Zoran Đurović Написано Јануар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 2 минута, Milan Nikolic рече А како би се причешћивали да није било палог стаља, смрти и васкрсења? Исто као и апостоли на тајној вечери. Који си ти богохулник... Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Управо сада, Trifke рече E ovo se stvarno zove gubljenje vremena objasnjavati ovim ljudima. Рекох ти... Trifke, Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 @Justin Waters ne vredi brate, ovo im je bio poslednji egzorcizam Zavrteli smo ih svih 9 krugova. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 2 минута, Justin Waters рече Neću se ja ćerati svakako uduž i poprijeko dva tri puta pitam i ako neće da odgovori neka mu bude, makar mi je zabavno jer evo izletjelo mu je meso... Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 hehehe kakva ste vi družina... oče šta bi sa bombe? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 2 минута, dragisa рече hehehe kakva ste vi družina... oče šta bi sa bombe? ti rece nemas vremena ... Ведран*, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Ne vredi ništa, kad sam primetio da pacov nema Andjela Čuvara, meni je sve bilo jasno. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 trenutno je nesto sto je kratko, kako bilo tako proslo... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Ne vredi ništa, kad sam primetio da pacov nema Andjela Čuvara, meni je sve bilo jasno. vrtiš prsten aaaa .... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 Управо сада, dragisa рече vrtiš prsten aaaa .... Ne, nego sam u molitvi, neprestanoj. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 vidim vidim ... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 1 минут, dragisa рече vrtiš prsten aaaa .... ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe cuvaj mijo rep da ne budes slep ako budes slep otpasce ti rep Zoran Đurović, Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 20 минута, Justin Waters рече Meso???? Pa naravno Duhom Svetim...šta misliš kojim putem se atemporalno prenosi u temporalno, deda milojem...? Dva puta te pitam, i ovo je treći zadnji, svi hrišćani se pricešćuju vaskrslim Hristom uključujući i apostole na tajnoj večeri? To je rekao Teofilakt, u smislu, mesa, kao Telo Hristovo. "Na neizreciv naĉin (predlozeni) hleb se menja, iako i dalje zadrzava izgled (obiĉnog) hleba. Pošto smo slabi i ne mozemo da podnesemo da jedemo sirovo meso, a ponajmanje ljudsko, ono i dalje izgleda kao hleb, premda je u stvari meso. " Kako je ustanovio Hristos tajnu svojeg Tela i Krvi na veceri ? Ja smatram, na osnovu onoga sto sam procitao, da je ustanovljeno u recima Hristovim, Ovo je Telo i Krv Moja... Vec sam rekao, takva tumacenja sam pronasao, mozda postoje i drugacija tumacenja koja govore u smislu u kome navodis. Apostoli su se zaista pricestili na tajnoj Veceri, kako se desilo pretvaranje hleba i vina u Telo i Krst Hristovu, je stvar licne vere i interpetacije tih stihova. I, u tom smislu, ne vidim veliki problem u bilo kom tumacenju, ako verujemo u Pricesce koje primamo u liturgiji. dragisa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 6 минута, Bokisd рече To je rekao Teofilakt, u smislu, mesa, kao Telo Hristovo. Kako je ustanovio Hristos tajnu svojeg Tela i Krvi na veceri ? Ja smatram, na osnovu onoga sto sam procitao, da je ustanovljeno u recima Hristovim, Ovo je Telo i Krv Moja... Vec sam rekao, takva tumacenja sam pronasao, mozda postoje i drugacija tumacenja koja govore u smislu u kome navodis. Apostoli su se zaista pricestili na tajnoj Veceri, kako se desilo pretvaranje hleba i vina u Telo i Krst Hristovu, je stvar licne vere i interpetacije tih stihova. I, u tom smislu, ne vidim veliki problem u bilo kom tumacenju, ako verujemo u Pricesce koje primamo u liturgiji. Bokisd bandoglavo je to ... samo se hvataju za potpiši ovo ili ono i definicijske pojmove koje ugred slabo poznaju... ja sam ih pustio da se malo peku i pokazali su da vrlo malo znanja. da sam im jos rekao da se pričešćujemo pod vidom Hleba i Vina mislim da bi im očne jabučice isple od urlanja .... nemaju oni žicu da uhvate šta znači prebivati u nečemu i da je to osnovni smisao pričešća a misle da znaju mnogo... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 23, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2018 пре 1 минут, dragisa рече Bokisd bandoglavo je to ... samo se hvataju za potpiši ovo ili ono i definicijske pojmove koje ugred slabo poznaju... ja sam ih pustio da se malo peku i pokazali su vrlo malo znanja da sam im jos rekao da se pričešćujemo pod vidom Hleba i Vina mislim da bi i očne jabučice isple od urlanja .... nemaju oni žicu da uhvate šta znači prebivati u nečemu i da je to osnovni smisao pričešća a misle da znaju mnogo... Bravo! Bolji si od Sojica! Zoran Đurović, Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 3 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука