Jump to content

Мама <> Супруга

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 минута, Natasa. рече

Pa ako prekršimo pravilo "izgubimo dušu"? :scratch_head:

Nije baš sigurno to za gubljenje duše, ali nije ni neophodno, dovoljno posramiti kroz ovo mnogo dobro smišljeno pravilo: žene prosto urođeno vole da slušaju i služe uvek i svima. To im je priroda. Ako ti se učini da za tebe to i ne važi, to znači da nisi prava i dobra žena. Sjajno, zar ne? Kao ono pravilo iz Carevog novog odela - ko se ne slaže da car ima sjajnu novu odeću, taj je glup ili nesposoban, pa ti sad čik kaži da tu nešto ne štima...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

to znači da nisi prava i dobra žena.

real woman shaming

Kako je ovo manipulativno.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

Zašto bi mi bilo ko darivao slobodu? Valjda mi je to rođenjem dato pravo...ono kao, ljudsko sam biće...valjda se podrazumeva. Ne moraš biti femistkinja da bi ti bilo normalno sve to. 

Kad uzmes u obzir sta se sve izdesavalo da bismo mogli da podrazumevamo slobodu, jednakost i kojesta jos... I opet nije dovoljno, i dalje moramo da se gladijatorisemo. Nemoj da si ko oni antivakcinasi koji zaboravljaju od kakvih Scila&Haribda ih stite vakcine.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Ayla рече

Pa lepo kažem teško viš da je morala i pesmu da snimi jadna ...morala i javno dizkuka kako se ona jadna mučila da kuva,pere i pegla...pade kruna s glave ženske...:smeh1:

• Збуњен 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Natasa. рече

Smeta ti sexualna objektivizacija žena?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Кратос рече

Smeta ti sexualna objektivizacija žena?

Ne obraćam više toliko pažnju na to da bi mi bogzna koliko smetalo, ali smatram degradirajućim.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Natasa. рече

Ne obraćam više toliko pažnju na to da bi mi bogzna koliko smetalo, ali smatram degradirajućim.

Није то деградирајуће. Њих нико није натерао на било шта. Иако то ниси хтела, ти у ствари сматраш њихов лични избор деградирајућим и тиме се стављаш изнад њих. А међу женама које тако плешу заиста има и дивних и мање дивних и образованих и мање образованих. Тако сам и ја размишљао док нисам схватио и упознао ту причу и видео да је наше згражавање исто као кад нама неко говори да смо дивљаци што вриштимо док играмо коло или се пењемо на сто (женске у минићу и штиклама и слично). Мени се једино не свиђа гангстерска прича у тој ”музици”, ал то је друга тема. Имаш на пример разне ”кабарее” (као стриптиз, само уметничкији плес) где жене играју ништа мање сексуално, па је то опет мало коме деградирајуће. Нек су живе и здраве.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Juanito рече

Није то деградирајуће. Њих нико није натерао на било шта. Иако то ниси хтела, ти у ствари сматраш њихов лични избор деградирајућим и тиме се стављаш изнад њих. А међу женама које тако плешу заиста има и дивних и мање дивних и образованих и мање образованих. Тако сам и ја размишљао док нисам схватио и упознао ту причу и видео да је наше згражавање исто као кад нама неко говори да смо дивљаци што вриштимо док играмо коло или се пењемо на сто (женске у минићу и штиклама и слично). Мени се једино не свиђа гангстерска прича у тој ”музици”, ал то је друга тема. Имаш на пример разне ”кабарее” (као стриптиз, само уметничкији плес) где жене играју ништа мање сексуално, па је то опет мало коме деградирајуће. Нек су живе и здраве.

Ovako sam i ja nekad razmišljala, a onda sam premašila 30tu i postala mnogo zabrinuta za omladinu i ko su im uzori :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Natasa. рече

Ovako sam i ja nekad razmišljala, a onda sam premašila 30tu i postala mnogo zabrinuta za omladinu i ko su im uzori :smeh1:.

Ne brini budućnost je svijetla...:D

Фотографија корисника Милан Ђедовић

• Тужан 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...