Jump to content

Ide li Srbija na trece vanredne izbore

Оцени ову тему

Sofija_

Препоручена порука

Не знам да ли Србија иде, али ја дефинитивно не идем. Осим ако се не појаве неки нови људи, са потпуно новим приступом, за које би можда вредело гласати. Да гласам за ове олињале и офуцале кримосе, ма из ког "блока" да су, ми више не пада на памет. А ионако ће 80% људи да остане кући и да гунђа, тако да му се своди на исто.

Подели на овим сајтовима

АВ се враћа на премијерско место. Дачић прецедник. Опозиција у још већем расулу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жељко рече

АВ се враћа на премијерско место. Дачић прецедник. Опозиција у још већем расулу.

А Зоранах и даље показује колена 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, GeniusAtWork рече

А ионако ће 80% људи да остане кући и да гунђа, тако да му се своди на исто.

znaci resenje je, glavu u pesak?

пре 13 минута, Жељко рече

Опозиција у још већем расулу.

Opozicija moze biti samo uspavani narod, ali nema vodje

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Милан Ракић рече

А Зоранах и даље показује колена 12:smeha:

Samo se ti smej, za neko vreme nece vise biti kredita za isplatu plata i penzija, pa ces onda kukati ali bice kasno

Подели на овим сајтовима

Sofja bruko gledaš cijašku plaćeničku televiziju...cccccsFun_bat

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Sofija_ рече

znaci resenje je, glavu u pesak?

Па може и тако да се каже. Мада би било боље: "На политичкој сцени Србије се већ тридесет година смењује иста гарнитура лопова, само под другачијим именима. Када једни довољно упрскају, народ из очајања изабере ове друге. Када ти други упрскају, онда изаберу ове прве. И тако у круг".

Тако да док не дође до корените промене менталитета једног повећег дела овог народа, ствар је бојим се пропала.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Sofija_ рече

Samo se ti smej, za neko vreme nece vise biti kredita za isplatu plata i penzija, pa ces onda kukati ali bice kasno

И шта ја могу ту да учиним, сем што да изађем на изборе? 

Да "делим" видео урадке којекаквих "падавичара" к`о што ти чиниш? 

Што ће то да промени у мојој и визури грађана ове земље који живимо овде, за разлику од вас који не живите овде?

И ти сад "дошла" из Низоземске и промовишеш ми душевне болеснике!?

Јел то начин да се ови скину са власти?

Па ти исти чије урадке делиш овдена су управо део тог сустава и на неки начин "ударају у исту тикву" и промовишу тренутно зло.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

И шта ја могу ту да учиним, сем што да изађем на изборе? 

trebaju svi izaci

пре 3 минута, Милан Ракић рече

Да "делим" видео урадке којекаквих "падавичара" к`о што ти чиниш? 

ako se ne slazes sa stavom padavicara kako ti kazes, kazi ne slazem se i daj svoj komentar i argument ako hoces, ili mi zabrani da pisem ovde, sta da ti kazem :mahmah:

tebi je stanje u zemlji ok, dok je tebi dobro i neces da se bunis, tako gleda vecina,samo svoja posla i svoj zivot

пре 7 минута, Милан Ракић рече

за разлику од вас који не живите овде?

ti znas gde ja zivim? :)

пре 8 минута, Милан Ракић рече

И ти сад "дошла" из Низоземске и промовишеш ми душевне болеснике!?

Hrvati kazu Nizozemska, a ja Holandija i kako ti znas gde ja zivim, sta radim i kuda se krecem? Zasto tebi smeta, sto meni smetaju izdajice i izrodi koji su na vlasti?

Ti si promovisao vojno lice koje je bilo musko, pa postalo zena, po meni je to dusevni bolesnik, ali ajde ti to mozes jer si admin sto ne znaci da si u pravu i da ja moram da se slozim sa tobom, ali ti nisam spocitavala nista u vezi tog/te koja je promenila pol.

пре 16 минута, Милан Ракић рече

Јел то начин да се ови скину са власти?

Protestovati i buniti se na bilo koji nacin je bolje od cutanja.

пре 18 минута, Милан Ракић рече

Па ти исти чије урадке делиш овдена су управо део тог сустава и на неки начин "ударају у исту тикву" и промовишу тренутно зло

ne znam ka noga mislis, ali to trenutno zlo nije trenutno,doci ce kosovo do svacijih vrata ali onda ce biti kasno...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Жељко рече

Мала рокада па шах мат Срби!

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Sofija_ рече

Sve su placenicke, tj.rezimske

N1 napada Vučića svakodnevno tako da teško da je režimska

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Милан Ракић рече

И шта ја могу ту да учиним,

Od vojske mnogo zavisi...ako se vojska pobuni gotovi su! Ali mrka kapa, svi se boje,cute i gledaju svoja posla.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...