Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

??????? ?. ?????????? ???????.... ?????????????... dada 0442_feel 0442_feel

??? ?? ??????????? ??????? ?? ???? ?    https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0705_read' />

0442_feel ????? ??? ????.... ???????? ???????? ??????????? ????? ??? ???? ????? ?????????????? ? ????????????? ???????????, ???? ?? ???????????? ????????? ? ???? ????????? - ??????????? ????.....  ??? ?????????? ??????????, ???? ??? ????....   0104_cheesy

???? ??????.....???????? ?? ???? ??????????.    0705_read

? ???? ??? ??????? ? ?? ??????? ?.???????.  dada

????? ??? ?? ????? ?? ???????? ? ??????? ???????? ?????? "???? ???????? ?? ?. ???????????"....????????? ?????? ?? ????????? ?? ????? ????? ?? ?????????, ? ??????? ???? ????? ???? ?? ???????.... 1405_love

??????? ?? ???????????? ???? ??????? ???? ?????? ??????? ????? ? ?????? ??? ??????? (2. ??????? ???).

???? ?? ??????? ? ??????y ?? ???? ????? a ?? ???? ????? ??????? ?????? ? ??????? ? ????? ????.....???????? ?? ???????????? ????????? ? ?????? ? ????????? ?? ????????...??????? ? ?? ?.?????????? ? ???-?...????? ?? ???????? ??????????? ????? ? ???????? ????????? ? ???????????? ????? ?????,ect,ect,ect.

Подели на овим сајтовима

Био сам данас у Хиландарској задужбини и видео да су обновили број 40. ЕВХАРИСТИЈА - АЛЕКСАНДАР ШМЕМАН. Силно се јесам обрадовао и купио је. 200 динџи

Наравно, раније сам је читао, али је нисам имао у персоналном власништву. 1405_love

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Читам Дневник свакодневно, али мерено бројем страница не толико интензивно колико бих хтела.... Али немам другог избора... Хехе, а што се тиче мемоара, док ја завршим медицину можда их преведу и на српски....  0705_read Сад на сајму у Нишу купила исто једну књигу од Шмемана, а кући пронашла и Велики пост и још две, три његове књиге... нисам ни знала да их имамо.... А Дневник ми се допада јакоооооооо..... 1405_love

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

??? ??? ????? ? ???????????? ????????? ? ????? ?? ?? ???????? ???? 40. ??????????? - ?????????? ??????. ????? ?? ????? ????????? ? ????? ??. 200 ?????

???????, ?????? ??? ?? ?????, ??? ?? ????? ???? ? ??????????? ??????????. 1405_love

???? ?? ?? ?? ?? ?? ?????????? ????? ?? ??????? ?? ????????..... :smiley:

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

??? ??? ????? ? ???????????? ????????? ? ????? ?? ?? ???????? ???? 40. ??????????? - ?????????? ??????. ????? ?? ????? ????????? ? ????? ??. 200 ?????

???????, ?????? ??? ?? ?????, ??? ?? ????? ???? ? ??????????? ??????????. 0442_feel

???? ?? ?? ?? ?? ?? ?????????? ????? ?? ??????? ?? ????????..... :smiley:

?? ???????? 25 cm ? 190 ??????.... 0110_hahaha ????????? 0104_cheesy

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

"Браћа Карамазови"

н-ти пут, али увек са уживањем

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Прича о старом краљу од Владике Георгија  0703_read

Читам је по трећи пут и сваки пут ми је све боља, напросто невјероватна књига  dada

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Тренутно читам тему "Шта тренутно читате?" на ЖРУ...

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...