Jump to content

Juzna Afrika nacionalizuje farme belaca?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 13 минута, RYLAH рече

Е сад, с обзиром да знам колико је Википедија глупсот, и колико често маши, волео бих да ову тему истражим мало.

Imaš sreće... jer Stevica ne lupa gluposti i nikad ne maši...  :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Muramasa рече

Podcast Stefana Molyneuxa i jednog belca iz Južne Afrike.

ОК, не треба онда.

Истражићу сам, ал ако је ова истина као његове остале "истине", онда гласам за Википедију :))) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Стевица је занимљив лик. Било би га интересантно слушати и гледати кад би бар мало смањио цинизам, сарказам и самозадовољни кез који развуче после сваке друге реченице. Боле и очи и уши после само пар минута.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, GeniusAtWork рече

Стевица је занимљив лик. Било би га интересантно слушати и гледати кад би бар мало смањио цинизам, сарказам и самозадовољни кез који развуче после сваке друге реченице. Боле и очи и уши после само пар минута.

Мислиш као овде, кад је нашао биолошке доказе за нижи И ку? Брате, натерао сам се пар пута да га слушам јер су ми га наводили овде као неког панметног лика и ауторитета, и човек је Алекс Џоунс са бољим нагласком и без драња, с том разликом што Алекс Џоунс није расиста, за разлику од овог нацоша.

Кад будеш имао времена и довољно мазохизма, погледај "доказе" о биолошкој датости код црнаца да имају нижи И ку.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Muramasa рече

Sad ćemo videti da li je u pravu, kad Južna Afrika bude potpuno bez belaca.

Ne kažem, možda razviju svemirski program bez belaca da ih ugnjetavaju.

Нисам се бавио темом. Нисам упуућен у то шта се и како дешава у ЈАР. Свакако сам против сваког насиља, укључујући и ово, ма шта се дешавало пре толико година.

Оно чиме сам се бавио је твоја тврдња да су у ЈАР прво живели белци, па тамо добровољно одлазили црнци да од њих праве робове и угњетавају их. Нашао сам извор за који сматрам да је непоуздан и замолио те да ми даш извор из ког могу то да видим.

И шта добијам? Нацоша који један клип не направи а да не лупи нешто епохалних размера, буквално из сваке теме које се дотакне. Грозите се Алекса зато што овај лик има британски нагласак, али кад ставиш у раван оно што причају - потпуно су исти.

Што опет не значи да оно што си причао није истина, само значи да ова будала ни у лудилу не може да буде кредибилан извор и да морам да копам сутра, кад ми буде боље.

Подели на овим сајтовима

Ja jedva čekam da Muramasa postavi klip i da čujem šta Stevica ima da kaže o JAR!

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Ja jedva čekam da Muramasa postavi klip i da čujem šta Stevica ima da kaže o JAR!

* Стевица и стручни консултант за питања Јужне Африке, апартхејда и супериорности белаца у свему. Иначе његов ортак из града.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, RYLAH рече

* Стевица и стручни консултант за питања Јужне Африке, апартхејда и супериорности белаца у свему. Иначе његов ортак из града.

Osporavaš ga a priori samo zato što si komunista i SJW!

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Grizzly Adams рече

Шта ти то значи? Да је освета оправдана?

Godina je 1950-ta. Deset godina nakon zavrsetka drugog svjetskog rata. Osnovane su UN kao tijelo koje će nastojati okupiti sve nacije svijeta kako bi se kroz dogovor i saradnju spriječilo izbijanje nacistilkog zla. Afrika 90% pod kolonijalnom vlašću, samo su Egipat, Etiopija i Liberija bile nezavisne, zločini Leopolda II u Kongu nekaženjeni.... A nakon toga stvara se Aparthehjd koga je zapad čak i podržavao, a Rodezija bila privatna država. Koliko je tu očaja, bijede, beznađa, zločina, krvi bilo da je prosto čudo da su ljudi dole živi i normalni, a tek da imaju neku volju da sarađuju sa bivšim kolonistima koji su ostali tamo da žive. A jesu li bijelci došljaci nakon pada kolonijalzima poradili na tome da srede stvari sa originalnim stanovnicima Afrike? Čini se da nisu. Uopšte ne kažem da se treba svetiti, ali me uopšte ne čudi divljanje protiv bijelih rančera jer se stvarni nisu posložile nikad nakon pada kolonijalizma. 

пре 5 часа, Grizzly Adams рече

Прво, нико није рекао "искључиво и једино".

Друго, горе пише да су комунисти и увек су комунисти исто радили где год су се појавили.

Komunisti su uvijek rekacija na nešto. Oni nisu uzrok nego posljedica. Gdje imaš komuniste makar oni činili i zlodjela prvo ima neko koje tu prije njih počinio neko zlodjelo koje bio katalizator da se oni pojave. Oni ne nastaju te tako spontano, kao čestice u kvantnom vakuumu. BTW mnoge afričke države su stekle nezavisnost tek pošto su ušle pod sferu sovjetskog uticaja. 

I da se ogradim, ne podržavam komuniste, ali prosto mi nije teško da izustim ponekad činjenice. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Muramasa рече

Zapravo, Južna Afrika je bila vrlo slabo naseljena do dolaska belaca. Koliko god mi je žao tih ljudi, ako ne pruže adekvatan odgovor, utoliko mi je drago to što će svim levičarskim retardima moći da se pokaže kako izgleda crnački ethno-state u kombinaciji sa komunizmom.
Baš me zanima na šta će se vaditi kad više ne bude belaca, ko će im biti kriv što skapavaju od gladi.

Pa da cijela podsaharska Afrika je bila slabo naseljena, pa to svakako može opravdati kolonizam superiorne rase. I baš me zanima kako su to crnci skapavali od gladi, kada smo zapravo svi mi potekli iz podsaharske afrike. 

Oni svakako mogu i umiju da pruže odgovor. Dobar primjer je Runada gdje nakon užanosg masakra, ljudi se dogovorili da im je suživot jedina šansa za budućnost i krenuli su da grade zemlju sa pozamašnim usšjehpm. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Justin Waters рече

Komunisti su uvijek rekacija na nešto. Oni nisu uzrok nego posljedica. Gdje imaš komuniste makar oni činili i zlodjela prvo ima neko koje tu prije njih počinio neko zlodjelo koje bio katalizator da se oni pojave. Oni ne nastaju te tako spontano, kao čestice u kvantnom vakuumu. BTW mnoge afričke države su stekle nezavisnost tek pošto su ušle pod sferu sovjetskog uticaja. 

Тачно је да комунисти често користе, тј. злоупотребљавају, неке историјске околности да би правдали своје дивљање. Али то није узрок комунизма. Узрок је болесна идеологија у чијој основи су завист и незнање.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Muramasa рече

Zapravo, ovaj Simon ima više da kaže.

Odgledah prvih 40 minuta...

Pre svega, moram da pohvalim Stevicu kako je ozbiljno, temeljno i objektivno pretresao sve teme sa sagovornikom i postavljao mu baš nezgodna pitanja...

Što se tiče priče o "slaboj naseljenosti"... kreće na 30:26... i to priča Stevica i stvarno treba poslušati te mudrosti i besprekorno rezonovanje šta će da se desi crncima bez belaca...

Naravno da je sasvim jasno da je to bila potpuno pusta teritorija kad su belci došli, sa samo 3 miliona crnaca (po Simonovoj i Stevicinoj računici)... za razliku od npr. Holanđana kojih je u 17. veku bilo bar 150 miliona... pa ih baš priteralo da se i tu nastane...

Подели на овим сајтовима

I da još malo pohvalim intervju... ako ste mislili da će u razgovoru o aktuelnom stanju u JAR i istoriji koja je do toga dovela da se reč "apartheid" toliko puta ponovi da vam izađe na nos i da će ugušiti sa pričama kako je tada bilo, intervju će vas sasvim prijatno iznenaditi...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Grizzly Adams рече

То је ово:

За црвене идиоте пљачка и убијање су нормална ствар.

Да, црвени су покренули, али ови други у влади су прихватили. Очигледно није то само намера црвених.

Лично, ја сам против тога, мислим да ће то нанети штету самој Африци. Ти бели фармери тамо су вредни и радни људи и мислим да ће сама привреда пропасти ако их отерају. Проћи ће ко Зимбабве који је пропао кад су изјурили белце.

Е сад, то је све њихова унутрашња ствар, али овде је на делу сад малтретирање оних који немају везе са апартхејдом (белци) од стране оних који нису били жртве апартхејда. Али, видећемо шта ће све да се деси.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...