Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

??????? ??? ?????????? ??????? 1973-1983

?? ?? ?? ?? ???? ??????? ??? ??????? ?????? ? ??????, ????? ???????? ??? ???? ????? ?????? ?????, ??? ?????? ??? ??????, ? ?????? ?? ?? ???? ????? ?????? ???????? ?? ????????, ?? ??? ? ???? ?????????, ??????....??? ??? ?? ?????? ?????, ? ??? ??? ????? ?? ???????? ??? ?????? ??????? ???????? ??????? ....?

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

dopaš?e ti se  puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno

?????????,?? ?? ??? ??????.... 0913_sport ????? ??? ?? ?? ??? ??? ???????? ??? ??????? ??????? ???? ????????

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

dopaš?e ti se  puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno

?????????,?? ?? ??? ??????.... 1312_womens ????? ??? ?? ?? ??? ??? ???????? ??? ??????? ??????? ???? ????????

?? ??? ?? ???? ?? ????????? ??? ????? ? ?????? ??????? ????? ? ????. ??????? ?? ??????? ????? ???? ?? ?????? ???????? ???????? ????????????. ??? ??????? ?????? ? ???? ?? ????, ??? ?????? ??????.

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

?? ?? ?? ?? ???? ??????? ??? ??????? ?????? ? ??????, ????? ???????? ??? ???? ????? ?????? ?????, ??? ?????? ??? ??????, ? ?????? ?? ?? ???? ????? ?????? ???????? ?? ????????, ?? ??? ? ???? ?????????, ??????....??? ??? ?? ?????? ?????, ? ??? ??? ????? ?? ???????? ??? ?????? ??????? ???????? ??????? ....?

?? ?? ?? ??? ???????, ????? ??

???????

???????? ???????? - ???????????? ? ?????????

? ??????? ?? ??? ?? ????? ????? ????? (???????? ?? ????? ?? ??-? ???? ????????? ? ????? ????? -????????, ????????????? ?? ?? ??????? ? ????? ??????...1000 ????????? ?????? 2007.?), ????? ?? ????? ????? ?? ?? ?????? ??????????-??????? ?? ??????? ????

??? ?? ????? ???????

"?????, ?????, ????? ?? ???????? ??????? ? ????? ????????...?????? ?????, ??????!"" 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif :cmizdrenje:

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

imal kod tog mudija mitarstva... 1401 zru zru

to ti nama reci

https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0409_feel.gif   Dr.filosofije i medicine gdin.Moody u svojim istazivanjima pronalazi slicne fenomene posmrtnih dozivljaja kao kod pravoslavaca(bitisanje izvan tela,bica od svetlosti,tunel,kretanje brzinom misli...) ako mislimo na klasicna mitarstva njih ne opisuje ali ima dosta slicnosti.....

????? ???????? ????? ?? ?.???????? ??? ??????? "???? ????? ?????" ? ???????????? ?????? ?? '97 ?? ?????????? ??????????  ????????? ????????????? ? ?????????????? ? ???????????...? ???? , ???????, ?? ???????..... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='pospan' />

Подели на овим сајтовима

?? ?? ?? ??? ???????, ????? ??

???????

???????? ???????? - ???????????? ? ?????????

? ??????? ?? ??? ?? ????? ????? ????? (???????? ?? ????? ?? ??-? ???? ????????? ? ????? ????? -????????, ????????????? ?? ?? ??????? ? ????? ??????...1000 ????????? ?????? 2007.?), ????? ?? ????? ????? ?? ?? ?????? ??????????-??????? ?? ??????? ????

??? ?? ????? ???????

"?????, ?????, ????? ?? ???????? ??????? ? ????? ????????...?????? ?????, ??????!"" 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

???? ????????? ???????.... ????? ?? ???????? ?????????????  0104_cheesy

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

????????, ??? ??? ????? ????? ? ??. ???? ?? ??????? ????? ?? ?? ???? ??????? ??. ?. ???????.

????? ?? 26.??????? ?? 1.? ?? ???? ?? ????????? ???????.... ???? ?????...  :smiley:

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

ja sam imao sre?u da mi aga pije mleko nabavi knjigu na engl. pre prevoda na srpski...hvala,agapije... ;)

? ?? ?? ???????? ? ????????? (??? 6-7 ???) ? ?? ??????? (??? 2 ???) ? ???? ?? ??????.... 0104_cheesy

??? ??? ?????? ????? ?????????? ??? ?? ???? ?. ?????????? ??????? . ??? ?? ?? ??? ????????....

"? ????? ?????????? ?????? ??? ??????????? ????? ??? ?????? ???"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...