Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Духовни геноцид 1991-1995

Слободан Милеуснић

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

''Демонизација Срба''-Емил Влајки

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Орхан Памук

Црна књига

Патријарх Српски Павле

Пут у живот

и неку књигу о HTML

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Đakonise u Pravoslavnoj crkvi · Ficdžerald Karidojanis Kirijaki;

fascinirana sam...

p.s od srca hvala darodavaocu, darovao mi je mnogo više od  knjige

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

?akonise u Pravoslavnoj crkvi · Ficdžerald Karidojanis Kirijaki;

fascinirana sam...

? ??? ?? ?????????????????,???????? ????? ???? ?? ???? ? ?????  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' />

Подели на овим сајтовима

Тајна Русије и тајна безакоња

манастир Праскавица "Свети Стефан"

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

manastir praskvica..... crvenilo

Постављена слика

?? ??  :drugarstvo:

??? ??  :drugarstvo: 8084.gif klapklap klapklap klapklap crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo

???? ??...?????????, ? ??? ??????????  joooj

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

?akonise u Pravoslavnoj crkvi · Ficdžerald Karidojanis Kirijaki;

fascinirana sam...

? ??? ?? ?????????????????,???????? ????? ???? ?? ???? ? ?????  :drugarstvo:.gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' />

Zamisli jeste :smiley:

I opet postoji dijalog u crkvi da sew ponovo uvedu :drugarstvo:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Imam volju da krenem da citam SOLZENJICINA koga jedva nadjoh na sajmu jer njegova izdanja nijedna nasa izdavacka kuca ne stampa cudo a covek nobelovac! Nadjoh ga kod antikvara i to neka stara izdanja od pre dvadesetak i kusur godina...Dela ODJEL ZA RAK,REKA BEZ USCA i AHIPELAG GULAG sobzirom da su obimna mislim da mi ove zime nece biti dosadno!

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...