Jump to content

Juzna Afrika nacionalizuje farme belaca?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Muramasa рече

Ako te neko satire i ako je bolesnik i ubica, a imaš prostu slobodu da ostaneš u svojoj zemunici i ne ideš kod njega, onda to i uradiš.

Значи црнци су криви јер су убијани. Вероватно смо и ми криви јер смо убијани од усташа. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Па наравно да су зликовци искористили оно што највише боли.

Тако би и неко искористио нашу муку да нас наведе на грех освете, далеко било и не дај Боже.

Разумем, али треба бити опрезан да се не наседа на њихове подметнуте приче.

Комуњаре увек покушавају да нађу неко такво оправдање за своја злодела. Али чињеница да су увек и свуда, у најразличитијим културама и народима, чинили невиђене злочине сведочи да је узрок на другом месту. Узрок је нешто што им је свима заједничко.

А то је сатанска мржња према паметним, креативним, продуктивним људима. Толика мржња, да више воле да све униште и сами себи науде, да живе као стока, него да неко буде способан и успешан.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Nisam to rekao. Samo sam te pitao zašto ideš na teritoriju koju je prethodno zauzeo neko ko je bolesnik i ubica?

Bar je njima taj koncept savršeno poznat, posle desetina vekova plemenskih ratova.

Е сад. Имаш онај моменат код људи, па неће ваљда то да ураде.

Нико од Срба није могао да замисли да Јасеновац. Ни 1991. после свега људи и даље нису веровали да неко може да буде толики злотовор.

Можда су их навукли слатком причом...Не знам детаље.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Ako ja znam da su ISIS-ovci bolesnici i ubice, da sam ja za njih kafir i neprijatelj, prosto neću ići tamo, bar ne bez puške i uniforme.

Углавном није битно. Људи су страдали и нису криви за то.

Подели на овим сајтовима

Ретард који јавно прети убијањем чланова неке етничке групације у било којој цивилизованој земљи одмах иде у затвор. Био он црн, бео, жут, зелен или било које друге боје. А векови (чињеничног) бруталног енглеског колонијализма не могу да буду изговор да се овакве ствари дешавају. Осим ако се не планира да то буде дежурни изговор на дуже стазе за сву економску, политичку и било какву кризу која ће тамо да завлада.

Подели на овим сајтовима

Углавном није битно. Људи су страдали и нису криви за то.

То је било некад, већ отишло у историју.

Не треба овим злотворима чинити услугу и повезивати њихова недела са нечијим другим.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

То је било некад, већ отишло у историју.

Не треба овим злотворима чинити услугу и повезивати њихова недела са нечијим другим.

Извини да није било ових првих ови други не би имали чиме да манипулишу. Повезано је јако.

Само је питање колико је црнци бити паметни да не наседну на провокацију. Белци су већ испали глупандери.

Подели на овим сајтовима

Извини да није било ових првих ови други не би имали чиме да манипулишу.

Нашли би они, ништа не брини. Увек нађу неку "неправду" коју ће они пљачком и убијањем да "исправе"...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Нашли би они, ништа не брини. Увек нађу неку "неправду" коју ће они пљачком и убијањем да "исправе"...

Што не умаљује злочин ових првих. Мислим глупо ми да причамо ко је гори, ђаво или враг.

Подели на овим сајтовима

Што не умаљује злочин ових првих. Мислим глупо ми да причамо ко је гори, ђаво или враг.

Брате, ти "први" уопште нису тема овде...

Тема је ово што се сада дешава у ЈА.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Вилер Текс рече

Наравно да освета није оправдана.

Али нећемо се правити блесави и рећи да је ничим изазвана. Припадници беле расе су сатирали браћу црнце и сад имамо то да је дошло до освете.

Сад јесте ничим изазвана. Имала сам "белог" другара тамо, причао ми је да их редовно нападају, оца су му убили кад је има 12 година... Ни за туристе (= људе који ништа нису урадили) није безбедно уопште чини ми се деценијама.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Џуманџи рече

Сад јесте ничим изазвана. Имала сам "белог" другара тамо, причао ми је да их редовно нападају, оца су му убили кад је има 12 година... Ни за туристе (= људе који ништа нису урадили) није безбедно уопште чини ми се деценијама.

Не правдам ја ове лудаке. Говорим о генези ствари.

Кажу људи "црнци су лењи". Па није 500 година ропства прошло без последица.

Знам и ја људе који су радили доле и причали ми колико је опасно. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Muramasa рече

Zapravo, Južna Afrika je bila vrlo slabo naseljena do dolaska belaca. Koliko god mi je žao tih ljudi, ako ne pruže adekvatan odgovor, utoliko mi je drago to što će svim levičarskim retardima moći da se pokaže kako izgleda crnački ethno-state u kombinaciji sa komunizmom.
Baš me zanima na šta će se vaditi kad više ne bude belaca, ko će im biti kriv što skapavaju od gladi.

Јел можеш да ми даш неки извор за ово? Након што сам ово код тебе прочитао, прво што ми је изашло је страница Википедије, на којој пише да су тамо заправо прво живели Банту и Коколи (дал сам ово лепо написао?) црнци, да су Холанђани сатрли Коколије у серији покоља и богињама које су им донели, али да су тамо ипак остали Банту црнци, који су пре отприлике две хиљаде година дошли тамо.

en.wikipedia.org/wiki/History_of_South_Africa

Е сад, с обзиром да знам колико је Википедија глупсот, и колико често маши, волео бих да ову тему истражим мало. Не интересује ме расправа ова на теми, него овај податак који си ти избацио први пут чујем, па бих да се мало детаљније упознам са тим.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...