Ivan Marković Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 Mada me čudi da nije podneo žalbu, jer prvi put čujem da je neko to tražio za mesto asistenta (ili zašta god da je tamo konkurisao)...za to ti treba završen faks, upisane postdiplomske i određen broj bodova, kao i određen prosek... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 3 минута, Ivan Marković рече Iako mislim da su oni veoma dobro znali da on jeste završio OŠ. Takvi kretenski izgovori se obično daju kada nekoga želiš da odbiješ na finjaka... А јесу ли и за Николаја знали? П.С. Разликују нам се дефиниције "фињака", а за кретенски се слажем. Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 6 минута, Ведран* рече А јесу ли и за Николаја знали? Neam pojma... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 Управо сада, Ivan Marković рече Neam pojma... То ти се није јавило? Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 5 минута, Ведран* рече То ти се није јавило? Nije. A i da jeste, bilo bi samo moje subjektivno mišljenje ili verovanje. Tako da nije bitno. Okreni-obrni, Zoran je odbijen i to je to...ali ja nisam jedan od onih koji će zato prolivati suze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 7 минута, Ivan Marković рече Okreni-obrni, Zoran je odbijen i to je to...ali ja nisam jedan od onih koji će zato prolivati suze. Ма знам то, а и не уклапа ти се у тропар. Zoran Đurović, Ivan Marković and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 35 минута, Ivan Marković рече Preduslova nema...ako ti se čita, čitaj... Нешто сам ишчитао а нешто превише стручно прелистао... па ми падоше на памет Болцманови мозгови. Како се тај парадокс уклапа у ово што си писао? Јер колико се сећам има везе и са константама и антропским принципом и са вероватноћама у бесконачном универзуму или мултиверзуму. Одох на спавање али када стигнеш може и на пп чисто сам радознао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 13 минута, Vladan3 рече Нешто сам ишчитао а нешто превише стручно прелистао. @Ivan Marković јел што ти је онако танка литература? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 42 минута, Ведран* рече @Ivan Marković јел што ти је онако танка литература? Za moje svrhe sasvim dovoljna. A i profanka nije imala primedbi. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 имаш добру пофанку Zoran Đurović and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 5 часа, Ведран* рече Ел то онај празник на који ради среће у кући и напретка мораш да имаш најмање 12 јела на столу. Да више пута прочиташ ону молитву "колко, колко варница, толко, толко парица". И када, ради среће и напрдка, мораш да одеш пред цркву на паљење дрвета, чак иако никад не идеш У Цркву. Јер је то најважнији дан у години, тако сам чуво? Да се напијеш ракије, домаће и да ако имаш неко оружије пуцаш што више. Ел то тај празник? Nevernice jedan! Anatema! Vidim ja da cim se Veliki Inkvizitor pojavio da si ti potpuno veru izgubio! Pokaj se nevernice! Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 1 hour ago, Vladan3 рече Нешто сам ишчитао а нешто превише стручно прелистао... па ми падоше на памет Болцманови мозгови. Како се тај парадокс уклапа у ово што си писао? Јер колико се сећам има везе и са константама и антропским принципом и са вероватноћама у бесконачном универзуму или мултиверзуму. Одох на спавање али када стигнеш може и на пп чисто сам радознао... Evo ukratko. U vreme kada sam radio ovaj rad, nisam se previše bavio tom temom, odnosno konkretno tim paradoksom, jer me prosto moje istraživanje tada nije odvuklo na tu stranu. Na sam pojam Bolcmanovog mozga sam nailazio par puta tada (samo!), ali mi se nije učinio previše zanimljivim. Kao što možeš da primetiš, ja sam se ovde koristio hipotetičkim entitetima dosta, ali samo onima koji su mi bili neophodni (odnosno za koje sam smatrao da jesu). Naravno, rekao bih da se paradoks u velikoj meri zasniva na pretpostavkama beskonačnog univerzuma i/ili multiverzuma (ako sam ga ja dobro razumeo, jer se nisam njime previše ni bavio, a nemam običaj da se koristim pojmovima čije mi značenje nije sasvim kristalno jasno) a nisam baš siguran zašto bi morao biti povezan sa fundamentalnim konstantama ili antropičkim principom. Pri tome, osnovna namera mog rada je da baš tu mogućnost (multiverzum) izbaci. Pokušavam da ga redukujem na apsurd, ali za sada ne uspevam. Ipak mislim da je on (barem u ovakvom obliku kakvim ga plasiraju) teško prihvatljiv. PS. Ne bi bilo loše da mi ukažeš gde si mislio da mi je on u radu bio potreban. Jer planiram možda u narednih godinu dve da malo promenim i dopunim rad, pa bi mi svaka info bila korisna. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 11 минута, Trifke рече Veliki Inkvizitor Da te zamolim da me ne zoveš tako? Može? Milan Nikolic, Vladan :::. and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 6 минута, Ivan Marković рече Jer planiram možda u narednih godinu dve da malo promenim i dopunim rad, pa bi mi svaka info bila korisna. метни размаке иза тачке Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2017 пре 6 минута, Ivan Marković рече Da te zamolim da me ne zoveš tako? Može? Аха! Ето и сад @Trifke већ те дтигла казна за анатемисање. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука