalo, mada malo manje svadje ne bi bilo naodmet :)

Opet i to je zivot.

:smajolik78: na :shuntavilo:

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog svima!

Evo konacno i ja da se registrujem. :D Vidim da ima dosta zanimljivih informacija i iskreno ovo je (po meni) najbolji pravoslani forum na netu.

Kratko o sebi: Rodjen u Srbiji, pravoslavac od glave do pete. :D 

Drago mi je da sam deo pravoslavnog foruma.

Pozdrav i svako dobro!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...