Jump to content

Svakog desetog Srbina bije žena

Препоручена порука

пре 4 минута, Млађони рече

Tada ne, ocigledno.

Па не ни ако те је покрала, то није нужна одбрана.

пре 8 минута, Млађони рече

Cak je i pozitivna predrasuda da zena nikad ne moze da uradi nista dovoljno lsoe da zasluzi batine ( a znamo da moze) ili da je muskarac uvek jaci od zene (sto znamo da nije tacno, mada u vecini slucajeva jeste).

Svi ljudi mogu da urade lose stvari i da zasluze nasilje, bilo muskarci ili zene.

Не слажем се. Само ако неко тебе или другу особу угрожава, можеш да се браниш. Ако је неко кретен, ако те увреди најгоре могуће, или члана твоје породице, увек можеш да се окренеш и одеш. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Па не ни ако те је покрала, то није нужна одбрана.

Al je razumno da u afektu izudaras lopova. 
Izudarao bih lopova bez obzira na pol. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Не слажем се. Само ако неко тебе или другу особу угрожава, можеш да се браниш. Ако је неко кретен, ако те увреди најгоре могуће, или члана твоје породице, увек можеш да се окренеш и одеш. 

ne slazes se sa cime sto sam ja rekao? Gde sam ja rekao da treba da bijes ljude zbog uvrede? Sve primere koje sam naveo su jasno fizicki napadi. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Млађони рече

ne slazes se sa cime sto sam ja rekao? Gde sam ja rekao da treba da bijes ljude zbog uvrede? Sve primere koje sam naveo su jasno fizicki napadi. 

Да ниси рекао због увреде него сам се сетила неког случаја па сам се прешалтала..

Не слажем се са овим

пре 20 минута, Млађони рече

Cak je i pozitivna predrasuda da zena nikad ne moze da uradi nista dovoljno lsoe da zasluzi batine ( a znamo da moze) ili da je muskarac uvek jaci od zene (sto znamo da nije tacno, mada u vecini slucajeva jeste).

Svi ljudi mogu da urade lose stvari i da zasluze nasilje, bilo muskarci ili zene.

Ако искључимо то да је она напала тебе и да се ти браниш или неку трећу особу па да је ти браниш, чиме особа може да заслужи батине?

пре 6 минута, Млађони рече

Al je razumno da u afektu izudaras lopova. 
Izudarao bih lopova bez obzira na pol. 

Па удариш лопова који је упао у твоју кућу и у том тренутку те покрада, да би спречио крађу и да би га спречио да евентуално он изудара тебе. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Ако искључимо то да је она напала тебе и да се ти браниш или неку трећу особу па да је ти браниш, чиме особа може да заслужи батине?

Jel si ti uopste citala moje postove? Gde sam ja pisao da je osoba (bilo koja) zasluzila bastine osim u odbrani tela i svojine? Ne znam gde si videla to u mojim postovima? 
Izuzetno sam se trudio da budem precizan jer sam znao da ce neko da krene da vidja stvari koje ne postoje u mojim postovima. 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

@Lady Godiva 

Evo opet cu ponoviti:
- Izjava da nikad ne treba udariti zenu nije tacna. 
- Zenu treba udariti u samoodbrani tela ili privatne svojine.

Jel ima jos nesto da nije jasno?

pocinjem da mislim da pokusavas da iskopiras avokada i spinujes post.... 

Подели на овим сајтовима

Jel si ti uopste citala moje postove? Gde sam ja pisao da je osoba (bilo koja) zasluzila bastine osim u odbrani tela i svojine? Ne znam gde si videla to u mojim postovima? 
Izuzetno sam se trudio da budem precizan jer sam znao da ce neko da krene da vidja stvari koje ne postoje u mojim postovima. 

Океј, извини. Нисам разумела твој пост. 

пре 31 минута, Млађони рече

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Океј, извини. Нисам разумела твој пост. 

