Jump to content

Ide li Srbija na trece vanredne izbore

Оцени ову тему

Sofija_

Препоручена порука

пре 24 минута, Sofija_ рече

trebaju svi izaci

ako se ne slazes sa stavom padavicara kako ti kazes, kazi ne slazem se i daj svoj komentar i argument ako hoces, ili mi zabrani da pisem ovde, sta da ti kazem :mahmah:

tebi je stanje u zemlji ok, dok je tebi dobro i neces da se bunis, tako gleda vecina,samo svoja posla i svoj zivot

ti znas gde ja zivim? :)

Hrvati kazu Nizozemska, a ja Holandija i kako ti znas gde ja zivim, sta radim i kuda se krecem? Zasto tebi smeta, sto meni smetaju izdajice i izrodi koji su na vlasti?

Ti si promovisao vojno lice koje je bilo musko, pa postalo zena, po meni je to dusevni bolesnik, ali ajde ti to mozes jer si admin sto ne znaci da si u pravu i da ja moram da se slozim sa tobom, ali ti nisam spocitavala nista u vezi tog/te koja je promenila pol.

Protestovati i buniti se na bilo koji nacin je bolje od cutanja.

ne znam ka noga mislis, ali to trenutno zlo nije trenutno,doci ce kosovo do svacijih vrata ali onda ce biti kasno...

Као и обично, лупеташ, ал` нема везе... Од воље ти. (Мсм. да не "разлажем" сад по ставовима к`о ти). Само јако!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Милан Ракић рече

Као и обично, ллупеташ, ал` нема везе... Од воље ти. (Мсм. да не "разлажем" сад по ставовима к`о ти). Само јако!

Reci nekom da lupeta je omalovazavanje coveka tj. poniziti ga...a drugi se smeju...uopste nije hriscanski..pozdrav i tebi :mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Sofija_ рече

Reci nekom da lupeta je omalovazavanje coveka tj. poniziti ga...a drugi se smeju...uopste nije hriscanski..pozdrav i tebi :mahmah:

Не.

То је управо то.

Рећи некоме (у Христу брату ил` сестри) да лупета (као у контексту 80% твог ангажмана на "Поукама" у претходном тједну), нити је понижавање, нити је нехришћански.

Као што би и ти мени указала на неку непојамност, грех или уопште понашање које је ван хришћанских норми. А они који би се смејали, нека их; њима је и "прст и брашно" смешно свеједно. Ако схваташ. Отпоздрав!

Подели на овим сајтовима

Ovo će biti već treća godina kako porast BDP-a nije dovoljan za otplatu prispelih kamata. A đe je principal? Nadrljali smo! ne_shvata

Nema veze ljudi se zezaju kao da je to negde na Marsu. Prestao sam da se nerviram zbog politiku... :0201wink:

εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...