Zoran Đurović Написано Фебруар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 4 минута, Trifke рече Anateme Sv Kirila aleksandriskog... 4.Ako neko pravi razliku izmedju dve licnosti i ipostasi u recima sadrzanim u jevandjelskim i apostolskim spisima, ili izgovorenim u Svetima o Hristu, ili Njime u Sebi samom, i Njemu pripisuje jedne svojstvene kao coveku Logosa Bozjeg, i druge samo Logosu Boga Oca bogopodobne, neka je proklet. Било би овде анатема на кила кад би се појавио Кирило... Зато је рекао Теодорит Кирски да му се на гроб навали тежак камен да се не би повампирио... Можда се Ћирило инкарнирао у мени!:::::)))))))))))))))))) Volim_Sina_Bozjeg, Trifke, kopitar and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 1 сат, Trifke рече Anateme Sv Kirila aleksandriskog... 4.Ako neko pravi razliku izmedju dve licnosti i ipostasi u recima sadrzanim u jevandjelskim i apostolskim spisima, ili izgovorenim u Svetima o Hristu, ili Njime u Sebi samom, i Njemu pripisuje jedne svojstvene kao coveku Logosa Bozjeg, i druge samo Logosu Boga Oca bogopodobne, neka je proklet. Čekaj,sv.Kiril je proklinjao??Kakvo je to ponašanje?! Volim_Sina_Bozjeg, Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Фебруар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 49 минута, Isusovo magare рече Čekaj,sv.Kiril je proklinjao??Kakvo je to ponašanje?! Тај ми сличио. Шта ја овде радим људима? Проклињем их за безбоштво и претим неугасивим огњем! Још кад бих могао да ме прогласе за папу, или барем анти-папу... kopitar, Ведран*, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 1 hour ago, Isusovo magare рече Čekaj,sv.Kiril je proklinjao??Kakvo je to ponašanje?! Retko ces naci Sv oca crkve koji nije proklinjao. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 13 минута, Zoran Đurović рече Тај ми сличио. Шта ја овде радим људима? Проклињем их за безбоштво и претим неугасивим огњем! Још кад бих могао да ме прогласе за папу, или барем анти-папу... Znas sta , iskreno gledano ti i dobro porlazis . Kirillo se ,mucenik , morao non stop braniti. Npr u Tomosu o sjedinjenju orao je da objasnjava klevete koje su bacene na njega da je uveo neko telo kojim se Hristos ovaplotio i da se navodno nije ovaplotio od Duha Svetoga i Marije djeve i postao covek. Zato budi miran! Zamisljam sada kako ce neki tamo da potraze taj Tomos i da vide sta tu pise i da smem ruku u vatru da stavim kako ce citirati samo prvi deo tog pasusa koji govori o tome problemu. No sto rekli braca Enlezi: Time will show up! Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 40 минута, Zoran Đurović рече Тај ми сличио. Шта ја овде радим људима? Проклињем их за безбоштво и претим неугасивим огњем! Још кад бих могао да ме прогласе за папу, или барем анти-папу... Ma vi ste jedan smiješan(strašan)čovjek.za mene osobno poput Padre Pia..ne bi me čudilo da vas Đavo osobno progoni i zastrašuje kao i njega.. Ведран*, Trifke, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 24 минута, Trifke рече Znas sta , iskreno gledano ti i dobro porlazis . Kirillo se ,mucenik , morao non stop braniti. Npr u Tomosu o sjedinjenju orao je da objasnjava klevete koje su bacene na njega da je uveo neko telo kojim se Hristos ovaplotio i da se navodno nije ovaplotio od Duha Svetoga i Marije djeve i postao covek. Zato budi miran! Zamisljam sada kako ce neki tamo da potraze taj Tomos i da vide sta tu pise i da smem ruku u vatru da stavim kako ce citirati samo prvi deo tog pasusa koji govori o tome problemu. No sto rekli braca Enlezi: Time will show up! Inace, mrzi me ali kada budem bio dobre volje ima da izbacim ceo taj tekst a onda jao Nestorijancima! Ведран*, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 31 минута, Trifke рече Retko ces naci Sv oca crkve koji nije proklinjao. A Nedaj Bože... Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 2 минута, Isusovo magare рече Ma vi ste jedan smiješan(strašan)čovjek.za mene osobno poput Padre Pia..ne bi me čudilo da vas Đavo osobno progoni i zastrašuje kao i njega.. mene ne cudi ja to vidim. Isusovo magare, Volim_Sina_Bozjeg, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 2 минута, Isusovo magare рече A Nedaj Bože... Pa vec je dao. Nema ni jednog vecegili manjeg sabora a da nije proklinjao neku jeres. Volim_Sina_Bozjeg, Ведран* and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 2 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Фебруар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 46 минута, Isusovo magare рече Ma vi ste jedan smiješan(strašan)čovjek.za mene osobno poput Padre Pia..ne bi me čudilo da vas Đavo osobno progoni i zastrašuje kao i njega.. Кад сликам католичке свеце... Сада треба да урадим св. Леополда Мандића... А ђаво постоји. Не би било раскола међу нама да нема ђавола и глупих и злих људи. Веле, ђаво је бацао Леополда по келији... Мене то не чуди. Цркву нам неће уништити, јер је многи виде како треба, а овај бирократски део ће се решити временом. Volim_Sina_Bozjeg, Isusovo magare and Матусал је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 7 часа, Trifke рече Razumeo sam te ja ako ti nisi samu sebe. Па рекао сам да имаш магарећу душу. Trifke, Volim_Sina_Bozjeg and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Па рекао сам да имаш магарећу душу. Bolje magarecu nego kengursku! Ведран*, Isusovo magare and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 пре 9 минута, Trifke рече Bolje magarecu nego kengursku! Кенгури имају добре душе, свестране. Умеју да се мазе, умеју да се боксају, умеју да се играју и умеју и да те растуре начисто, и црева да ти проспу. Volim_Sina_Bozjeg and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Овај, на пример, се само игра, иначе би било крви до колена. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука