Снежана Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 On 2/13/2018 at 8:12, Zoran Đurović рече Да ме Старац не задави! Pape?!? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Не само они! Значи и онај старац без браде (папа)? Шта ли си њему обећао? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 3 минута, Isusovo magare рече Izgoriše mi lepinje zbog tebe i sve skresah ..ali tješim se ima i većih grešnika od mene evo npr.VSB puši cigare.. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 11 минута, Isusovo magare рече Vedrane dušo,sretan si što mi je danas jedan od dva dana u godini kad trebam postit..ne dovodi me u napast Napasti jedna.. zašto danas postite? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 4 минута, Снежана рече zašto danas postite? Prvi dan korizme čista srijeda iliti Pepelnica..post i nemrs.. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Управо сада, Isusovo magare рече Prvi dan korizme čista srijeda iliti Pepelnica..post i nemrs.. То сам чак и ја знао. Zoran Đurović and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Управо сада, Isusovo magare рече Prvi dan korizme čista srijeda iliti Pepelnica..post i nemrs.. a koji je drugi dan? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече То сам чак и ја знао. ja nisam Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 11 минута, Снежана рече a koji je drugi dan? VELIKI PETAK Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 2 минута, Isusovo magare рече VELIKI PETAK kako ostalim danima postite? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 2 минута, Снежана рече kako ostalim danima postite? Никако Матусал, Zoran Đurović, kopitar and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Управо сада, Ведран* рече Никако stvarno? mislim, nekad, negde sam čula da poste ali jedu jaja i mleko, ali nisam znala da nikako ne poste kopitar је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 43 минута, Ведран* рече Никако na prvom stupnju su oni koji su zadovoljni kad je hrana dobra. na drugom su oni koji su zadovoljni i kad hrana nije dobra. na trećem su savršeni ( kao ja i Ava) koji su zadovoljni i kada je hrana dobra. Zoran Đurović and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 51 минута, Снежана рече kako ostalim danima postite? Kako tko hoće.. Zoran Đurović and Жика је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Фебруар 19, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2018 Malo da vas nasmejem... Св. Тарасије, јутрос читам (18.02.2018) у актима 7. Васељенског сабора, куне Севера Антиохијског, монофизитског великог теолога који је православнима крв пио јер је био сјајан теолог. Умро сам од смеха... ikrasil and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука