Zoran Đurović Написано Новембар 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 Управо сада, Milan Nikolic рече Kažete da je čovečanska priroda predpostojeća svetu. Tvrdimo da je to žešća zabluda. Кад сам негирао да си глуп? Volim_Sina_Bozjeg and Iulianus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 17 минута, Zoran Đurović рече Како може, нечовеку, да има славу, пре него што ју је добио? Прославио се у нама. Како каже да више није у свету? Одлепршао на небо? Пре страдања вели да је атемпоралан. И испада да нас мрзите што вам кажемо да смо атемпорални као и Христос. Нисмо од света зато што смо безвремени, као што је и Ис безвремен. А та слава је јединство које Отац и Син имају безвремено. Dali ste odgovor samome sebi. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 27 минута, Pontifex Emeritus рече браво. а зашто би онда у вечности било другачије? или сматраш да се у вечности смењују догађаји и да се вечност мења одређеном динамиком? Tvorevina ne postoji po sebi, nego po energijama Božijim. Svaki događaj u tvorevini je neposredno ostvarenje volje Božije koje ide u hodu sa slobodom tvorevine. Bogu je sve moguće kao momenat, ali sve ima hronologiju događaja. Može biti i da Bogu sve duže traje nego nama, dan kao hiljadu godina. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 26 минута, Zoran Đurović рече ако га узмеш као ИсХс реалног у телу, он ти вели да је пре постања света. Што сада једеш меса овнујског, и негираш да је Ис предпостојећи свету? Time kažete da je čovečanska priroda Isusa Hrista predpostojeća svetu. Samo na to ukazujemo da vam je žešća zabluda. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 17 минута, Pontifex Emeritus рече само је Божја природа бесмртна, јер Бог постоји сам по себи. све што је творевина, смртно је. јер да није тако, онда би Христова Жртва била беспотребна. Ako je čovečanska priroda Isusa Hrista predpostojeća svetu, kao što otvoreno tvrdite, onda je smrt za koju mislite da je aktuelizovana samim činom stvaranja, šta? Kakvu besmislicu još reći? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 2 минута, Milan Nikolic рече Tvorevina ne postoji po sebi, nego po energijama Božijim. Svaki događaj u tvorevini je neposredno ostvarenje volje Božije koje ide u hodu sa slobodom tvorevine. Bogu je sve moguće kao momenat, ali sve ima hronologiju događaja. Može biti i da Bogu sve duže traje nago nama, dan kao hiljadu godina. Досади Вигдовита Зорка Господу Богу, и он нареди анђелима да је доведу. - Хајде, Зорка, питај што си шћела? - Господе, колико је за тебе хиљаде година? - Један секунд. - А колико су 100 милиона евра? - 1 цент. - Дај ми један цент! - Нема проблема, сачекај један секунд! Искрено, пошто ми се ниси исповедао, ја не могу да кажем у чему је твоја психопатија. Могао бих можда да помогнем после исповести. Овако ћеш чекати на 1 секунд... Ведран* and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Искрено, пошто ми се ниси исповедао, ја не могу да кажем у чему је твоја психопатија. Могао бих можда да помогнем после исповести. Samo recite svom duhovniku da verujete da ste već spašeni u eshatonu. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 3 минута, Pontifex Emeritus рече уосталом, колико је стар Бог? Убица си немилосрдни! Pontifex Emeritus and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 2 минута, Milan Nikolic рече Samo recite svom duhovniku da verujete da ste već spašeni u eshatonu. Тужна је твоја прича. Али искрена. Не верујеш у Васкрслог Господа, обављаш неку комеморацију као и комунисти, и сасвим је доследно да не видиш живот вечни. Умро си у греху своме. Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 3 минута, Pontifex Emeritus рече али то је оксиморон. јер ако је Богу све моменат, онда то за Бога нема хронологију. Taj momenat može biti kao ,,hiljadu godina kao jedan dan''. Momenat ne mora biti jedinica koja ne sadrži hronologiju događaja. Mi znamo za Plankovo vreme kao najmanju jedinicu vremena. Koliko Bog može spakovati događaja u tu jedinicu samo On može znati. Ali to su trivijalne stvari u poređenju sa učenjem Ispovednika o logosima tvari. Kada se osvrnemo na njegovo učenje, videćemo da je vreme direktno hronologija ostvarenja volje Božije. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 4 минута, Pontifex Emeritus рече ''предпостојећа'' значи пре постања. ако са постањем све почиње (укључујући и време), како онда може да постоји нешто ''пре''. може да постоји само нешто ванвремено. а то није исто што и ''пре времена''. Vreme je kategorija koja počinje stvaranjem. Kada kažete da je nešto predpostojeće, to znači da je pre vremena. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 4 часа, Кратос рече potpuno je bespotrebno onda Hristos dolazio i peo se ponovo na Nebesa jer je naša priroda tamo od večnosti po vama То је ваљда зато што је спасење кад ти је природа у рају, то је важно. А Марко и Јанко, нрочито Марко, и Зоран, ти и ја, ош-неш, свеједно. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 4 минута, Zoran Đurović рече Тужна је твоја прича. Али искрена. Не верујеш у Васкрслог Господа, обављаш неку комеморацију као и комунисти, и сасвим је доследно да не видиш живот вечни. Умро си у греху своме. Opet učitavate neka svoja umišljanja drugima. Šta kaže Palama o tom bavljenju drugima? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 2, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 Jedno je postojati vanvremeno a bespočetno, a drugo je sa početkom. Vi kažete da je naša priroda u Isusu Hristu predpostojeća. Ako vam je to gotivno, meni je veoma žao, ali radi se o teologiji i nije neka šala. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2017 пре 8 минута, Pontifex Emeritus рече ти не можеш да прихватиш ни да Бог постоји ван времена, а камо ли човек. Да, то је лудило Вигдовите Зорке. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука