Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Nego, nema nam avve nešto ... da ga nije strefio onaj Vedranov recept? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 14 минута, Trifke рече Nego, jesi li primetio da kada sam naveo par citata iz Liturgije da niko od talibana nije ni primetio da sam to napisao. Nesto me mrzi ali moze da mi padne na pamet da uzmem sluzebnik i izcitiram ovde ili na nekoj novoj temi sve te tekstove. Проблем је што постоји различито тумачење свих тих, и свих могућих текстова. Видиш ли да и ви који сте окупирали Авганистан, не знате шта рећи на отачке текстове који вам не иду у прилог. Ви имате једно искључиво виђење. Свака могућа прилика је прилика да се успостави преегзистенција какву ви замишљате. Али, то је један да не кажем талибански приступ, апсолутистички приступ. Када би сви тако поступали, хришћани би имали трилион теорија око којих би се гложили. Схватите, молим вас, да је нејвећи проблем у томе што ви осуђујете оне који се не слажу са вама, као да су издајници Христови, отпадници од Христа. Искрено треба рећи да такав ваш став није нормалан. Зато је и дилема и не зна се шта радити са вама. Имамо вас као наше, а ми смо за вас не само на путу пакла, него као да смо већ завршили у паклу. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 U grobu telesno,u adu sa dusom kao Bog, u Raju sa razbojnikom i na prestolu bio si, Hriste, sa Ocem i Duhom, sve ispunjavajuci Neograniceni. Ovo je iz molitava sa Proskomidije a eto tek sam poceo. Hattori and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 1 минут, Trifke рече U grobu telesno,u adu sa dusom kao Bog, u Raju sa razbojnikom i na prestolu bio si, Hriste, sa Ocem i Duhom, sve ispunjavajuci Neograniceni. Ovo je iz molitava sa Proskomidije a eto tek sam poceo. И како сада овај текст може да ти докаже теорију преегзистенције какву овде заступате? Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 3 минута, Milan Nikolic рече Проблем је што постоји различито тумачење свих тих, и свих могућих текстова. Видиш ли да и ви који сте окупирали Авганистан, не знате шта рећи на отачке текстове који вам не иду у прилог. Ви имате једно искључиво виђење. Свака могућа прилика је прилика да се успостави преегзистенција какву ви замишљате. Али, то је један да не кажем талибански приступ, апсолутистички приступ. Када би сви тако поступали, хришћани би имали трилион теорија око којих би се гложили. Схватите, молим вас, да је нејвећи проблем у томе што ви осуђујете оне који се не слажу са вама, као да су издајници Христови, отпадници од Христа. Искрено треба рећи да такав ваш став није нормалан. Зато је и дилема и не зна се шта радити са вама. Имамо вас као наше, а ми смо за вас не само на путу пакла, него као да смо већ завршили у паклу. Pa dobro hajde ti objasni one tekstove koje sam ja neveo. Ведран* and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 19 минута, Trifke рече @Ведран* Nego, jesi li primetio da kada sam naveo par citata iz Liturgije da niko od talibana nije ni primetio da sam to napisao. Nesto me mrzi ali moze da mi padne na pamet da uzmem sluzebnik i izcitiram ovde ili na nekoj novoj temi sve te tekstove. Да ли то тебе чуди? Па све што им је принесено пажњи из Писма и Предања они с искулирали. Они ниу ни Православни талибани, талибани би морали да прихвате Писмо Предање. Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 5 минута, Milan Nikolic рече И како сада овај текст може да ти докаже теорију преегзистенције какву овде заступате? Hajde ti ga onda objasni ali hocu svaki detaljj. Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Управо сада, Ведран* рече Да ли то тебе чуди? Па све што им је принесено пажњи из Писма и Предања они с искулирали. Они ниу ни Православни талибани, талибани би морали да прихвате Писмо Предање. Si video boksida, neće da ispovedi, da je kroz Isusa Hrista sve postalo. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 10 минута, Брка Жарковачки рече Nego, nema nam avve nešto ... da ga nije strefio onaj Vedranov recept? Која тачка? Испробан је онај егзорцизам. Ја не измишљам као гаћолози. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 5 минута, Milan Nikolic рече Схватите, молим вас, да је нејвећи проблем у томе што ви осуђујете оне који се не слажу са вама, као да су издајници Христови, отпадници од Христа. Нема веће ироније него да ти ово кажеш: једини човек који је у историји форума Верујем трајно банован због несносног понашања! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 1 минут, Trifke рече Hajde ti ga onda objasni ali hcu svaki detakj. Bolje da ne znaš... objasnjavali su već. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 2 минута, Брка Жарковачки рече Нема веће ироније него да ти ово кажеш: једини човек који је у историји форума Верујем трајно банован због несносног понашања! Nisam to znao. Trifke, Лазар Нешић and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 10 минута, Milan Nikolic рече трилион теорија око којих би се гложили. Схватите, молим вас, да је нејвећи проблем у томе што ви осуђујете оне који се не слажу са вама, као да су издајници Христови, отпадници од Христа. Ти у својој заслепљености схваташ да те неко прогони и осуђје. Нико те не гони. Али дошао си да се бавиш теологијом. То ни на форуму не може без да се држи одређеног китеријума и аргумената, које немаш. Trifke and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Која тачка? Бојим се да није кренуо све редом да испробава и нешто, не дао Бог, лоше поднео! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 3 минута, Брка Жарковачки рече Нема веће ироније него да ти ово кажеш: једини човек који је у историји форума Верујем трајно банован због несносног понашања! Никога нисам осудио на вечне муке. Банован сам јер сам се сукобио са Дарком Ђогом. А он је такав какав јесте. И шта сад узимаш то као неки доказ моје недостојности. Баш си фантастичан, до бола. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука