Vladan :::. Написано Јануар 21, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 Али има и примера који ме доводе у искушење око тога да ли је нешто ђубре и како да се поставим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 Ок, разумем те. Ја једноставно нисам сентиментална према тим стварима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 Шта ћемо са иконицама што иду уз дневне новине? Да вас не слажем бар 30 комада је у мом поседу. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 21, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 пре 10 минута, Lady Godiva рече Ок, разумем те. Ја једноставно нисам сентиментална према тим стварима. пре 5 минута, ana čarnojević рече razumem te. ne bih ti ja to bacila, nema teorije. ne mogu. Када сам био на теолошком неко је око тога питао колеге студенте који су били клисари у факултетској капели. И њима је то било смешно. Мени је са друге стране било чудно што не верују да се све у Цркви "освећује ријечју Божијом и молитвом", не само молитвама свештеника него и нас самих. Међутим ја то не посматрам у неком магијском и сујеверном смислу него баш обрнуто: све што унесемо у наш лични однос са Богом се освећује кроз тај однос. Сав наш живот. Као када имамо предмет који нас сентиментално везује за некога. Тај предмет је "свет" кроз тај однос и чак и ако имамо још десет истих таквих овај један је посебан. И зато све што до мене од Црквених ствари дође ја посматрам као део тог односа и више није само гомила потрошених или искоришћених ствари. Нешто као када је Мојсију заповеђено да остатке од жртвованог јагњета за Пасху не бацају него да их спале. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 21, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 пре 11 минута, Драгана Милошевић рече Шта ћемо са иконицама што иду уз дневне новине? Да вас не слажем бар 30 комада је у мом поседу. Када бих се грејао на дрва онда би све ишло полако у шпорет а овако то се скупља у једној кутији у шупи и све спалим одједном када имам "инспирацију" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 21, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2018 Браво Владо! Свака част! ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Браво Владо! Свака част!Хвала [emoji4] Послато са SM-G360F користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука