Матусал Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 1 hour ago, Zoran Đurović рече чекамо 50 пасус од Кавасиле из беседе коју наводите, са тумачењем... пошто не могу скроз да поконтам шта има на уму....бар по овом преводу који читам.... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 пре 2 минута, Гајић рече Неко би требао да исповеди "дар" гневљивости, осветољубисвости и злопамћења Bravo Gajicu pokvari mi zamku, ja mislio da se lozis na like i unlike pa reko da vidim ako prestanes da me unlike posle ovih 40 strana "osvete" onda si pacenik a ako nastavis da me unlike onda si ok. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 24, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 пре 1 минут, Матусал рече чекамо 50 пасус од Кавасиле из беседе коју наводите, са тумачењем... пошто не могу скроз да поконтам шта има на уму....бар по овом преводу који читам.... Која беседа и параграф? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 24, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 пре 2 минута, dragisa рече Bravo Gajicu pokvari mi zamku, ja mislio da se lozis na like i unlike pa reko da vidim ako prestanes da me unlike posle ovih 40 strana "osvete" onda si pacenik a ako nastavis da me unlike onda si ok. Аспириниксе, ти ли си Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 A? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Која беседа и параграф? 4. беседа 50 параграф 50. Заиста, тело старога Адама саздано је од земље, а Нови Адам је, вели, рођен од Бога. А сведочанство о свакоме од ових живота јесте трпеза која им припада: прву трпезу је, наиме, произвела земља, а новога човека храни Небески Човек Својим Телом. Због тога се онај први, умревши, поново вратио у земљу из које је и произашао, а други је отишао ка Христу, одакле је и узет, те је свакоме од њих припао онакав крај какав и приличи њиховом почетку: „Какав је земљани, каже Писмо, такви су и земљани; и какав је небески, такви су и небески“.[99] Али, то није само због душе, већ и због Тела Његовог зато што је и оно небеско, као што су код првога Адама и једно и друго земљани. Јер, овде душа почива у рукама Небескога Човека, а тело постаје део Његовога Тела. Оно, наиме, не заједничари са душом него је испуњено Духом живим, те живи и након кончине претходног земаљског живота, и то толико боље да се ни изрећи не може, јер ни у почетку не беше уистину умрло. „Изгледало је, вели Соломон, у очима неразумних да су помрли.“[100]Наиме, као што „Христос, уставши из мртвих, више не умире; смрт више не влада Њиме“,[101] тако ни удови Христови неће видети смрти довека; јер, како би могли да искусе смрт, кад зависе од вечно живога Срца? Volim_Sina_Bozjeg, Ведран*, Trifke and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 @Матусал sjajan. Zoran Đurović, Ведран* and Тања1 је реаговао/ла на ово 1 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 24, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече @Матусал sjajan. Сачекај да ја прво одговорим, па се ти посла надовежи. Ипак сам ја поп! Volim_Sina_Bozjeg, Тања1, Ведран* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 пре 13 часа, Ведран* рече Дакле она јагњећа крв у Јевреја и Христова крв, то ти је све исто, и бесквасни хлебови и Христово тело, све сами символи, ... пре 1 сат, dragisa рече ne ne tako nisu to sličice i predznaci nego simvoli Ајде! Ма немој ми рећи! Volim_Sina_Bozjeg, Тања1 and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 a što ispovedaš simvol vere onda Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 пре 15 минута, dragisa рече a što ispovedaš simvol vere onda Ето тако. Може ми се. Исповедам га, али га не једем. Тања1, Volim_Sina_Bozjeg and Trifke је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 24, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 Морам да се повучем. Нека ВСБ поради на овом питању, јавили су ми да направим понуду за сликање једне цркве. Ипак од овог живим. Довиђења, друштво. Ведран*, Жика, Тања1 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 puno uspeha i Božije pomoći na novom projektu! pozdrav svima i od mene pošto slaba vajda da ostajem kad tebe nema. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 24, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 пре 1 минут, dragisa рече puno uspeha i Božije pomoći na novom projektu! Хвала. Велике су паре у питању, а мени се обично измигоље ти велики послови. Требало је да радимо неке витраже (у ствари, реч је о великим стаклима која су сликана посебно; ја сам у Загребу измислио везиво за боје које би се могле нанети 2-3 пута и пећи на одређеној температури, јер не постоје у свету нигде. Постоји гризај и сличне ствари, као и фузија, али ово што сам решио, не постоји нигде. Зато ме Хрвати назвали Теслом, јер оно за чиме су они трагали 10 година и били очајни, ја сам за 7 дана решио. Тамошња ми секретарица спреми студио и напише: Нико ништа да не дира, атеље је спремљен за оца Зорана) за светилиште падре Пија, Сан Ђовани Ротондо, 500 квадрата. Све се договорило, брокер капуцина уложио на берзи шолди, и они пукли преко 50 милиона евра. Тако је пропао посао. Брокер се самоубио, капуцински министар финансија дао оставку папи Франциску, али ја од тога немам ништа. Милан Ракић, Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 c malera ... tebi obrni okreni sledi kanonizacija il tamo il vamo Trifke, Милан Ракић and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука