Драшко Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Svaki put kada krenem na put , bilo gde , ponesem knjigu ... Ali u poslednje vreme najvise volim da spavam ... највише волим да живим а то се не дешава често захваљујући једној нашој жру-овки начео сам две књиге духовне тематике само их не читам редовно Караконџула and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blue Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 "Naslikana voda ne gasi žeđ." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 @Drasko ... Ja ne zivim , ja samo citam knjige o zivotu ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 @Drasko ... Ja ne zivim , ja samo citam knjige o zivotu ... мењај!!!!!! аааааааааааааа жиииивииии!!!!! ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 https://static.kupindoslike.com/Sofijin-svet-Justejn-Gorder-kao-NOVO_slika_O_43745313.jpg Demetra, Arsenija and Pancakes је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Hambert Hambert me podstače svojim imenom da uzmem Lolitu u pauzama između učenja. Lolitica je dugo godina bila na polici, ali sazrelo je vrijeme...lolita i proljeće su se nekako složili u mojoj glavi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 мењај!!!!!! аааааааааааааа жиииивииии!!!!! Hocuuuuuu ... ... Odmah pocinjem . Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Bukovskog...zeludac mi se prevrce... Kaludjerovic Sreten, Neša_, Demetra and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 8, 2016 Пријави Подели Написано Април 8, 2016 Bukovskog...zeludac mi se prevrce... Citao ga u srednjoj... Nikada mi nece biti jasno odakle potice tolika popularnost ovog lika... Ima par dobrih stihova -sto jes jes, ali tolika citatologija je izvan mog dometa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Milošević Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 Meša Selimović - Tvrđava Караконџула, Demetra and Tavita је реаговао/ла на ово 3 Pitanja Srca http://pitanjasrca.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 3, 2016 Пријави Подели Написано Мај 3, 2016 Свето писмо старога завета. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 tako dobro napisana... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 http://www.korisnaknjiga.com/optimizacija-prevoznog-procesa-u-automobilskom-saobracaju-naslov-31175 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Demetra Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Читао неко? Планирам већ одавно да је узмем, делује занимљиво. „Lazar Džamić pokazuje tipičnu englesku veštinu: da sa malo reči mnogo kaže. Jezik kojim to čini je jednostavan i otmen, metafore su mu maštovite i pametne, a zapažanja lucidna i duhovita. Uz perfektnu ravnotežu šarma i ozbiljnosti, on poredi uzdržani engleski i pregrejani srpski mentalitet, u isti mah nemilosrdno i sa velikim simpatijama za obe strane. Od Borislava Pekića do današnjih dana nismo, verujem, imali boljeg autora koji se prihvatio ove izazovne teme.“ Ivan Ivačković "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука