Jump to content

Ударна "вест" данашњег Блица: Митрополит Амфилохије вређа жене и релативизује фашизам

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Кратос рече

Postoji i krivica muškaraca ali je ipak žena ta koja odlučuje,to je apsolutno njena volja.

Njena je poslednja, zato kažem, ne bi abortus nestao, ali bi se smanjio.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 434
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Djapa рече

ova zena nema podrsku partnera, nijednog od njih, cak i ne zna ko je otac ali je ipak rodila dete. Ona je morala to da uradi, vama smesno ali njoj nije . meni jeste :D lol 

Ne znam šta je ovde smešno, tragicno je.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Zakonski bi vam uskratio to pravo,nisi ga sama pravila ne možeš ni sama da ga ubiješ.Otac mora da se pita.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Zakonski bi vam uskratio to pravo,nisi ga sama pravila ne možeš ni sama da ga ubiješ.Otac mora da se pita.

Pa otac je i nagovorio, o tome ti pričam. Nagovorio, nije podržao, sredina je ne podržava...štagod

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Pa otac je i nagovorio, o tome ti pričam. Nagovorio, nije podržao, sredina je ne podržava...štagod

A kad otac neće a liberalna feminstkinja vlasnica svojega tijela oće šta onda?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

A kad otac neće a liberalna feminstkinja vlasnica svojega tijela oće šta onda?

To je dobro pitanje. Lično ne odobravam to.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Pa šta sad treba? Oduzeti ženama pravo glasa? Šta se školujemo, zašto zarađujemo? Da se vratimo u vreme naših milih baka koje su živele u skladoj i harmoničnoj porodici?

Verovatno je, tesko filososfsko pitanje, sta je to skladna i harmonicna porodica ?

Sta je to sto cini takvu porodicu ? Ja mislim da je to sreca i psihicko zdravlje i postovanje i razumevanje i harmonija izmedju oba bracna druga. Pravo pitanje jeste, da li je 'stara' porodica imala vise te' srece, nego ova 'nova', koja je izgradjena ,  pomalo na emancipaciji zena i kako da kazem, pomalo i na  drskom i bahatom ponasanju muskaraca. 

Moj stav je, da sve ove 'negativne' promene u ponasanju muskaraca i zena je donela 'savremena' misao. Mislim, neka misao i znanje napreduje , ali, ne valja kada se nesto sto je bilo dobro u proslosti odbaci kao nesto bezvredno i neupotrebljivo. itd.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Ja mislim da je to sreca i psihicko zdravlje i postovanje i razumevanje i harmonija izmedju oba bracna druga

Slažem se.

пре 2 минута, Bokisd рече

stara' porodica imala vise te' srece,

Nije, mislim da je to individualno i da previše romantizujemo stara vremena.

пре 3 минута, Bokisd рече

Moj stav je, da je sve ove 'negativne' promene u ponasanju muskaraca i zena je donela 'savremena' misao.

Pa nije samo feminizam savremena misao.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

To je dobro pitanje. Lično ne odobravam to.

Nisam čuo do sada nijednu feminstkinju i ostale kvaziborce za ljucka prava da kažu ili uopšte misle nešto o tome...važno je da je žena vlasnik svoga tela...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Natasa. рече

али зар то управо није тековина феминизма:" ја сам власница свог тела и могу да одлучујем како ја хоћу",  није ми јасна сад та недоследност, зашто би у таквом поредку ствари мушкарац имао било какву одговорност, мислим, како теби звучи то, ја ћу да одлучим да учиним зло, али ти си или подједнако смо одговорни, видиш то је једна од ствари због којих никада нећу признати феминизам као нешто што је донело добра.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Nisam čuo do sada nijednu feminstkinju i ostale kvaziborce za ljucka prava da kažu ili uopšte misle nešto o tome...važno je da je žena vlasnik svoga tela...

Niko ništa na ovom svetu ne poseduje.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

али зар то управо није тековина феминизма:" ја сам власница свог тела и могу да одлучујем како ја хоћу",  није ми јасна сад та недоследност, зашто би у таквом поредку ствари мушкарац имао било какву одговорност, мислим, како теби звучи то, ја ћу да одлучим да учиним зло, али ти си или подједнако смо одговорни, видиш то је једна од ствари због којих никада нећу признати феминизам као нешто што је донело добра.

Jao Sneki da si muško bila  bi mi najbolji drug :ani_biggrin::))

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, александар живаљев рече

Мислим да имамо тему о феминизму, био сам се мало укључио...али ово није та тема.

Наравно да није, исто као што "је" Гашић добио отказ јер је увредио новинарку (чини ми се грми, чини ми се сијева, изгоре планета, биће пропаст свијета... све пуца од права (поготову) жена, мушкараца и деце овде у Србији 12:smeha: ). Зато се не бавим решењима и идејама, нико не зна ни шта хоће, ни шта му смета*, али хајде да се кољемо, то је сјајна тактика (заправо само говори да нам нико не треба да се уништавамо, све то можемо и чинимо искључиво ми :) ).

Измењено од Џуманџи
*

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...