Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Poslednji Mohikanac рече

Pozdrav svima! Prijatelj mi je preporucio ovaj forum jer sam zeleo da se upoznam sa Pravoslavljem. Oprostite na mojim gramatickim greskama jer mi Srpski nije bas govorni jezik! 

Dobro dos`o brate, i prijatan ti ostanak... :naklon:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Poslednji Mohikanac рече

Pozdrav svima! 

:cheesy3: Велики Поздрав Поглавице! Радујем се сваком индијанцу, који дође на форум. Хауг брате :osmeh:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Poslednji Mohikanac рече

Ja ne biti poglavica. Ja nisam indijanac ali hvala na pozdravu, moja damo! 

Шалим се мало, има нас разних , упознаћеш нас. Добродошао свакако :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Сања Т. рече

Шалим се мало, има нас разних , упознаћеш нас. Добродошао свакако :)

Ja volim sala a posebno kada se dame sale! :naklon::D Samo ponekada ne razumem vase srpske sale! Mnogo sarkazam! 

Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji.  SOLI DEO GLORIA!

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, ana čarnojević рече

ništa ne razumem...

Заиста ниси једина, има нас још.

пре 15 минута, ana čarnojević рече

praštajte ako se nekad javim i lupim. nemam teološko obrazovanje a ni opit mi nije neki.

Јави се када год желиш и имаш нешто да кажеш, речима, смајлијем, песмом, фотографијом... то је твоје мишљење, то није лупање, и све док некога не повреди или не увреди директно, са јасном намером да је из тог разлога изречено, нема разлога да тражиш опроштај. Нисмо ми овде теолози, имамо право да немамо појма о многим "теолошким" стварима, имамо и право на своје мишљење, колико год оно било "погрешно", а ко зна и уме, стрпљиво ће нас "научити", мада ни то није од пресудне важности за квалитетну интеракцију на форуму, колики си теолог или не, него колико си добар човек или не. Хвала ти на искрености. И добродошла :) 

Подели на овим сајтовима

pozdrav novim clanovima...i polako, saznacete dosta stvari ovde...naravno sta vas interesuje, bilo da otvorite novu temu ili o tome procitate iz vec postojecih tema...

za svaku pomoc, tu smo....:):mahmah:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, ana čarnojević рече

Moje je bilo da sam na liturgiji i da se borim sa sobom i životom koliko mogu.

Поздрав. То Твоје је, надамо се и наше, пронаћи ћемо се ми погубљени Чарнојевићи:mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, JESSY рече

pozdrav novim clanovima...i polako, saznacete dosta stvari ovde...naravno sta vas interesuje, bilo da otvorite novu temu ili o tome procitate iz vec postojecih tema...

za svaku pomoc, tu smo....:):mahmah:

Ja vam se zahvaljujem gospodjo! 

Da napomenem da zivim i radim sa vama u vasa lepa zemlja Srbija. Hvala!

Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji.  SOLI DEO GLORIA!

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Poslednji Mohikanac рече

Ja vam se zahvaljujem gospodjo! 

Da napomenem da zivim i radim sa vama u vasa lepa zemlja Srbija. Hvala!

Добродошли!

Ако будете имали времена и будете расположени, на овој можете мало да нас упознате са животом земље одакле потичете, или и других земаља у којима сте живели.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, jedan čovjek рече

Dobro sam ovo vidio!!!

Imam ja pitanje, volio bih da otvorim temu na koju ću da povatam ove teologe sa foruma da mi razjasne neka pitanja. Znači ja sam pravoslavac, ali ja sam i fizičar, hemičar, astrofizičar, mehaničar, kako god uzmemo, pa me interesuje kako da pokrenem tu temu jer nemate kategorije za to. A tiče se etike fizike, astronomije, hemije... kroz hrišćanstvo!!! Znači ne biološke teorije o majmunima, homoseksualcima... Pomračih se sa tim temama. Počeo sam ovaj post, ali kao što možeš vidjet, ja u njemu pričam sam sa sobom:0205_whistling:

Hvala na razumijevanju, pozvani ste na operativnu odgovornost:coolio::D

Сваки теолог (већина), има своју тему, питајте или разговарајте са... Александром Милојкович... са Оби - ваном... са Зораном Ђуровићем, можда је боље да ти њима поставиш путања која имаш, него да чекаш да се они јаве на твоју тему да ти одговоре.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, jedan čovjek рече

u njemu pričam sam sa sobom:0205_whistling:

sta da ti kazem...teme i njihovu prisutnost biraju forumasi...iz prilozenog se vidi sta ih najvise interesuje...:stadaradim:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...