Jump to content

Зоран Ђуровић: Преегзистенција Исуса Христа

Оцени ову тему

Препоручена порука

одох да ждерем и да пишем нешто, гледаћу вас из прикрајка :))

allseingeye.thumb.jpg.48efe48207498431b57846408e1a0c88.jpg

12:smeha:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Одговори 8.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1409

• Volim_Sina_Bozjeg

1106

• Zoran Đurović

1107

• Bokisd

697

пре 3 минута, Bokisd рече

Jeste, ali, opet moram da pitam. Da li to znaci, da smo , posle upokojenja u carstvu buducem ? Ovo , carstvo buduce, gledam kao eshatolosku stvarnost.

Ne, znam, da li ti msilis, da je to eshatolosko cartsvo ?

Nemas ti sta da znas sta ja mislim. Pitanje ti je jasno ko dan. Objasni reci liturgije. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Objasni ljubavi otkud duša Bogu?

Pa, sad, i ja da budem kao Trifke,....pa, pise u molitvi.... :stadaradim:

Ima, ona jeres Apolinarijeva, koja kaze, da Isus nije uzeo nasu covecansku dusu. Oci su ovo odbacili i ustanovili da je Isus uzeo  celu nasu prirodu u sebe, telo i dusu i um i volju.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

Pa, sad, i ja da budem kao Trifke,....pa, pise u molitvi.... :stadaradim:

Ima, ona jeres Apolinarijeva, koja kaze, da Isus nije uzeo nasu covecansku dusu. Oci su ovo odbacili i ustanovili da je Isus uzeo  celu nasu prirodu u sebe, telo i dusu i um i volju.

Odlično, sad objasni kako ga je razbojnik gledao u raju licem u lice?

Imas i kod jehovinih svedoka objasnjenje mozda ti je bliže.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

@Ведран* i ja, dosao sam kod tasta na sutrasnju slavu...

Jel u gacama ili bez gaca? Pazi to je bitno za sustinu.  12:smeha:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Матусал рече

Ко их је осењивао?????

Avraam imao vizije igrale se senke ...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

Jel u gacama ili bez gaca? Pazi to je bitno za sustinu.  12:smeha:

Krotim stvaralacke energije, znaci u gatjama.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Vec sam naveo svoj stav o ovim recima.

Znaci malo jeste malo nije kako nam odgovara. Bravo! Zaista nisam verovao da ces ovako nesto napisati. 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Јес ти био на паради :)) у Земуну?

Ако јеси мораш да пресвучеш гаће. Не приличи на славу у истима. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Матусал рече

Ко их је осењивао?????

Cekaj pa kako neznas. Vedran je to vec objasnio. Bio je to bioskop na otvorenom i onda znas senke od kokica i koka kole i posmatraca. :))

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Nedaj se rodjo! Izdrzi! 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

Cekaj pa kako neznas. Vedran je to vec objasnio. Bio je to bioskop na otvorenom i onda znas senke od kokica i koka kole i posmatraca. :))

Сенке које силом крста раздвајају море, исушују јордан и дају воду из камена и ману са неба........

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...