Tumaralo. Написано Октобар 7, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2018 Поет and gothic88nika је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 15, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2018 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2018 Бриљантно од браће Коен !!! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2018 Милошшш је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2018 ... Sasa Kolbas, Предраг М and Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2018 Za svaku preporuku. Светлана90 and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2018 @Liga Džentlmena Znao sam da si u dusi mafijas. Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2018 On 11. 12. 2018. at 22:10, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Znao sam da si u dusi mafijas. Expand Neosatvareni. ?? A ne zaboravi da sam i tjuner. Pogledaj Bikovicevu sandjamu u filmu. M 635 CSI Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2018 @Liga Džentlmena Slabo se razumem u tome, ali ok je film. Ne pravis valjda i ti stazu?? I hit je lom. Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2018 On 11. 12. 2018. at 22:26, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Slabo se razumem u tome, ali ok je film. Ne pravis valjda i ti stazu?? I hit je lom. Expand Pravim sta meni odgovara. ?Jel moze pr3vod pesme. ? Evo jedan hit, pa poslusaj: Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Децембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2018 Необичан филм, вреди погледати! Поет је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Децембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 2, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2019 Dugo nisam gledala tako dobar film, svakako ko god može, treba pogledati...potresan film, potresna istorija jednog naroda... Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 Врх филм https://www.imdb.com/title/tt7668870/ Поет and Tavita је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука