Grizzly Adams Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 7 минута, БанеЛ рече Овде име уопште није битно. Битно је да је ухапшен представник владе Србије, а ако могу да ухапсе представника владе, онда могу да ухапсе кога хоће и да му раде шта хоће. Наравно, као и наша власт што може да ухапси кога хоће и да му ради шта хоће. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Трагично је што, без обзира да ли је ово "режирано" или није, или је пак намерна "провокација" са очекиваном реакцијом у питању, српски народ се на КиМ не осећа безбедно. Трагично је и што ми се чини да нико, али баш нико, нема идеју о неком одрживом решењу за КиМ, него се надају да ћемо ми или пристати на понижење или да ће Шиптари, или бољи рећи САД/ЕУ пристати да одустано од дела онога што већ сматрају за добијено... И у тој "нади" пролази време... александар живаљев, Лидија Миленковић and Пг је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 2 минута, БанеЛ рече Не видех да га негде удара цев од пушке по глави. Nisi gledao sta on radi - sam na motoru skace iz zgrade u zgradu, oba puta prolazi kroz staklo, a sve na spratnoj visini, ne u prizemlju. I to sve nekoliko puta. I jos mnogo, mnogo toga drugog, ukljucujuci i nekoliko po zivot opasnih povreda vrata i glave, zbog kojih su ti filmovi imali visemesecne pauze u snimanju. Inace, po novinama su vec unapred bili naslovi o tim nekim pandurima koji cekaju, sto znaci da je paznja naroda vec bila pripremana za ovako nesto. Ali jbga, pred sam potpis valja malo da se qrchis, mozda tako navuces lakoverne da ti malo aplauziraju... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 1 минут, Grizzly Adams рече Наравно, као и наша власт што може да ухапси кога хоће и да му ради шта хоће. Наши раде полудириговано, ови дириговано 100%. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 13 минута, Milan Nikolic рече Kosovo je Srbija administracijo. Jeste, a ovo je lose rezirana predstava... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 4 минута, Orion рече Tačno tako. Ovo je poruka ne samo vladi Srbije, već celokupnom srpskom narodu. Да, порука да кад идеш преко границе треба да имаш уредне папире. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Ovim potezom da posalje Marka Djurica u Mitrovicu, Aleksandar Vucic je tesko osramotio Srbiju i srpski narod. Dozvolio je da mu ministra vodaju kao majmuna po Kosovu. A davao je izjave kako Rosu ni slucajno ne smeju da upadnu i da je to crvena linija za Srbiju. Протомајстор, александар живаљев and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Marko Djuric je ispracen do granicnog prelaza. http://rs.n1info.com/a374729/Vesti/Uhapsen-Marko-Djuric-u-Kosovskoj-Mitrovici.html БанеЛ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Nisi gledao sta on radi - sam na motoru skace iz zgrade u zgradu, oba puta prolazi kroz staklo, a sve na spratnoj visini, ne u prizemlju. I to sve nekoliko puta. I jos mnogo, mnogo toga drugog, ukljucujuci i nekoliko po zivot opasnih povreda vrata i glave, zbog kojih su ti filmovi imali visemesecne pauze u snimanju. Inace, po novinama su vec unapred bili naslovi o tim nekim pandurima koji cekaju, sto znaci da je paznja naroda vec bila pripremana za ovako nesto. Ali jbga, pred sam potpis valja malo da se qrchis, mozda tako navuces lakoverne da ti malo aplauziraju... Џеки је лавчина. Нека потпише ако сме. Не сме, мада да ли би хтео, не знам. Што се мене тиче, пре бих јео само сув хлеба док сам жив. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 Мени се такође чини да је, после свега, суштина у томе да улазак у ЕУ и наставак тренутне политике једноставно нису компатибилни са задржавањем КиМ (тачније, права на КиМ). Мораће се пресећи у неком тренутку и одустати од једне од те две ствари. А до тада нећемо имати ниједно ни друго. Знам да је ово рупа на саксији, али ми се чини да све време покушавају да нас убеде да није тако. И да можемо постићи некакав компромис, а нико жив нема представу какав компромис би уопште могао бити на столу. Grizzly Adams and александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Март 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 4 минута, Grizzly Adams рече Да, порука да кад идеш преко границе треба да имаш уредне папире. Које папире? Српски пасош? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 http://indeksonline.net/gjuriq-percillet-per-ne-stacionin-qendra-ne-prishtine-video/ "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola888 Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 hahaha pa ovo je smesno hapsenje ko da ga je rts rezirao za nemanjice recimo !!! Nas je vise jurila zuta srpska policija kad smo isli na proteste protiv hapsenja radovana i posle ratka nego ovo !!! Veceras u udarnom terminu Prle i Tihi ( Vucic i Djuric ) ,,srecom pa bar nije repriza ,,tako da na vreme odem po semenke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 1 минут, БанеЛ рече Нека потпише ако сме. Не сме, мада да ли би хтео, не знам. Што се мене тиче, пре бих јео само сув хлеба док сам жив. Имам утисак да си у убедљивој мањини. Требало би да се преиспита колико су људи у Србији уопште спремни да истрпе због КиМ. Имам утисак да генерално и нису превише... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 26, 2018 Пријави Подели Написано Март 26, 2018 пре 1 минут, БанеЛ рече Које папире? Српски пасош? Ко и за сваку земљу, шта власт тражи - пасоше, визе, дозволе итд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука