Jump to content

Препоручена порука

пре 4 часа, sanja84 рече

samo ja sam sujetna pa gledam ko je dao like, ko srce, ko se nasmejao

Nije to samo sujeta, već po emotikonima možeš da vidiš s kim imaš zajednički jezik i ko ti je suprotnost. Da ne kažem-ko je uz tebe, a ko protiv tebe :))...ko ti je neprijatelj :)).

Подели на овим сајтовима

Дабоме да је форумашење добро.

Колико различитих мишљења сте ове прочитали, за ствари за које сте мислили да је апсолутно немогуће да неко мисли другачије од вас?

И обратно, колико пута смо се сложили са нечим јер је неко други то формулисао јасно, боље од нас?

Колико смо само прочитали текстова, молитава, видели икона, били усмерени на неки прелеп Јутјуб видео...

Такође, верујем да само ретки одлуче да остану анонимни и не доживе потребу да се барем са неким упознају са којим осећају блискост и повезаност а кога не би можда срели другачије, тако да је и то значајна предност.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Дођеш, видиш, одрастеш, удаш се :D,останеш.  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Nikola Stojanovic рече

@sanja84 vidim svi ti se smeju, pa mi se smajli preobratio u srce. ❤️??

Vidiš ti što je raja? :)

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...

Došao da nađem srodnu dušu, a imao jednu promašenu vezu. :dobro:

Izdominirao na temi o "moroni". :kriminalac:

Čitao neke dobre stvari. 

Kačio muziku koju niko ne sluša. 

Pričao gluposti razne, sačuvaj vas Bože. 

Jer mi ne bi dostalo vremena kad bih stao kazivati o @fsa @Avocado@Tumaralo.@sanja84@Рапсоди@mirko1929@Дејан@Milica Bajic@Božena i o drugim forumašima koji verom pobediše carstva, činiše pravdu, dobiše obećanja, zatvoriše usta lavovima, ugasiše silu ognjenu, utekoše od oštrica mača, od nemoćnih postadoše jaki, bijahu silni u ratu, poraziše vojske tuđinske; neke žene primiše svoje mrtve vaskrsenjem; drugi pak bijahu mukama umoreni ne pristavši na izbavljenje, da bi dobili bolje vaskrsenje; a drugi iskusiše poruge i šibanja, pa još okove i tamnice; kamenjem pobijeni, prestrugani, izmučeni, od mača pomriješe; potucaše se u kožusima i kozjim kožama u oskudici, u nevoljama, u patnjama; oni kojih svijet ne bijaše dostojan, potucahu se po pustinjama i gorama i po pešterama i po jamama zemaljskim. I svi ovi, osvedočeni u veri, ne dobiše obećanje; zato što je Bog nešto bolje predvideo za nas, da ne bi oni bez nas dostigli savršenstvo.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...