Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Које књиге планирате да купите на Сајму књига ?

Дајте предлоге.

Ја сам се намерачила на књиге Креативног центра, и на Љосу нобеловца.

Волела бих још неке предлоге да прочитам, можда и преформулишем свој списак  1405_love

У суседној школи су организовали да дођу на сајму за 60 е алл инклузив 2 дана, штета немогу да идем а баш би волео  bendoff

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

У суседној школи су организовали да дођу на сајму за 60 е алл инклузив 2 дана, штета немогу да идем а баш би волео  :(

Које књиге би купио кад би дошао на Сајам ?

Ајде дај неки предлог.

Подели на овим сајтовима

3. Bude li ova knjiga imala učinak kakav bih želio da ima, vjernici koji

je otvore bit će ateisti kad je pročitaju.

čovek je iskren  :cheesy:

4. Među učinkovitijim

imunološkim sredstvima je zloslutno upozorenje da se čak niti ne

otvaraju knjige poput ove, koja je sigurno djelo Nečastivoga.

lepo je upakovao svoju projekciju o hrišćanima  4chsmu1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Christopher Paolini - Brisingr

Књига је на енглеском  0304_smile4, у пдф формату, па се мало мучим.

Прочитаћу је, не звао се ја Лоример (а и не зовем се тако  :drugarstvo:)

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

У суседној школи су организовали да дођу на сајму за 60 е алл инклузив 2 дана, штета немогу да идем а баш би волео  eheeeej

Које књиге би купио кад би дошао на Сајам ?

Ајде дај неки предлог.

Шта знам, ваљда нешто везено за медицину и нека духовна литература, ове друге књиге није ми проблем да нађем.

Али чуо сам да нема баш неки попуст на сајму

ja bi definitivno kupio DEKAMERONA.... ali full verziju

Какве постоје ? Мени била пре недељу дана Декамерон као лектира у школи око испод 300 страница, интересантна књига  eheeeej

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

Које књиге планирате да купите на Сајму књига ?

Дајте предлоге.

Ја сам се намерачила на књиге Креативног центра, и на Љосу нобеловца.

Волела бих још неке предлоге да прочитам, можда и преформулишем свој списак  eheeeej

Узми нешто од Шмемана, нећеш се покајати... eheeeej

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Јел ову из твог потписа? Онда се ја јављам да станем у ред... 0102_laugh

319.gif

што се мене тиче, ти си прва  0102_laugh

још само да се договоримо како да ти је дам  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Хамлет - Шекспир  :drugarstvo: 0442_feel 0442_feel Ја мислио да ћемо ове године у школи читати неке ретардиране књиге кад оно ...  greengrin

Подели на овим сајтовима

Јел ову из твог потписа? Онда се ја јављам да станем у ред... algabacaju

brokoli

што се мене тиче, ти си прва  4chsmu1

још само да се договоримо како да ти је дам  brokoli

Биће мало потеже пошто сам далеко од БГ.  brokoli

Али постоји и пдф верзија, зар не...мада сам ја фан добре старе књиге.

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Kako izlečiti bolesti duše - Arhimandrit Lazar Vitanijski

Knjiga koju bi svaki pravoslavni hrišćanin trebao da pročita i da ima. Oduševljena sam kako je čovjek objasnio i obrazložio ljudsku grehovnost, otkrio je mi je o mojoj grehovnosti više nego što sam sama o sebi znala. Sve zamke koje demoni postavljaju ljudima, i kako da se izborimo s grijehom. Inače vele da je jako teško doći do nje, tražila sam je na sajmu pa nema, ali ima je na scribd-u. Naš dragi Zoki postavio, pa možete da čitate na: Arhimandrit Lazar Vitanijski - Kako Izleciti Bolesti Duse

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...