Jump to content

"UPOZNAJTE MODERNU PORODICU" Svi su promenili pol: Tata je mama, mama je tata, ćerka je sin, a sin ćerka (FOTO)

Оцени ову тему

Војвода7

Препоручена порука

пре 18 минута, Војвода7 рече

@Lady GodivaКакав је осјећај дати минус :)

Ма скроз безвезе. Дошло ми да те клепим, а пошто не могу онда сам ти дала минус.

Највише волим радосне да делим..

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Војвода7 рече

Возе се четири човјека у ауту, ауто јури 200 км на час, возач губи контролу и ударају у бетонски стуб, да ли ће сви имати исте повреде, наравно да неће, неко ће можда погинути, неко ће сломити руку, неко ногу, али ће сви вјероватно имати повреде, тако је исто и са породицом која погрешно вози. Тако исто и ти геј рагбисти, војници, и они су већином из поремећених породица, али нису женскасти, значи није сломио ногу, али је кичму....Био сам члан једног форума на коме се окупљају особе које имају осихичке проблеме, учланио сам се ради истраживања, сви форумаши имају поремећену породицу, а велики проценат њих има некакав облик сексуалног поремећеја, да ли је геј, да ли је асексуалан, бисексуалан, углавном већина их није ок.

Ali ne mozes sve objasniti poremecenom porodicom kad je evo moja porodica i vaspitanje bilo upravo onako kako ti mislis da bi trebalo, po tvom ukusu. Sa druge strane ja nemam nikakvih psihickih problema, pa ja sam u mojoj porodici daleko raspolozeniji od svih ostalih, pa i medju ljudima sa kojima se druzim. Meni su na primer za dvije godine, umrli baba koja se raspadala od tumora, zatim stric je izvrsio samoubistvo i otac je nakon toga umro, ali se patio par mjeseci, pri tom je i na majku to imala utcaja, blazi nervni slom itd, pa sam to sve izgurao i ako sam jedinac i imao tada 20 godina.

Ti mozes da postavis jednu drugu hipotezu, da li odredjeni oblici zlostavljanja u djetinjstvu mogu da uticu na sexualnu orjentaciju odraslih, narocito na homosexualnost? Ta hipoteza je relavantna ali nije dokazana, nema dokaza, zatim i kad bi postojali morao bi da odredis da li postoje prenatalne predispozicije ili neke druge. 

Vidi ovako ja znam dosta ljudi koji imaju psihicke probleme i razorene porodice pa su uglavnom svi heterosexualci.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, WiseMan рече

Pustite ove bolesne Amerikance da rade u njihovoj državi šta žele,

Лол.

Што се другог дела реченице тиче, типујем да је проблем у томе што не може"мо" да их спречи"мо" да раде шта желе у њиховој држави. :D:D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, WiseMan рече

Si, iz USA nikad ništa nije izašlo dobro, ama baš ništa :D OSIM tehnologije. Njihova hrana i pića su nezdrava, većina njih su glupi, njihovi političari okupatori i pohlelpni, donose rat tamo gde je mir i što je najgore, uspeli su da ubede svet da je loše dobro i da je dobro loše :D 

Ne znam dal si sarkastican:)Nezdrave hrane i pica imas i po nasim izlozima u prodavnici koliko hoces. Ne znam da li su ljudi tamo gluplji, ali sigurno kod nas nisu pametniji, kod nas su svakako manje obrazovani bar sto se skole tice. Ovo za rat je daleko od istine, jer su i mnoge druge drzave ratovale kroz istoriju koliko hoces. Niko tebe ne moze ni u sta ubijediti ako si spreman kriticki da pristupas svakom pitanju, narocito bitnom.

Подели на овим сајтовима

@Ronald Nisam sarkastičan, stvarno tako mislim :) 

Da, istina je, i kod nas ima Američke hrane na svakom ćošku, ali naša hrana je zdravija. Naši nisu formalno pametniji, ali su moralno pametniji od Amerikanaca. Tačno se vidi da su Evropljani pametniji od Amerikanaca.

Kako daleko od istine, pa pogledaj, celi svet je u haosu zbog Amerike. Šta god da su dotakli, sve su uništili. Eno, Libija je bila najjača država u Africi, odkako su Amerikanci ubili Gadafia, eno pravi pakao na ulicama i krizi nema kraja, a narod je tamo živeo bukvalno bolje nego narod u Jugoslaviji dok je Gadafi vladao Libijom. Dok su uništavali Libiju, usput su odlučili i da stvore ISIS (Što je Klintonova javno priznala). Eno njihov proizvod šta radi, teroriše celi svet. 

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

Није ми јасно како се ово окренуло на пљување амера :) Они су технолошки напредовали тек "увозом" хитлерових научника... ваљда идеологија иде у пакету па вам све ово дође übermench пројекат :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...