Jump to content

Породица или не

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Војвода7 рече

Нос и уста су ми ружна, нису као код бјелкиња, а и облик главе је мало коцкаст :)

A Maraja Keri i Vitni Hjuston? Imaju obe super i usta i nos i oblik glave. Sta dakle mislis o njima?

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Војвода7 рече

Нос и уста су ми ружна, нису као код бјелкиња, а и облик главе је мало коцкаст :)

Белкиње имају лепши нос и усне? 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Војвода7 рече

Зашто боја коже не би била дио љепоте? Не мора бити за тебе, али зашто не мислиш да то може бити за мене?

Zbog biologije, zbog materijala o koga si sazdan i hemijskih procesa u tvom tijelu i načina kako ti tijelo radi preko tvojih 5 čula. Boja kože može biti dio ljepote, možeš da preferiraš bjeliknje nad crnkinjama i žutkinjama. No ne može se desiti da neka crnkinja ima proporcije tijela i fizičku ljepotu kakva odgovara onoj koju tražiš kod bjelkinja, a to što joj je boja kože crna ili orašasta, a oči kose faktor na koga tvoja biologija neće reagovati. Neko spomenu ovdje, da u vrijeme robovlaništva i kolonijalizma, čak i ni najgora đubrad među rasistima nisu odoljeli zgodnim crnkinjama, pa su ih seksualno iskorištavali. 

Dakle rezime, ako si zdrava osoba, ne može da se desi da te sekusalno ne može privući ni jedna jedina, afrikanka, azijatkinja ili latinoamerikanka na ovom svijetu. Ne može da se desi da među njima ne možeš naći nijednu koja će ti i karakterno odgovarati istovremeno koliko i seksualno...to može jedino ako si neki izuzetan i rijedak medicinski fenomen, pa da zaista ne osjećaš nikakvu seksualnu privlačnost prema njima, nego isključivo prema bjelkinjama. U sprortnom nešto nije uredu s tobom. A kako vjerujem da jeste uredu, onda je jedini zaključak da to što tvrdiš kako te nikad nijedna obojena ne bi seksualno privukla, znači da snagom svoje volje potiskuješ takve pomisli i suzbijao bi hormonsko vrenje kad bi jednu od takvih upoznao, a ne da ti istinski nijedna nije prvilačna niti to može biti.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Trifke рече

A Maraja Keri i Vitni Hjuston? Imaju obe super i usta i nos i oblik glave. Sta dakle mislis o njima?

Витни је тамнија... чини ми се да је Мараја доста свјетлија, била фина кад је била млађа... али она није црнкиња...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Белкиње имају лепши нос и усне? 

Па погледај ову на слици, као силиконске, ја не видјех бијелу жену са таквим уснама а ни таквим носом

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Trifke рече

пре 3 минута, Војвода7 рече

Витни је тамнија... чини ми се да је Мараја доста свјетлија, била фина кад је била млађа... али она није црнкиња...

young-mariah-carey-in-black-dress-photo-Мало соларијум и то је то :) 

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Војвода7 рече

A ja mislila da ja imam visoke kriterijume... joooj

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Војвода7 рече

Neces ti druze dobiti sve dok gledas ruzne stvari umesto lepih. To ti je ba plodno tlo samo za impotenciju

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, ana čarnojević рече

pa dobro evo npr albino crnkinja. što bi reko  @Trifke  patka ili "a tek ćurka" a koka...

šta misliš.....

diandra-forrest-albino-model-9.jpg

Није "класична" лепотица по некој нашој европској стереотипној естетици али девојка је мистична, супер је...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, ninaana рече

A ja mislila da ja imam visoke kriterijume... joooj

пре 4 минута, ninaana рече

Zato što je to traženje dlake u jajetu. Lep joj je nos.

Мени је њен нос некако неприродан, што рекао мурамаса..преширок је. Најљепши је прћаст нос, али има лијепих жена и са другачијим обликом носа, али овај на сици је баш некако..преширок :)

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Рапсоди рече

Али  није домаћа циганска черга.Да ме не би погрешно разумели неки овде и да не би моје речи тотално изокренули , немам ништа против Рома. Знам бар лично троје људи из цркве који су дивни. Али свака птица своме јату лети, ја тако осећам.   

Pa dobro nije kao domaća ciganska, ali ima neke sličnosti. Evo nemam bolju sliku od ove trenutno.

294823_10150253347326891_4241367_n.jpg?_

Ovo je kod ženinih roditelja, pa se malo zagledaj u pozadinu...nazire se vrlo neuredno dvorište, vodu nemaju, već kopani bunar u koga je spuštena cijev i pumpa, na vrhu česma koju odvrneš i tako peru suđe izvan kuće. Kućni toalet nemaju, nego poljski WC koja nije baš u urednom stanju. Na kući rupe na sve strane i promaja, pacov ko zec od dve kile nije rijetkost, haos u kući sa stvarima nabacnim, a vlaga se nakupila svuda...jedino što nemaju autoškoljku u dvorišu, i staro željezo. I to kakvi su njeni je još mila majka, kakvi sve prizora sam vidio u Bangladešu. Ništa srpska čerga nije nešto ekstra loša u odnosu na mnoge dijelove svijeta...međutim šta je stvar? U mojoj ženi na prvom mjestu koja jedna sasvim noramlna, lijepa i kulturna osoba, poštuje zapadnjačke vrijednosti, cijeni ono dobro kod svoje kulture. Njeni roditelji super, kao bubice dobrice, malo previše naivni možda, ali ja ih jako poštujem. Ona došla u Bosnu, i sve što je u Bosni dobro prihvatila i voli...nedostaju joj jedino neke stvari koje nemaju veze sa kulturom, već sa ekonomskom situacijom. 

I kakav bi ja problem kao Srbin trebao da imam s njom? Šta je to u srpskoj kulturi što me sprečava da prisvojim ono što je dobro u njenoj? Kakva je to kultura uopšte koja te sprečava da vidiš dobro u nečijoj drugoj? To nije nikakva kultura, može biti samo nekultura. 

Zato ja ne kontam vas ljude koji vidite problem u drugoj rasi, čak šta više nepojmiljivo mi je da kao pravoslavni hrišćani ne bi ste s nekim egzotičnim pravoslavcem...Kakvo je to pravoslavlje, ako ne bi sa pravoslavnim kenijcem, ili pravoslavnim brazilcem? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Војвода7 рече

Мени је њен нос некако неприродан

Možda nije dovoljno lep za tvoj ukus, ali nije neprirodan. Kakvih sve tek ima noseva kod belaca...

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...