dragisa Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 минут, Isusovo magare рече Ah znaš kako se veli,žena je kao mačka nikad ne znaš hoće li se maziti ili će te ogrebati..? niti štaku mazit, niti štaku grebat neg će tebe štako ispod suknje gledat mac mac, odi štaki Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 2 минута, dragisa рече niti štaku mazit, niti štaku grebat neg će tebe štako ispod suknje gledat mac mac, odi štaki Morat ću te razočarat ja ti ne nosim suknju... A koliko se kužim u prirodu mačke i miševi ne idu skupa ni u bajkama.. Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 štaki nadilazi prirodu Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Dođi dušo.. Ведран*, Trifke and dragisa је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 jel ovo kutijica od vereničkog Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 3 часа, Ведран* рече Ел ти то велиш да је он простак? ne, to je bila primedba autora posta tj. mene za one koji ne uviđaju rarzliku između jednostavnog i prostog Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 9 часа, dragisa рече e jaka vam teorija kad vas je čak i vladika sa manikirom provalio. go Iggy go А то, мислим "маникир", теби утиче на спасење? Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 9 часа, Zoran Đurović рече Није Трифкету владика Игњатије... Свеједно је свети кад му је забранио , томе владики и онако већ иконе пише један римски поп. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Фебруар 9, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 @Trifke Снежана, Trifke, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Поклон за све вас на месне покладе. "Двер (врата) јеси ти, кроз коју један прође ушавши и изишавши, и не разруши кључеве дјевства чиста, Исус сaздавши (који је саздао) Адама, и Син твој." (на Блажена месопусне недеље) Питања за размишљање: 1. Ко је прошао кроз Двер? 2. Да ли је исти онај који је ушао и изашао Или је један ушао, а други и другачији изашао? Исус је саздао Адама! 3. Како, када се Исус оваплотио од Марије, а Адам је саздан много пре Његовог оваплоћења? И Он је Син Твој (Богородице)! 4. Како је Тај који је Син Богородичин све ово чинио? И ушао (што значи да је био и пре него што је ушао), и изишао (што значи да је био и после него што је изашао), и Тај исти који је ушао и изашао је створио Адама, а Он је Син Богородичин? Како то не каже химнограф да је голо Слово ушло кроз Двер, а Исус изашао, да је Слово створило Адама, а Исус је Син Маријин? 5. Да ли је ово само песмица или lex credendi Цркве? Живели! Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Фебруар 12, 2018 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2018 Авво, опет ти хвала Нађох и ја мрвицу "Није душа сама , нити је тело само оно што се назива човек , него обоје заједно ; И на ово двоје заједно се односи реч Божија: "Да је створио човека по својој икони" Prosopopoeia , PG 150, 1361C Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Фебруар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 пре 12 часа, Гајић рече Авво, опет ти хвала Нађох и ја мрвицу "Није душа сама , нити је тело само оно што се назива човек , него обоје заједно ; И на ово двоје заједно се односи реч Божија: "Да је створио човека по својој икони" Prosopopoeia , PG 150, 1361C Ти и Ведран Враголан, а богме и ВСБ сте вреднији од мене. Имам других ствари још да додам, али стигли хитни послови. Да ме Старац не задави! Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 On 2/11/2018 at 3:24, Ведран* рече Исус сaздавши (који је саздао) Адама, и Син твој." Isus sazdatelj Adama - Isus je sazdatekj Adama Svojim Vaskrsenjem. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 Nego ljudi moji ostade mi nešto nejasno... Znači rekoste da je Bog nepromjenjiv!! Znači li to da su i Božje odluke nepromjenjive?? Primjera radi opći potop..kako to Bog odluči potopiti cijelu zemlju a onda poslije toga se pokaje sto je to učinio i opet odluči da to više nikad neće učiniti.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 пре 8 часа, Благовесник рече Isus sazdatelj Adama - Isus je sazdatekj Adama Svojim Vaskrsenjem. Не пише тако. Држао сам се онога што пише. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука