Zoran Đurović Написано Јануар 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 пре 24 минута, Ведран* рече Лажеш. Све ми кугле штрецкају. У праву си, декомпенизовани Кратос се повампирио!:))) Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 пре 1 сат, Boott рече Upadate polako ali sigurno u sve dublju jeres jer ovde neki blasfemično tvrde da je rađanje Sina od Oca bila po telu, a Sin je rođen od Očeve suštine čime dajete i Bogu Ocu telesnost. Da sve ovo nije viša matematika za tebe, pokazuje i to da ti ovaplocenje smatraš drugim rodjenjem Boga, jer veruješ da je Marija Bogorodica. Više puta ti je odgovoreno za usiju ali ti ne prihvatas odgovore iako nisu u suprotnosti sa tobom što je apsurdno. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boott Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 пре 9 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Da sve ovo nije viša matematika za tebe, pokazuje i to da ti ovaplocenje smatraš drugim rodjenjem Boga, jer veruješ da je Marija Bogorodica. Više puta ti je odgovoreno za usiju ali ti ne prihvatas odgovore iako nisu u suprotnosti sa tobom što je apsurdno. Ne znam ja pitaj tvog avu Rimskog on kaže Jedinorodni po telu....ovaploćenje veze nema sa prevečnim rađanjem Sina od Oca jer je to unutartrojični odnos.To je isto ko kad bi rekoa da da pojava Duha Svetoga u voidu goluba ima veze sa Njegovim Ishođenjem od Oca.Al kod vas je sve moguće... A ti ne veruješ da je Marija Bogorodica? Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 Da li verujete da je Marija Bogorodica? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 пре 1 минут, Phoebe рече Da li verujete da je Marija Bogorodica? Наравно. Али то имплицира да је онај који је лежао у јаслама био Бог. Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 пре 2 минута, Phoebe рече Da li verujete da je Marija Bogorodica? Да ли ти можеш мени објаснити како је она то родила Бога јер ја то заиста не разумем али свакако исповедам? Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 11, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 Ево и Старац Порфирије љуби Авву за Талибане http://savremeni_podviznici/starac_porfirije_kavsokalivit.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 пре 1 минут, Матусал рече Да ли ти можеш мени објаснити како је она то родила Бога јер ја то заиста не разумем али свакако исповедам? Čovek je pitao, a i mene zanima. Znači da nisi siguran. Ostali? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 Управо сада, Phoebe рече Čovek je pitao, a i mene zanima. Znači da nisi siguran. Ostali? Pitao je ono što ja tvrdim a to je da je Marija Bogorodica i da Isus Hristos nije stvorenje vec je Jedinorodni Sin Božji. Cudo jedno kako ja to tvrdim i celivam a nije siguran da verujem u to... pa mora da pita, kao da mene mrzi to ponovo da ispovedim. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 пре 4 минута, Phoebe рече Čovek je pitao, a i mene zanima. Znači da nisi siguran. Ostali? Siguran je u veru a ajde mi nadji svetog oca koji tacno zna kako se Sin od Oca radja i ja ću da pojedem ovaj telefon. Џуманџи, Ведран*, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 пре 1 минут, Phoebe рече Čovek je pitao, a i mene zanima. Znači da nisi siguran. Ostali? Онај који је од ње произишао тј. родио се је био Бог, али његова личност и божанска сушина су предвечни и рађају се од Оца. Такође је зачеће Духом Светим исто рађање од Оца а Марија му је дала тело тј. људску природу, али ми кроз исповедање да је она родила Бога у ствари исповедамо да верујемо да је онај који је произашао из ње Јединородни Син Божији Исус Христос. Опет се враћамо на халкидонски орос. Саму тајну оваплоћења и начина сједињења оци се нису усуђивали да тумаче. Goku, Trifke, Ведран* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 пре 15 минута, Гајић рече Ево и Старац Порфирије љуби Авву за Талибане http://savremeni_podviznici/starac_porfirije_kavsokalivit.htm Дај тачан линк... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 пре 15 минута, Phoebe рече Čovek je pitao, a i mene zanima. Znači da nisi siguran. Ostali? Зашто ниси читала текстове на овој расправи? Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 пре 3 часа, Ведран* рече Ако Бокисдовци веле Nemoj, ...... ( ) Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 11, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 пре 9 минута, Zoran Đurović рече Дај тачан линк... Редиректована адреса, зашто, не знам... Молим мишљење овде, након читања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука