Jump to content

Изречена првостепена пресуда: Ратку Младићу казна доживотног затвора

Оцени ову тему

Снежана

Препоручена порука

пре 3 минута, Војвода7 рече

Да можеш с поносом да даш гузу...

Po EU standardima.....12:smeha:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 313
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Napisaću ovo od srca iskreno,ne želim niti bi ikada opravdao niti jedan zloćin prema ijednom ljudskom biću bez obzira na veru naciju,veru,rasu ili ti e znam ni ja šta al bi svako srbomrzačkogovedo poput ustaša,balija,i UČK-ovaca ustreljo bez ikakve griže savesti...a posle će se sudimo ja i Bog...jer kao što On ima svoju zenicu oka svoga imam i ja svoju....zato i razumem Mladića jer bi verovatno bio i gori od njega....:ljut:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Кратос рече

Napisaću ovo od srca iskreno,ne želim niti bi ikada opravdao niti jedan zloćin prema ijednom ljudskom biću bez obzira na veru naciju,veru,rasu ili ti e znam ni ja šta al bi svako srbomrzačkogovedo poput ustaša,balija,i UČK-ovaca ustreljo bez ikakve griže savesti...a posle će se sudimo ja i Bog...jer kao što On ima svoju zenicu oka svoga imam i ja svoju....zato i razumem Mladića jer bi verovatno bio i gori od njega....:ljut:

A ništa staneš mirno i kažeš baliji: Samo ti sine radi svoj posao, kolji slobodno 1324_womens Eeeee,Kratos

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Phoebe рече

A ništa staneš mirno i kažeš baliji: Samo ti sine radi svoj posao, kolji slobodno 1324_womens Eeeee,Kratos

Što reče Putin nisam na tom moralnom nivou....još uvek sam na onom fik i gotovo....;)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Što reče Putin nisam na tom moralnom nivou....još uvek sam na onom fik i gotovo....;)

Normalno,šta drugo da radiš. Samoodbrana. Ma i ovi što zagovaraju  toleranciju bi isto nego tupe diplomatiju 1324_womens

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Phoebe рече

Normalno,šta drugo da radiš. Samoodbrana. Ma i ovi što zagovaraju  toleranciju bi isto nego tupe diplomatiju 1324_womens

Шта би, стрељали везане ратне заробљенике? То је самоодбрана?

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Срђан Шијакињић рече

Шта би, стрељали везане ратне заробљенике? То је самоодбрана?

Straljao bi ološe koji su godinama činili ratne zločine po Kravicama,Bratuncu i ostalim srspkim mestima i  koji su se naglo nakon  ofanzive prebukli u civile i zavukli u zonu UN....eto ja sam smrad i ološ,đubre,zločinac koji toj gamadi ne bi oprostio....a Bog neka čini šta je na Njemu....

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Православни Србин рече

Кратосе, ја колико знам Милошевић није имао ни трунке српске националне свести. Никада се није изјаснио као Србин, хајде нађи ми где он каже да је Србин, ја за то не знам. По избијању рата у Хрватској, он је према сведочењима његовиох људи, рекао ,,Нисам знао да у Книну живе неки Срби". И тако даље.

И то је по теби ,,српски херој"?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Straljao bi ološe koji su godinama činili ratne zločine po Kravicama,Bratuncu i ostalim srspkim mestima i  koji su se naglo nakon srpske ofanzive prebukli u civile i zavukli u zonu UN....eto ja sam smrad i ološ,đubre,zločinac koji toj gamadi ne bi oprostio....a Bog neka čini šta je na Njemu....

За злочинце постоје судови... Није сигурно сваки од тих неколико хиљада клао. Само су инквизитори и крсташи убијали и криве и праве и остављали Богу да разврстава.

Хајде за тренутак и да се правимо да нисмо хришћани и за тренутак занемаримо етику, бистар си човек, како не видиш шта нам је донела та освета, залепили су нам етикету коју ћемо да носимо још ко зна колико, потврдили су све оно што је пропаганда говорила о нама, отежали нам дипломатију све до дана данашњег... После Сребренице је почело бомбардовање и уз бомбардовање муслиманско-хрватска офанзива, која нас је довела у војнички најгори положај од почетка рата. Да Америка није касније аминовала, не бисмо добили ни оволику РС, јер на јесен 1995. нисмо држали ни ових садашњих 49%. Дат је повод да се РС заувек напада као геноцидна држава, дат је страшан инструмент пропаганде Федерацији, а посредно и Хрватској. Дата је могућност да се њихови злочини још лакше релативизују, изгубили смо сваку шансу да се било коме жалимо због наших жртава, због избеглица... Чак и пред нормалнијим делом светске јавности смо се показали као злочинци... Шта је то икоме требало у време када смо већ били на мети свих светских медија, који су само тражили изговор... Тако да је Сребреница такође злочин и према српским интересима и краткорочним и дугорочним, не знам како то не видиш...

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Срђан Шијакињић рече

После Сребренице је почело бомбардовање и уз бомбардовање муслиманско-хрватска офанзива,

Ne,počela je nakon Merkala koje je dokazano kao lažna optužba kao i Račak....iako smo svi mi bili teoretičari zavere....i nije mi žao da sa nekim strancem o tome raspravljam al da raspravljam ovde sa nekim Srbinom me duša boli....al dobro....borba za istinu nikad i nije i neće biti laka...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Кратос рече

Ne,počela je nakon Merkala koje je dokazano kao lažna optužba kao i Račak....iako smo svi mi bili teoretičari zavere....i nije mi žao da sa nekim strancem o tome raspravljam al da raspravljam ovde sa nekim Srbinom me duša boli....al dobro....borba za istinu nikad i nije i neće biti laka...

Па од свега што сам поменуо ти си извукао једну реченицу, као да све друге последице не стоје... Сребреница сигурно није помогла да не буде бомбардовања.

Мене душа боли што не видиш колико је неодговорности било у политици и Милошевића и Караџића и Младића и колико нису били свесни у каквом свету живе и са чиме се боре. Изгубили смо све што се могло изгубити, сем РС, која је опстала само зато што два милиона људи није могло да нестане него се за њу изборило и остали обележени као кривци за све, па ко је мајку му одговоран ако нису они коју су нас водили и о свему се питали.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Војвода7 рече

Ako ovo ne doprinese ekumističkom dijalogu ja ne znam šta će....jer nas papa oduvek voli....:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Срђан Шијакињић рече

Па од свега што сам поменуо ти си извукао једну реченицу, као да све друге последице не стоје... Сребреница сигурно није помогла да не буде бомбардовања.

Мене душа боли што не видиш колико је неодговорности било у политици и Милошевића и Караџића и Младића и колико нису били свесни у каквом свету живе и са чиме се боре. Изгубили смо све што се могло изгубити, сем РС, која је опстала само зато што два милиона људи није могло да нестане него се за њу изборило и остали обележени као кривци за све, па ко је мајку му одговоран ако нису они коју су нас водили и о свему се питали.

Opet prosto pitanje za tebe već 17 godina imamo na vlasti druge ljude šta si ti primetio da se tu promenilo?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...