Ведран* Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 6 минута, Zoran Đurović рече Али ти је бољи од Мк Карелин или монах Арсеније... Ти треба постепено да узрасташ, а не да прескачеш степенице... И кад узрастеш, онда читаш Владу Димитриједића и др Архимандрита Никодима Богосављевића. Недавно сам причао са једним пријатељима па смо се дотакли и онога што ја зовем "поп православље" (поп не од свештеник него као поп музика, то јест популарно). И након неког времена питају ме да ли је Карелин поп православље? А шта сам одговорио закључите сами. И после тога ми рекоше на леп начин, наравно, и не овим речима, јер је реч о веома културним људима, огадио си нам "поп православље". И тражаху Иринеја Лионског. Али добро је с времена на време прочитати и поп православље, као што читамо Блицове и Курире Информере и која још не штива, чисто да пратимо трендове и моду ... Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović, ikrasil and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 10 минута, Zoran Đurović рече Овде има нешто: http://www.verujem.org/sveti_oci/markopod.html Zato ja uvijek kad uđem u Crkvu izgovaram i to više puta:"Isuse Kriste Sine Davidov,smiluj mi se!!!" Volim_Sina_Bozjeg, Trifke, Zoran Đurović and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 3 минута, Isusovo magare рече Zato ja uvijek kad uđem u Crkvu izgovaram i to više puta:"Isuse Kriste Sine Davidov,smiluj mi se!!!" Магаре! Скупљаш ли ти зеље? Иде коризмено време. Ја сам почео. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Нема нам @Trifke! Осећам се као она јеванђељска кокош што хоће да сабере пилиће, само данас страхујем где су, прво Бокисд сад овај Трифке. Да није добио покору да пева блажене свих осам гласова све до вечерње, све са византисањем, терирем, између? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 20 минута, Ведран* рече Магаре! Скупљаш ли ти зеље? Иде коризмено време. Ја сам почео. Što sad imaš na umu zločestoćo jedna??!! Trifke, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Evo i papa se slaže sa Trifketom...što kraće to bolje. Papa o svetoj misi: Propovijed treba biti dobro pripremljena i kratka, ne duža od 10 minuta | Bitno.net https://www.bitno.net/vijesti/vatikan/papa-svetoj-misi-propovijed-biti-dobro-pripremljena-kratka-ne-duza-10-minuta/#.WnwZ79I66NQ.whatsapp Zoran Đurović, Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 16 минута, Ведран* рече Нема нам @Trifke! Осећам се као она јеванђељска кокош што хоће да сабере пилиће, само данас страхујем где су, прво Бокисд сад овај Трифке. Да није добио покору да пева блажене свих осам гласова све до вечерње, све са византисањем, терирем, између? Ti mozes da budes samo lajavi krelac i nista vise. A ovo sto si me izjednacio sa Boksitom ti nece biti oprosteno! Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Управо сада, Trifke рече Ti mozes da budes samo lajavi krelac i nista vise. A ovo sto si me izjednacio sa Boksitom ti nece biti oprosteno! Нека си ти мени жив, сад ми је кокошје срце на месту, ... Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 4 минута, kopitar рече Evo i papa se slaže sa Trifketom...što kraće to bolje. Papa o svetoj misi: Propovijed treba biti dobro pripremljena i kratka, ne duža od 10 minuta | Bitno.net https://www.bitno.net/vijesti/vatikan/papa-svetoj-misi-propovijed-biti-dobro-pripremljena-kratka-ne-duza-10-minuta/#.WnwZ79I66NQ.whatsapp Makar da znam da mi je kod vas karijera zagarantovana! Ведран*, Zoran Đurović and kopitar је реаговао/ла на ово 2 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 5 минута, kopitar рече Evo i papa se slaže sa Trifketom...što kraće to bolje. Papa o svetoj misi: Propovijed treba biti dobro pripremljena i kratka, ne duža od 10 minuta | Bitno.net https://www.bitno.net/vijesti/vatikan/papa-svetoj-misi-propovijed-biti-dobro-pripremljena-kratka-ne-duza-10-minuta/#.WnwZ79I66NQ.whatsapp Ето видиш! Тако и Бокисд говори. kopitar, Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 12 часа, Ведран* рече Све ја то видим ... Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 12 часа, Ведран* рече Ону: "вид твој огњен, и доброта чудна...."? Samo da znas to se nemoze reci i za tebe! Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 11 часа, Ведран* рече четврти глас је. ... али оперски да га отпеваш, због Трифкета. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 58 минута, Ведран* рече А није уопште компликован, врло једноставно говори, зато кажем да је он за увод у методологију. Јер, наши нарочито, имају тенденцију да философирају много, и фрљају таутологије на све стране. Недавно читах нешто у оном часопису Богословског факултета у Бг. (како се оно зове?) па оставих управо због тога, а било је и добрих ствари. Али ми је ишло на живце због тих таутологија и маније да се пише "високим речником" без да се било шта каже. Постали су бре као политичари. Зато би од оваквих ствари требало да се полази, јер се уз Марка може научити и да се чита и да се пише и да се мисли. ne bih se složila da jednostavnost treba da bude uvod u metodologiju, jednostavnost treba da bude cilj ili kako Ivo kaže: "Umetnost je uzrasti do jednodnostavnosti" P.S. Prostakluk nije jednostavnost ? Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 3 минута, Снежана рече ne bih se složila da jednostavnost treba da bude uvod u metodologiju, jednostavnost treba da bude cilj ili kako Ivo kaže: "Umetnost je uzrasti do jednodnostavnosti" P.S. Prostakluk nije jednostavnost ? Ел ти то велиш да је он простак? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука