Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 59 минута, Ведран* рече Овај део још морам да жваћем. Нисам сигуран да сам све везе скопчао како треба. Ovo je deo o daru spasenja, koji dolazi odozgo. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 8 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa el imaš ideju kako i zbog čega Isus reče Simonu: da to što ga je Simon ispovedio za Sina Božjeg nije od krvi i tela, dakle to poznanje nije iz ovog veka, nego je iz večnosti. Tad mu Isus promeni ime i nazva ga Petar, eshatološko prepoznavanje po meni. (da ne dužim) добро то, него изгубио си контекст Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Управо сада, Ведран* рече добро то, него изгубио си контекст Nisam, dar ti je gotov reč je o prepoznavanju, ne možeš poznati Isusa Hrista kao Sina Bozjeg bez dara od Oca Nebeskog a da Prepoznas Sina, moraš i sam biti izabrani sin po daru. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 7 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Кажи Исуса Христа пре времена. Не цепај нам више живога Бога. Ти си повампирени првосвештеник. Е! А управо га прескочих и мислио сам да питам да ли је исповедио веру или није. Значи није. Хвала. Само да знам, да га не читам забадава. Volim_Sina_Bozjeg, Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Nisam, dar ti je gotov reč je o prepoznavanju, ne možeš poznati Isusa Hrista kao Sina Bozjeg bez dara od Oca Nebeskog a da Prepoznas Sina, moraš i sam biti izabrani sin po daru. јеси. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 2 минута, Ведран* рече јеси. Nisam, dar spasenja dolazi od Oca Nebeskog i to je dar usinovljenja a jedino već zavrseni usinovljeni covek iz Oceve perspektive, moze prepoznati Sina Bozjeg, jer je Sin, taj dar i spasenje, ovaplocenjem,preobrazenjem,Vaskrsenjem i Zivot večni. Ucinio si prepoznavanje, dobio si dar, nisi prepoznao to znači da nisi ni u Carstvu. Jer Carstvo je gotovo i pre tvog prepoznavanja dara. O toj predestinaciji priča Augustin. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Nisam, dar spasenja dolazi od Oca Nebeskog i to je dar usinovljenja a jedino već zavrseni usinovljeni covek iz Oceve perspektive, moze prepoznati Sina Bozjeg, jer je Sin, taj dar i spasenje, ovaplocenjem,preobrazenjem,Vaskrsenjem i Zivot večni. Ucinio si prepoznavanje, dobio si dar, nisi prepoznao to znači da nisi ni u Carstvu. Jer Carstvo je gotovo i pre tvog prepoznavanja dara. O toj predestinaciji priča Augustin. Јеси. Таман сам откачио Бокисда да ме не нервира више, и сад си ти одлучио да ме нервираш. Због другогих ствари сам оно рекао, да нисам покопчао све. Дакле, изгубио си контекст. Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 @Zoran Đurović Хвала за Августина, оно су бруталне ствари! Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Јеси. Таман сам откачио Бокисда да ме не нервира више, и сад си ти одлучио да ме нервираш. Због другогих ствари сам оно рекао, да нисам покопчао све. Дакле, изгубио си контекст. Dobro aj ti objasnim kako sam ja video. Prvi deo od Augustina koji ti je zgnjecio mozak a koji si sazvakao i razumeo je deo o stvaranju celokupne tvari. Drugi deo Augustina koji moraš još da zvaćes se odnosi samo na spasenje. Video sam šta te muči imam i ja kuglu. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 1 сат, Ведран* рече Овај део још морам да жваћем. Нисам сигуран да сам све везе скопчао како треба. Vidiš ovaj deo koji si citirao se odnosi samo na spasene usinovljene ljude i oslanja se na celinu prvog dela koji ti je nagnjecio mozak a koji si razumeo, koji govori o stvaranju celokupne tvari. Augustin govori o tome da je Bog sve stvorio odjednom i to je ustvari osnov njegove teologije. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 10 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Dobro aj ti objasnim kako sam ja video. Prvi deo od Augustina koji ti je zgnjecio mozak a koji si sazvakao i razumeo je deo o stvaranju celokupne tvari. Drugi deo Augustina koji moraš još da zvaćes se odnosi samo na spasenje. Video sam šta te muči imam i ja kuglu. Сад ми ти нагњечујеш мозак. Јел теби с куглом дошла она микрофибер крпица? Ако није да ти пошаљем једну? На мом упутству вели пре употребе протрљати крпом. Први део није о стварању твари, него ту говори о Христу. Морао сам да се враћам да потврдим, јер ми меморија памћења није добра. И ту си, значи, изгубио контекст. Немој ме мучиш, молим те. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 12 минута, Брка Жарковачки рече @Zoran Đurović Хвала за Августина, оно су бруталне ствари! поп купио добру ракију јуче. Лазар Нешић and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 6 минута, Ведран* рече поп купио добру ракију јуче. Дај нека удели и нама, да се надахнемо мало, ништа друго Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 пре 9 часа, Ведран* рече Леле. Овај Августин је чудо! Мозак ми нагњечи... Читам ли ја ово добро? "Код њега је морало бити предодређено (завршено), оно што још није био (у времену), тако да би, у своје време (у времену), постао оно што је пре векова било предодређено (завршено ван времена). Ovo je Sin Božji Isus Hristos kroz Koga je postala svaka tvar, celokupno stvaranje+delo spasenje,odjednom po Augustinu, zato je van vremena Isus Hristos. Avo molim te ispravi me, radi mene. A drugi deo je deo koji govori samo o spasenju a ne i o uipostaziranoj tvari u Sinu, jer je to već rečeno u prvom delu. Avo? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Ovo je Sin Božji Isus Hristos kroz Koga je postala svaka tvar, celokupno stvaranje+delo spasenje,odjednom po Augustinu, zato je van vremena Isus Hristos. Avo molim te ispravi me, radi mene. A drugi deo je deo koji govori samo o spasenju a ne i o uipostaziranoj tvari u Sinu, jer je to već rečeno u prvom delu. Avo? Ето исправио си се сам. А таман сам размишљао како да те уразумим ако устрајеш. Пале су ми на памет две опције: 1. Да измолим да Магаре кине у правцу Београда, па да запатиш магаретов благотворни вирус. Који и од магарета псалмописца твори. Ко зна шта би од тебе било? 2. Да те пошаљем код Деде, да те натопи и залије ко цвећку. Јер ми потрошисмо сву воду на Загреб. Деда ти је данас у Земуну. А после ће тамо бити и благочестиви обичај скидања у гаће и пливања у ладном Дунаву. Можда и Милана сретнеш. Лазар Нешић, Trifke, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука