Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

тебе као да су у свилу преповијали ;)    confused :) :)

у  моје  време  биле  праве  памучне  пелене и  јастучићи  од  свиле... valjanje od smeha

;)

Подели на овим сајтовима

Уух, па ти стварно знаш знање ----> сад ти шаљем пољубац, али га нешто не налазим овде, с`тога: ЦМООК!

confused

Подели на овим сајтовима

bubo,jesi čitala muzej nevinosti od pamuka...

Нисам још. Препоручујеш? Мени је све од Памука за препоруку

preporučujem...kad pročitaš javiu se da te pitam nešto o kraju jnjige..pošto deluješ kao neko ko se razume  29dz8zk

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Светислав Басара-Успон и пад Паркинсонове болести

Владика Николај (Велимировић)-Духовне поуке

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

bubo,jesi čitala muzej nevinosti od pamuka...

Нисам још. Препоручујеш? Мени је све од Памука за препоруку

preporučujem...kad pročitaš javiu se da te pitam nešto o kraju jnjige..pošto deluješ kao neko ko se razume  Hristos vaskrse

cim ovu zavrsim, trazicu onu da nadjem i javljam ti se povodom kraja knjige. hvala, hvala!

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

"Долази час и већ је настао"

Епсикоп Григорије (Дурић)

:cmizdrenje:

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Светислав Басара-Успон и пад Паркинсонове болести

Izvanredna knjiga....

Ja sam veliki, kako bi se danas reklo, fan Basarin  girl_jumping.... Odavno ga pratim i čitam. Imam skoro sve njegove knjige....

Ranije, svojim delima, to moram da primetim, Basara je i duhovno uticao na mene.... Ne mislim da mu je to bila namera, ali takav utisak su ostavljale na mene njegove knjige....

Zadnjim svojim izdanjima, sve više i više, Basara se udaljava od svojih ideja koje je sa velikim žarom "propovedao" u raniji godinama...

Dobro, i ranije je imao neke ideje koje ne bih ni lud mogao da prihvatim, ali jedno mu se mora priznati, a to je, da spada u veoma malu grupu srpskih pisaca koji su smogli snage da dignu glas protiv zla koje nas je tada, a Boga mi, u još većoj meri sada, okruživalo.... I koliko god to apsurdno zvučalo, mislim da je ostao dosledan sebi......

Inače trenutno čitam od Živojina Pavlovića "Vašar na Svetog Aranđela".... Ne znam zašto me ta knjiga toliko privlači...? Ovo je već treći put da je čitam......

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...