ГрешниСлуга Написано Септембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2017 Пошто видим да су ови минеји на српском доста преузимани, а нисам написао извор одакле су скинути. Па ако некога интересује ево линк: http://www.novisrbljak.narod.ru/bogosluzb_knjige.html На том сајту имате и остале Богослужбене књиге. Кад је већ отворена тема, занима ме да ли је неко штампао минеје и да ли се код некога у Цркви већ користи ? Георгина је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хаџи Срђан Написано Април 27, 2020 Пријави Подели Написано Април 27, 2020 Христос Васкрсе! Да ли неко има триод цветни на српском. Треба ми за апликације да убацим. Све имам на српском и црквенословенском само ми фали овај триод цветни. Ако има у доц формату ако не може и у пдф-у ако је скениран. Хвала унапред! Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.