Jump to content

Zasto Crkva smatra da sex nije fizioloska potreba?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 19 минута, Trifke рече

Neki jesu a neki ne. Zove se Brojsova metoda. Pili su samo cajeve vodu i sokove od cedjene od voca i povrca. 

Valter Longo, jedan od najboljih naucnika koji se bavi starenjem je pokazao da misevi koji poste na vodi dva ili tri dana( u odnosu na ljude to je mnogo vremena) prije hemioterapije imaju bolje rezultate u borbi sa kancerom i bolje podnose hemioterapiju. Zatim dry fasting ima odlicne benefite na lijecenje epilepsije kao i keto dijeta, ima naucnih radova o tome. Dry fasting zato sto se najbrze ulazi u ketozu.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Vladan3 рече

ОК, ово на шта сам ја мислио су услови преживљавања а то је далеко од удобних услова.

Naravno, tu se period skracuje. Pa i ja sam izdrzao 5 dana bez hrane, samo litar i po vode, a pri tom sam radio, zatim setao brzo 5 kilometara i setao po gradu. Mogao sam jos sigurno 2 ili 3 dana lagano nego brzo gubim kilograme, sa 64 kg dosao na 57:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ronald рече

Naravno, tu se period skracuje. Pa i ja sam izdrzao 5 dana bez hrane, samo litar i po vode, a pri tom sam radio, zatim setao brzo 5 kilometara i setao po gradu. 

I kako si to podneo?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ronald рече

Naravno, tu se period skracuje. Pa i ja sam izdrzao 5 dana bez hrane, samo litar i po vode, a pri tom sam radio, zatim setao brzo 5 kilometara i setao po gradu. Mogao sam jos sigurno 2 ili 3 dana lagano nego brzo gubim kilograme, sa 64 kg dosao na 57:D

Је ли то у оквиру неког спорта или си експериментисао са собом?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ronald рече

ima naucnih radova o tome

U eri interneta za sve što umisliš možeš da nađeš naučni rad o tome. Ne kažem da je ovo što si napisao glupost, ali danas treba biti vrlo oprezan i nepoverljiv prema "naučnim radovima". Da ne pričam kakve glupe projekte rade, koje bacanje para 7896634.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

I kako si to podneo?

Lagano, prvi dan ne osjecas glad, zatim drugi je ogroman napad gladi, i posle treci se smanjuje, pa cetvrti jos manje i peti nisam uopste gladan. Naravno ne moze covjek koji je prethodno jeo kao slon da odmah presjece i krene na water fasting, nego prvo malo sredi hranu i polako proba. Ja uvijek jedem dva puta i kad idem kod prijatelja uzmem normalno nesto ili odem na pice, uzmem casu ili dvije vina. Dobar nacin je 1 dan voda pa 3 dana bez icega, pa onda 1 dan voda i opet 3 dana bez vode, zatim 1 voda i polako hrana. To dosta gojaznih ljudi forsira.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Natasa. рече

U eri interneta za sve što umisliš možeš da nađeš naučni rad o tome. Ne kažem da je ovo što si napisao glupost, ali danas treba biti vrlo oprezan i nepoverljiv prema "naučnim radovima". Da ne pričam kakve glupe projekte rade, koje bacanje para 7896634.

Znam Natasa ali ja sigurno mogu da razlikujem smece od naucnog pristupa u ovom polju koje je itelako tesko objasniti jer je epilepsija i dalje dosta nerasvjetljen fenomen. Ovde se radi o klinickim testiranjima i ljudima koji tako poste dva ili tri dana i onda prelaze na keto dijetu. Za neke ljude to radi. Takodje i testiranja na misevima kazu da postoje benefiti. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Vladan3 рече

Је ли то у оквиру неког спорта или си експериментисао са собом?

Eksperimentisao malo.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Natasa. рече

ali danas treba biti vrlo oprezan i nepoverljiv prema "naučnim radovima"

Fake research paper based on a Star Trek episode is published in a scientific journal

A biologist has revealed how a journal published his fake scientific study that is littered with references to Star Trek.

The so-called research, published in the journal American Research Journal of Biosciences, is actually a storyline of a Star Trek: Voyager episode called Threshold disguised in scientific jargon and gibberish.

The study author calls himself Lewis Zimmerman – a fictional Star Trek doctor played by the actor Robert Picardo.

.......

The American Research Journal of Biosciences published it for 50 dollars (£36), after initially asking for 749 dollars (£536), he said.

.....

https://uk.news.yahoo.com/fake-research-paper-based-star-174214811.html

:)))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan3 рече

Има беше нека награда која се даје за уврнута и бескорисна истраживања...

IgNobelPrizes - sjajna stvar. Ima tu i sjajnij radova, samo što "zvuče" ludo.

https://www.improbable.com/ig/

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan3 рече

Има беше нека награда која се даје за уврнута и бескорисна истраживања...

Da li si skorije čuo za neki izum, istraživanje, rezultat...nešto da te oborilo sa nogu da si rekao-ovo će da promeni tok čovečanstva?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Da li si skorije čuo za neki izum, istraživanje, rezultat...nešto da te oborilo sa nogu da si rekao-ovo će da promeni tok čovečanstva?

Не.... Некада сам пратио пуно тога а сада ништа... тако да немам у сећању ништа такво. Запањило ме скоро да се број становника на планети смањио или се беше смањио раст броја нисам сигуран... то нисам очекивао.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Natasa. рече

Zato sto je danas ekstremno teze ostvariti otkrice poput Ajnstajnove teorije relativiteta na primer. Sama nauka kao proces je danas dosta slozenija pa otud nemas ljudi kao Ajnstajn ili Landau da se zanimaju za vecinu oblasti iz fizike jer je nemoguce stici procitati i ove radove iz svoje. To je jos Mejr primjetio u biologiji jer su mu se istrazivaci zalili da nemaju vremena, a E. Vilson lijepo ulazao da su naucnici danas kao nekada knjigovodje koji rade malo sa papirologijom, malo sa statistikom itd.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...