Снежана Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 пре 6 часа, Снежана рече @Isusovo magare Једва га нађох... изволи "коња" ne sviđa vam se moj konj? ? Ведран* and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 пре 33 минута, Снежана рече ne sviđa vam se moj konj? ? Snješko jesi to ti nacrtao?? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 25.05.2016. • 18:30 Srbija Danas GRACIOZNI VRANAC: Upoznajte Fridriha, najlepšeg konja NA SVETU! (FOTO) Foto: Facebook printscreen/Frederik the Great "Volela bih da mogu samo jednom da ga dotaknem i pomirišem" napisala je jedna njegova obožavateljka. Konj Fridrih Veliki zahvaljujući svom jedinstvenom izgledu ima preko 12.000 fanova na Fejsbuku Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 пре 9 минута, Isusovo magare рече Snješko jesi to ti nacrtao?? mhm Trifke, Ведран* and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Фебруар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 пре 47 минута, Снежана рече mhm Ово је Леонардо, ако се не варам... Нисам киселио ове године купус... Има трик: скува се око 10 мин. главица купуса у води и сирћету. Све посолити, сипати доста сирћета, тј. можеш пола-пола са водом, тада ће бити јако, а може трећина сирћета. Син и жена звекнули по око 7 сарми... Isusovo magare, Trifke, Milan Nikolic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 пре 20 минута, Zoran Đurović рече Ово је Леонардо, ако се не варам... Нисам киселио ове године купус... Има трик: скува се око 10 мин. главица купуса у води и сирћету. Све посолити, сипати доста сирћета, тј. можеш пола-пола са водом, тада ће бити јако, а може трећина сирћета. Син и жена звекнули по око 7 сарми... eto kako slikar zna i od koga je konj ukraden ? ili kako Pikaso kaže, dobri slikari kradu, loši kopiraju ? tako sam i ja jednom pravila kačkavalj, pa sam bacila 5l mleka? nema kupusa dok se u kaci ne ukiseli ? Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 пре 24 минута, Zoran Đurović рече Ово је Леонардо, ако се не варам... Нисам киселио ове године купус... Има трик: скува се око 10 мин. главица купуса у води и сирћету. Све посолити, сипати доста сирћета, тј. можеш пола-пола са водом, тада ће бити јако, а може трећина сирћета. Син и жена звекнули по око 7 сарми... Meni ovo sunce izgleda kao da veli "o jooooj"..muškarac koji kuha,predivno!! Trifke, Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Фебруар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 1 hour ago, Снежана рече nema kupusa dok se u kaci ne ukiseli ? Киселим ја овде и то на брзи начин. 15-20 дана ми се укисели. Овде је топло, па не може као код нас. Зато мање количине укиселим. За брзо кишељење иде полента и неко парче хлеба. То дође као катализатор. Може да траје месец дана. Расо је као и класичан. Ведран*, Isusovo magare, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Фебруар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 Без 500 страна не се говори... Мени на фб полудеше око сарме. Има 100 лајкова а ком. не бројим... Завршићу вам Шнакербурга и дати друге... Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 пре 9 минута, Zoran Đurović рече Zaршићу вам Шнакербурга и дати друге... Blagodarimo. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Фебруар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 пре 10 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Blagodarimo. Кад се видимо у Смедереву, и ти ћеш да платиш туру! Trifke, Ведран*, Isusovo magare and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Кад се видимо у Смедереву, и ти ћеш да платиш туру! Netju ti dati da se vatjaš za novčanik. Isusovo magare, Ведран*, Trifke and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 пре 21 минута, Zoran Đurović рече Кад се видимо у Смедереву, и ти ћеш да платиш туру! Blago vama kad se vi možete vidjeti.. Zoran Đurović, Volim_Sina_Bozjeg, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 Oce Zorane, trebam vasu podrsku, pomolite se za mene i moju porodicu, samo se pomolite za @Tanju1, Gospod zna ko sam i za sta se molite! Svako vam dobro, oce, pomaze mi vasa molitva! Жика, Isusovo magare, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 5, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2018 Раније сам вам наводио ово из Атанасија, на Трифкетово подсећање: On 02/02/2018 at 8:49, Ведран* рече What then was God to do? Or what was to be done save the renewing of that which was in God's image, so that by it men might once more be able to know Him? But how could this have come to pass save by the presence of the very Image of God, our Lord Jesus Christ? For by men's means it was impossible, since they are but made after an image; nor by angels either, for not even they are (God's) images. Whence the Word of God came in His own person, that, as He was the Image of the Father, He might be able to create afresh the man after the image. 8. But, again, it could not else have taken place had not death and corruption been done away. 9. Whence He took, in natural fitness, a mortal body, that while death might in it be once for all done away, men made after His Image might once more be renewed. None other then was sufficient for this need, save the Image of the Father. Сасвим је јасно да овде говори о Богочовеку који је Image of the Father и по коме смо ми in God's image. Дакле видмо да говори о Богочовеку. Не говори о "бестелесном Логосу" који је уједно Image of the Father и по коме смо ми in God's image, него о Богочовеку. А сад вам наодим цитат од већ раније помињаног и цитираног руског епископа. Пази. Каже да је човек направљен по слици of the Son of he Father, descended of David. Нема сецирања! То је тај Син Очев, од Давида. И по Њему је саздан човек. А како је по Сину Давидовом саздан човек, кад је сам Давид саздани човек? То ће вам објаснити логосолози. Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović, Trifke and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука