Jump to content

Juzna Afrika nacionalizuje farme belaca?

Оцени ову тему

Препоручена порука

http://www.news.com.au/finance/economy/world-economy/the-time-for-reconciliation-is-over-south-africa-votes-to-confiscate-whiteowned-without-compensation/news-story/a8a81155995b1adc1c399d3576c4c0bc

SOUTH Africa’s parliament has voted in favour of a motion that will begin the process of amending the country’s Constitution to allow for the confiscation of white-owned land without compensation.
ANC rural affairs minister Gugile Nkwinti added, “The ANC unequivocally supports the principle of land expropriation without compensation. There is no doubt about it, land shall be expropriated without compensation.”

Јужна Африка ће почети да конфискује имовину белаца. Владајућа партија је подржала одузимање земље без накнаде. А главни покретач је Малема, припадник комунистичке EFF партије. Он је још изјавио:

http://www.enca.com/south-africa/malema-‘slaughter-statement’-rocks-sa

“We are not calling for the slaughter of white people‚ at least for now".

Каже, не позивамо на убијање белаца, бар не за сад.

Такође, дешава се велики број напада на беле фармере:

http://www.news.com.au/finance/economy/world-economy/bury-them-alive-white-south-africans-fear-for-their-future-as-horrific-farm-attacks-escalate/news-story/3a63389a1b0066b6b0b77522c06d6476

Да ли је ово афричка освета, обрнути апартхејд?

Подели на овим сајтовима

Karma is bitch. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Православни Србин рече

Да ли је ово афричка освета, обрнути апартхејд?

То је ово:

пре 3 часа, Православни Србин рече

А главни покретач је Малема, припадник комунистичке EFF партије.

За црвене идиоте пљачка и убијање су нормална ствар.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Grizzly Adams рече

То је ово:

За црвене идиоте пљачка и убијање су нормална ствар.

Idioti koji su pljackali Afriku sve do sramnog opstajanja kolonijalizma do 70-tih godina su sve samo ne komunisti. 

Ne znam otkud ta potreba da se iskljucivo i jedino zlo vidi u postupcima komunista. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Idioti koji su pljackali Afriku sve do sramnog opstajanja kolonijalizma do 70-tih godina su sve samo ne komunisti.

Шта ти то значи? Да је освета оправдана?

Управо сада, Justin Waters рече

Ne znam otkud ta potreba da se iskljucivo i jedino zlo vidi u postupcima komunista. 

Прво, нико није рекао "искључиво и једино".

Друго, горе пише да су комунисти и увек су комунисти исто радили где год су се појавили.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Grizzly Adams рече

Шта ти то значи? Да је освета оправдана?

Прво, нико није рекао "искључиво и једино".

Друго, горе пише да су комунисти и увек су комунисти исто радили где год су се појавили.

Наравно да освета није оправдана.

Али нећемо се правити блесави и рећи да је ничим изазвана. Припадници беле расе су сатирали браћу црнце и сад имамо то да је дошло до освете.

Тешко је очекивати да не буде никакве освете у тим сучајевима а страдаће невини углавном.

Углавном туга над тугама.

Надам се да ће разум победити. Помози Боже.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

Zapravo, Južna Afrika je bila vrlo slabo naseljena do dolaska belaca. Koliko god mi je žao tih ljudi, ako ne pruže adekvatan odgovor, utoliko mi je drago to što će svim levičarskim retardima moći da se pokaže kako izgleda crnački ethno-state u kombinaciji sa komunizmom.
Baš me zanima na šta će se vaditi kad više ne bude belaca, ko će im biti kriv što skapavaju od gladi.

Друга страна пакла. Оно што су белци радили црнцима је била прва страна.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Muramasa рече

Zapravo, Južna Afrika je bila vrlo slabo naseljena do dolaska belaca. Koliko god mi je žao tih ljudi, ako ne pruže adekvatan odgovor, utoliko mi je drago to što će svim levičarskim retardima moći da se pokaže kako izgleda crnački ethno-state u kombinaciji sa komunizmom.
Baš me zanima na šta će se vaditi kad više ne bude belaca, ko će im biti kriv što skapavaju od gladi.

Биће им крив неки "империјализам" итд.

А левичарским ретардима ништа не може да се покаже. Ко после XX века није укапирао да је марксизам катастрофа једноставно нема капацитет да разуме било какав аргумент...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Nisi razumeo šta sam napisao. Južnu Afriku su belci zatekli kao gotovo nenaseljeno mesto. Zahvaljujući tehnologiji i zemljoradnji koju su doneli, došlo je do skoka populacije, uključujući i crnačke.
Ako misliš da nisam u pravu, sačekaj samo da vidiš šta će se desiti kad belaca više tamo ne bude bilo.

Ја не сумњам у технички и економски напредак. Али је чињеница да су белци сатирали црнце у Јужној Африци како им се хтело. Џаба онда све друго.

Иначе Индијанци на Аљасци су постали православни јер су заволели и веровали Св. Герману Аљаском. Рекли су оприлике "долазили су и раније ал су нам стално узимали овај ништа не узима већ даје". Ако човека уништаваш џаба небодер и компијутер.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Биће им крив неки "империјализам" итд.

А левичарским ретардима ништа не може да се покаже. Ко после XX века није укапирао да је марксизам катастрофа једноставно нема капацитет да разуме било какав аргумент...

Гризли машиш тему. Ови осветници  крвници и убице јесу комунисти али не свете се онио јер је неко згазио баки цветић.

Они настављају зло које су посејали бели људи са другом идеологијом и визијом. Обе су очајне.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

Ako je bila nenaseljena, crnci su tu jednako došljaci koliko i belci. Da belci nisu uspeli tu da naprave nekakvu civilizaciju, ne bi ni ovi dolazili sa severa, a imali su slobodu da ne dođu.

Па то није оправдање за сатирање црнаца. Овима су добро дошли робови. Да су имали срца или бар памети, поступили би ко Немци после Другог рата. Вилкомен унд арбајт. И владали би дан данас. Али кад си болесник и убица онда створиш Апартхејд.

Нису морали да цветају у љубави али су моги да нађу средњи пут.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Наравно да освета није оправдана.

Али нећемо се правити блесави и рећи да је ничим изазвана. Припадници беле расе су сатирали браћу црнце и сад имамо то да је дошло до освете.

Тешко је очекивати да не буде никакве освете у тим сучајевима а страдаће невини углавном.

Углавном туга над тугама.

Надам се да ће разум победити. Помози Боже.

Знаш како, ја чак и разумем да су неки људи непосредно након укидања апартхејда решили да се "освете" за зло које им је учињено. Ни то није било оправдано, али је разумљиво.

А сад после 30 година да се правимо како је то нека "освета", много је куме... Није то освета. Него су комунисти, као и увек, само искористили тј. злоупотребили већ превазиђен историјски сукоб за своје сатанске циљеве.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Знаш како, ја чак и разумем да су неки људи непосредно након укидања апартхејда решили да се "освете" за зло које им је учињено. Ни то није било оправдано, али је разумљиво.

А сад после 30 година да се правимо како је то нека "освета", много је куме... Није то освета. Него су комунисти, као и увек, само искористили тј. злоупотребили већ превазиђен историјски сукоб за своје сатанске циљеве.

Па наравно да су зликовци искористили оно што највише боли.

Тако би и неко искористио нашу муку да нас наведе на грех освете, далеко било и не дај Боже.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...