Ja bogami mislim da si ga odlicno razumela ali si pokusala da iskopas nesto, jer ti se ne svidja sta pise u postu. Samo nisi vesta da ispinujes.
Al dobro, mozda gresim. HVala na razumevanju. 

evo ga opet post i meni nije jasno sta ti ovde nisi razumela:

Ima gomilu sasvim racionalnih razloga u kojima je sasvim OK udariti zensko. 
Evo nekoliko
- Kada krene nozem na tebe ili drugim hladnim oruzijem na tebe
- Kada fizicki udara tvoje dete.
- Kada ona tebe udara. 
- Kada si saznao da je pokusala da te otruje.
- Kada si saznaoda ti je narucila ubistvo.
- Kada si saznao da te je opljackala za veliki novac pravorm.

U svim tim uslovima bi trebalo da bude vise nego socijalno prihvatljvo da to djubre guta svoje zube bilo musko ili zensko.

NIje mi jasno kako ovo nisi razumela.

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Млађони рече

Ko je ovde nasilnik?
Ona jer je napala ili on jer je vratio?

U prirodi prave žene nije da se tuče ni s mužem, muškarcem ni sa kim drugim pa ni sa drugim ženama. Ako ipak takve stvari praktikuju ili ih čak traže onda ustvari ni nisu prave žene vec muškobare i asocijalne devijantke a trebaju i mogu računati na isto tako odlučnu i sasvim opravdanu odbranu napadnutih svejedno da li muškaraca ili žena koja otprilike odgovara stepenu i jačini tj. sili agresivnosti tog njihovog napada. Mnogo takvih žena se danas posvecuje vojsci, policiji ali i kriminalu, nažalost.

Подели на овим сајтовима

Ja bogami mislim da si ga odlicno razumela ali si pokusala da iskopas nesto, jer ti se ne svidja sta pise u postu. Samo nisi vesta da ispinujes.
Al dobro, mozda gresim. HVala na razumevanju. 

Моје мишљење је да нико не заслужује насиље. Али ако те нападне, онда мораш да се браниш. Ако неко крене да бије твог друга, брата, мораш да га одбраниш. Ако неко (мушко или женско) крене на тебе нпр. ножем, мораш да узвратиш да би преживео, ако не можеш да побегнеш и позовеш полицију. То је јасно.

Није ми било јасно када си рекао да свако може заслужити насиље. Помислила сам да мислиш на неки случај осим случајева нужне одбране које си пре тога споменуо.

пре 15 минута, Млађони рече

pocinjem da mislim da pokusavas da iskopiras avokada i spinujes post.... 

Почињеш да паранојишеш.. 

пре 12 минута, Млађони рече

Samo nisi vesta da ispinujes.

Нисам вешта, немам искуства. Морала бих да читам више твојих постова да бих дошла до џедај нивоа. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

El ima ovde neki ,,vospitani,, koji bi dopuštali nekoj ženetini da ih lema a da joj ne bi odvalio makar jednu šamarčinu?Ja bi joj opalio petardu na licu mesta....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Hajde malo spustite loptu,trezveno razmišljajmo i nađimo lakša rešenja kao na primer-suzavci. Što mora odmah pesničenje. Police svakako ne radi ništa,dakle,u se i u svoje kljuse. Ja sam,dakle, za hemijsko oružje :smeh1:  

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Кратос рече

El ima ovde neki ,,vospitani,, koji bi dopuštali nekoj ženetini da ih lema a da joj ne bi odvalio makar jednu šamarčinu?Ja bi joj opalio petardu na licu mesta....

Izuzetak od toga su "oženjeni" koji su si takvu ženu izabrali sami, niko ih nije tjerao, mogli su si naci drugačiju - dakle snose odgovornost za svoj izbor i svoje postupke! Isto kao onaj češki mladenec i  "velikomučenik" na onom videu što sam vam ga pokazao. Ovo o čemu ti govoriš se prije odnosi na sve te druge slučajeve, kad ti tač zavali aposlutno nepoznata ženska posred Vaclavaka u Pragu ili posred Knez Mihailove u Beogradu.  Oženjeni šta su htjeli to su si i iskoledovali. Ej, koleda, koleda!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...