Zoran Đurović Написано Новембар 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 2 минута, Isusovo magare рече Izgleda ste bili u pravu? Ипак сам ја Авва! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 Управо сада, Zoran Đurović рече Ипак сам ја Авва! Ava je najbolji deterdzent za pranje rublja..? Što je Ava?Otac ili Djed? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 Управо сада, Isusovo magare рече Ava je najbolji deterdzent za pranje rublja..? Što je Ava?Otac ili Djed? Детерџент, али се много пени кад се користи... Paradoksologija, Ведран* and Iulianus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 Управо сада, Zoran Đurović рече Рекао сам ти већ да си нечовек по сопственој дефиницији. Немаш никакве потребе да ми износиш ова места јер их и сам знам. Али би ти да посвађаш 2 ока у глави јер немаш ум. Ово су наслеђене ствари у Јустиновој мисли, јер он није био систематски мислилац. И никако ове ставове не можеш да помириш са оним његовим које сам ја изнео. Ти ниси узео да се бавиш оним текстовима него си као вочић тражио супротне. То ти је слепа улица. Ти би и од мене направио не знам шта, саставио ми каноне да се певају на дан мог празника, јер нећеш да употребљаваш мозак. Нпр., када ја велим да ће при Другом доласку сви васкрснути и целокупна природа се преобразити, ја не потирем оно што сам рекао да смо сви у Хр већ васкрсли. Не можеш да схватиш, прођи ме се! А да је Јустин патуљак као и ти, то пак код мене неће проћи. Ali, zbog cega nisi naveo i takva mesta, pa , da uporedimo, sta i kako je Justin tacno mislio o ovim pitanjima ? Nego, uzimas neke odredjene tekstove od Justina, i izvlacis i impliciras zakljucke koji idu na tvoju vodenicu.. A, sam, Justin nije izvlacio nikakve zakljucke u tim tekstovima, o nagradama i Sudu i Carstvu i nasem vaskrsenju . Metodoloija je, da pogledamo jos neke tekstove Justina i da pokusamo da dokucimo, kakav je zakljucak, na osnovu svih njegovih tekstova, ne samo na osnovu jednih tekstova. To sam uradio u predhodnom postu. I, bas to sto nije sistematski mislilac, opet dodjemo do situacije,... trebamo navoditi i druge njegove misli i citate i sklopiti celu sliku o njegovim stavovima o ovim stvarima i pitanjima. To nije slepa ulica. To je jednostavno, logicna postavka stvari. Inace, stvarno ne razumem, kako mozemo imati i vaskrsenje kod Drugog dolaska ( naravno da tako svi verujemo ) i da smo vec svi u Hristu vaskrsli ? Da li misilis na duhovno i dusevno vaskrsenje , ja sam tako kod otaca nasao ( tumacenja ) ? ( ne moras da mi odgovoris, ovo su vise , neka moja licna razmisljanja ). itd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 4 минута, Isusovo magare рече Ava je najbolji deterdzent za pranje rublja..? Što je Ava?Otac ili Djed? https://www.youtube.com/watch?v=EmTfai-16vE Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Детерџент, али се много пени кад се користи... Stvarno me zanima tko ste?!Strasno bi bilo da se ovako salim sa nekim tko je veliki crkveni Otac.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 Управо сада, Isusovo magare рече Stvarno me zanima tko ste?!Strasno bi bilo da se ovako salim sa nekim tko je veliki crkveni Otac.. https://sr.wikipedia.org/wiki/Зоран_Ђуровић_(сликар) Isusovo magare and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 4 минута, Isusovo magare рече Što je Ava?Otac ili Djed? Зависи како га читаш. Ако читаш као АБА онда је шведска поп(овска) група. Paradoksologija, Zoran Đurović and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 22 минута, Vedran рече И није их нашао. Јер у наведеноме нема ништа супротно. Onda, nemamo problem i nasli smo resenje . Znaci slazes se sa tekstovima Justina , koje sam postavio ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 1 минут, Bokisd рече Znaci slazes se tekstovima Justina , koje sam postavio ? Да си човек, по твојој дефиницији, ја бих потписао. Али ја од тебе ни речи Писма не могу да лајкујем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 5 минута, Zayron рече https://www.youtube.com/watch?v=EmTfai-16vE Aha djed Mraz..??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 3 минута, Bokisd рече Znaci slazes se tekstovima Justina , koje sam postavio ? Ај погоди? Ја се са Јустином слажем (иако то звучи безвезно јер ко сам ја да се слажем или не слажем с њим). Али то не значи оно што ти мислиш. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 19 минута, Zoran Đurović рече Да си човек, по твојој дефиницији, ја бих потписао. Али ја од тебе ни речи Писма не могу да лајкујем. Sta znam, mislio sam da je tema usla u neki 'miran' tok, i nisam hteo vise da potenciram 'nasu' pricu i da postavljam tekstove i tumacenja otaca povodom ovog pitanja , ( spremio sam brdo stvari ), ali, ti si opet, pokrenuo raspravu i onda, sam i ja , samo odgovorio na tvoju interpretaciju Justinovog pisanja. Verovatno cu u narednim danima, ( nemam sad puno vremena ) , postaviti ( od otaca i pisma ) citate koje govore o vaskrsenju i da vidimo, kakvo je objektivno tumacenje Pisma o vasksenju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 1 минут, Bokisd рече i da vidimo, kakvo je objektivno tumacenje Pisma o vasksenju Али само ако је у контексту Zoran Đurović and Bokisd је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 пре 11 минута, Vedran рече Ај погоди? Ја се са Јустином слажем (иако то звучи безвезно јер ко сам ја да се слажем или не слажем с њим). Али то не значи оно што ти мислиш. Ali, nema veze , sta ko' misli, nego sta Justin misli o tome, ...ako cemo' bas.... Pa, ili se slazes ili ne, sa njim ....ili, si' Lav ili nisi..... Iulianus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука