Ведран* Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 одох да ждерем и да пишем нешто, гледаћу вас из прикрајка Матусал, Trifke and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 3 минута, Bokisd рече Jeste, ali, opet moram da pitam. Da li to znaci, da smo , posle upokojenja u carstvu buducem ? Ovo , carstvo buduce, gledam kao eshatolosku stvarnost. Ne, znam, da li ti msilis, da je to eshatolosko cartsvo ? Nemas ti sta da znas sta ja mislim. Pitanje ti je jasno ko dan. Objasni reci liturgije. Ведран* and Матусал је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 13 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Objasni ljubavi otkud duša Bogu? Pa, sad, i ja da budem kao Trifke,....pa, pise u molitvi.... Ima, ona jeres Apolinarijeva, koja kaze, da Isus nije uzeo nasu covecansku dusu. Oci su ovo odbacili i ustanovili da je Isus uzeo celu nasu prirodu u sebe, telo i dusu i um i volju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 @Ведран* i ja, dosao sam kod tasta na sutrasnju slavu... Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 23 минута, Bokisd рече Kroz veru u buduceg Spasitelja. Osenjivao ih je verom u Njega kao Boga i Spasitelja svih ljudi. Ко их је осењивао????? Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 2 минута, Bokisd рече Pa, sad, i ja da budem kao Trifke,....pa, pise u molitvi.... Ima, ona jeres Apolinarijeva, koja kaze, da Isus nije uzeo nasu covecansku dusu. Oci su ovo odbacili i ustanovili da je Isus uzeo celu nasu prirodu u sebe, telo i dusu i um i volju. Odlično, sad objasni kako ga je razbojnik gledao u raju licem u lice? Imas i kod jehovinih svedoka objasnjenje mozda ti je bliže. Trifke, Матусал and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече @Ведран* i ja, dosao sam kod tasta na sutrasnju slavu... Jel u gacama ili bez gaca? Pazi to je bitno za sustinu. Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Управо сада, Trifke рече Nemas ti sta da znas sta ja mislim. Pitanje ti je jasno ko dan. Objasni reci liturgije. Vec sam naveo svoj stav o ovim recima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Управо сада, Матусал рече Ко их је осењивао????? Avraam imao vizije igrale se senke ... Ведран*, Матусал and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Управо сада, Trifke рече Jel u gacama ili bez gaca? Pazi to je bitno za sustinu. Krotim stvaralacke energije, znaci u gatjama. Ведран*, Trifke and Матусал је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 1 минут, Bokisd рече Vec sam naveo svoj stav o ovim recima. Znaci malo jeste malo nije kako nam odgovara. Bravo! Zaista nisam verovao da ces ovako nesto napisati. Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Krotim stvaralacke energije, znaci u gatjama. Јес ти био на паради у Земуну? Ако јеси мораш да пресвучеш гаће. Не приличи на славу у истима. Volim_Sina_Bozjeg and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 4 минута, Матусал рече Ко их је осењивао????? Cekaj pa kako neznas. Vedran je to vec objasnio. Bio je to bioskop na otvorenom i onda znas senke od kokica i koka kole i posmatraca. Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Krotim stvaralacke energije, znaci u gatjama. Nedaj se rodjo! Izdrzi! Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Управо сада, Trifke рече Cekaj pa kako neznas. Vedran je to vec objasnio. Bio je to bioskop na otvorenom i onda znas senke od kokica i koka kole i posmatraca. Сенке које силом крста раздвајају море, исушују јордан и дају воду из камена и ману са неба........ Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука