о.Бане Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 1 минут, Vladan3 рече Виђам их стално, дружимо се скоро тридесет година. И немој да ми персираш иако сам можда старији, то се на форуму не ради, овде смо сви униформисани на пер ту Свеједно је да ли је само преко мантије иста је прича, а мали је корак да затим постане и уместо мантије по граду итд. Питање је само колико ће се идеја примити и какви ће бити економски показатељи а онда све после иде аутоматски. Одлична идеја. Хвала ти на предлогу. Кад могу браћа католици што неби могли и ми. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 Надам се Бане да колегама дајеш попуст? ...... И немој да се љутиш, бати Јови боље стоји кожњак него теби... о.Бане and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Бане Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 3 минута, Augustinus рече Надам се Бане да колегама дајеш попуст? ...... И немој да се љутиш, бати Јови боље стоји кожњак него теби... Ееее..ниси ме скоро видео...Имам бољу сад... А за попуст..па кад је то код мене био проблем? Може и за рекламу нешто за Џ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 8 минута, о.Бане рече Ово нису производи који се носе мимо мантије,већ као други одевни предмет преко мантије. Zasto je to uopste bitno ? пре 5 минута, о.Бане рече Волео бих баш да такав стане испред владике Јована. Sta bi se desilo? Oduzeo bi mu parohiju ? Ako je jakna uredna i cista, ne vidim razloga da zabrani svesteniku da je nosi. Ne svidja mi se sto se akcenat stavlja na neke druge stvari, a ne na molitve i sluzenje Bogu. Mislis li da je zaista Bogu bitno koju jaknu si obukao, i da li su pojci flasirali, ako je poj dolazio iz srca i duse ? Liturgija nije scensko delo koje podrazumeva binu, zavese i ovacije publike. Bar ja tako mnim. Inace svestenike redovno vidjam na Liturgijama, a imam ih i u komsiluku. Paradoksologija and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Бане Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 1 минут, Лидија Миленковић рече Zasto je to uopste bitno ? Sta bi se desilo? Oduzeo bi mu parohiju ? Ako je jakna uredna i cista, ne vidim razloga da zabrani svesteniku da je nosi. Ne svidja mi se sto se akcenat stavlja na neke druge stvari, a ne na molitve i sluzenje Bogu. Mislis li da je zaista Bogu bitno koju jaknu si obukao, i da li su pojci flasirali, ako je poj dolazio iz srca i duse ? Liturgija nije scensko delo koje podrazumeva binu, zavese i ovacije publike. Bar ja tako mnim. Inace svestenike redovno vidjam na Liturgijama, a imam ih i u komsiluku. Џемпери немају везе са Литургијом. Претпостављам да ће скинути да не буде "натунтан" кад обуче одежду. Уствари у праву си. Не треба поповима ово. Распараћемо све џемпере ко има грејање у цркви може у шорцу и папучама да служи. Па шта...како ови будисти...? Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 1 минут, о.Бане рече Ееее..ниси ме скоро видео...Имам бољу сад... А за попуст..па кад је то код мене био проблем? Може и за рекламу нешто за Џ. Хехехе... искрено велиш, и нисам те видео има једно 15 година... Од оног фамозног голфа, чувеног надалеко.... Мој ти је савет, прескочи нас попове. Знаш какви смо. Скоро 80% ће да пипка и кука за цену, (ако може нешто за Ђ),а оних 20% ће да виче како је синтетика...Него, послушај ти свог друга. Урадиш лепу линију, не претарано раскошну, али лепу на око, и однесеш сваком епископу на дар (мало кошта у почетку, али ће се исплатити). Воле они то... Па им презентујеш идеју. Ако су старији, и слабо разумеју, ти брате арх. намеснику понудиш проценат по комаду (знаш како се то ради). И ја лепо ујутру добијем декрет из епархије, да сам у обавези да купим по тој и тој цени, ради једнообразија и културе одевања - у потпису епархијски архијереј. И онда нема ни кукњаве, ни пипкања, него вади буђелар и плаћај. То што си мало више уложио, лепо се врати. Свештеници фино одевени, владике добиле поклоне, арх. намесници задовољно трљају руке и сви те хвале... а ти лепо господин човек, осмехујеш и задовољно климаш главом.... Vladan :::., Поуке.орг инфо and о.Бане је реаговао/ла на ово 2 1 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Бане Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 2 минута, Augustinus рече Хехехе... искрено велиш, и нисам те видео има једно 15 година... Од оног фамозног голфа, чувеног надалеко.... Мој ти је савет, прескочи нас попове. Знаш какви смо. Скоро 80% ће да пипка и кука за цену, (ако може нешто за Ђ),а оних 20% ће да виче како је синтетика...Него, послушај ти свог друга. Урадиш лепу линију, не претарано раскошну, али лепу на око, и однесеш сваком епископу на дар (мало кошта у почетку, али ће се исплатити). Воле они то... Па им презентујеш идеју. Ако су старији, и слабо разумеју, ти брате арх. намеснику понудиш проценат по комаду (знаш како се то ради). И ја лепо ујутру добијем декрет из епархије, да сам у обавези да купим по тој и тој цени, ради једнообразија и културе одевања - у потпису епархијски архијереј. И онда нема ни кукњаве, ни пипкања, него вади буђелар и плаћај. То што си мало више уложио, лепо се врати. Свештеници фино одевени, владике добиле поклоне, арх. намесници задовољно трљају руке и сви те хвале... а ти лепо господин човек, осмехујеш и задовољно климаш главом.... Где си се Голфа сетио??? Хвала Ти на савету. Ово покретање теме на форуму није био покушај рекламе,већ да покажем да можемо и ми да урадимо нешто боље од других. Код нас је до скоро био БУМ куповања сличних ствари из Румуније који се раде код њих у епархијама. Направили смо боље и квалитетније за мање пара. А о поповским џеповима ми не причај,све знам. Ово је тек почело и урађено је оно што си видео да испитамо мишљења. Свако ко је пробао узео је нешто за себе,јер је квалитет врхунски. Биће то добро,полако. Већ зову епископи да пробају. Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 @о.Бане Идеје о покретању овога уопште није лоша, чак је и одлична и има потенцијала... још ако се уложи за рекламу на Поукама... о.Бане је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Бане Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 3 минута, Поуке.орг инфо рече @о.Бане Идеје о покретању овога уопште није лоша, чак је и одлична и има потенцијала... још ако се уложи за рекламу на Поукама... Админе што ниси ставио смајлија на крају? Овако ми озбиљно звучиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 @о.Бане Нема разлога, озбиљно мислимо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Бане Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 Управо сада, Поуке.орг инфо рече @о.Бане Нема разлога, озбиљно мислимо... Па где попа по џепу??? Али пошто ја нисам класичан поп,у инбокс на договор. Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 1 минут, о.Бане рече Где си се Голфа сетио??? Хвала Ти на савету. Ово покретање теме на форуму није био покушај рекламе,већ да покажем да можемо и ми да урадимо нешто боље од других. Код нас је до скоро био БУМ куповања сличних ствари из Румуније који се раде код њих у епархијама. Направили смо боље и квалитетније за мање пара. А о поповским џеповима ми не причај,све знам. Ово је тек почело и урађено је оно што си видео да испитамо мишљења. Свако ко је пробао узео је нешто за себе,јер је квалитет врхунски. Биће то добро,полако. Већ зову епископи да пробају. Како Голфа да заборавим, па то је урбана легенда Ср. Карловаца... такав се више не производи. Ја се слажем са тобом. Било би лепо да и богослови имају неку врсту униформе, као што је било пре - много културније изгледа. Овај прслук је културица. Стварно је непристојно да се облаче разни одевни предмети са разним апликацијама преко мантије. Ово може културно и на кошуљу, тако и да кад свештеник није у мантије ипак остави утисак једног културног човека... Најбоље ти је то преко ЕРЦ, па кад свештеник дође, магаиционер му понуди. Верујем да би многи узели. Поготово ако има, малко већих бројева (Нешто типа Мишковић сајз.... ) - ја ту имам проблем. Носим једно џубе већ пету зиму, нема бројева - нудим магационеру и снег да му очистим испред куће, ако треба само да набави... Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Бане Написано Март 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2018 пре 3 минута, Augustinus рече Како Голфа да заборавим, па то је урбана легенда Ср. Карловаца... такав се више не производи. Ја се слажем са тобом. Било би лепо да и богослови имају неку врсту униформе, као што је било пре - много културније изгледа. Овај прслук је културица. Стварно је непристојно да се облаче разни одевни предмети са разним апликацијама преко мантије. Ово може културно и на кошуљу, тако и да кад свештеник није у мантије ипак остави утисак једног културног човека... Најбоље ти је то преко ЕРЦ, па кад свештеник дође, магаиционер му понуди. Верујем да би многи узели. Поготово ако има, малко већих бројева (Нешто типа Мишковић сајз.... ) - ја ту имам проблем. Носим једно џубе већ пету зиму, нема бројева - нудим магационеру и снег да му очистим испред куће, ако треба само да набави... Управо је то што сад причаш и закувало да се направи овако нешто. Из разлога да они који хоће могу добру,културну и квалитетну ствар да узму код нас. А кад си код Мишковића,кад сам њега обукао,ти не брини. Имаш тамо на страници фотку. Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 5, 2018 Пријави Подели Написано Март 5, 2018 1 hour ago, Поуке.орг инфо рече @о.Бане Нема разлога, озбиљно мислимо... Само ви уђите у дил а после не плачите када сви добијете исте аватаре и никове редом од модератор-1 и админ-1 па докле вас има Smaragdni kamičak, Paradoksologija, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука