Кратос Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 @Снежана ovaj avatar ti je mnogo bolji od one Ane s dva pištolja. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Ја сам заљубљена у орнаменте https://archive.org/details/stylesofornament00speluoft Iulianus је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 пре 4 минута, Кратос рече @Снежана ovaj avatar ti je mnogo bolji od one Ane s dva pištolja. Пушка, пиштољ, нож, цео арсенал....а онда сам схватила да ми је довољан и овај један Iulianus and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 пре 6 минута, Снежана рече Пушка, пиштољ, нож, цео арсенал....а онда сам схватила да ми је довољан и овај један Skromno si čeljade. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Sanja Т., Млађони and Снежана је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Портрет пророка Мухамеда Непознати исламски уметник Sanja Т., Lady Godiva, Млађони and 6 осталих је реаговао/ла на ово 2 6 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 пре 4 минута, Grizzly Adams рече Портрет пророка Мухамеда Čini mi se da ipak postoji negde, u nekim knjigama "starostavnim". Šiitskim, "liberalnijim". Grizzly Adams and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 пре 6 минута, Grizzly Adams рече Портрет пророка Мухамеда Непознати исламски уметник Ovo je ,,alahova ikona,, Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Икар Губелкијан Написано Август 31, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2017 пре 5 часа, Juanito рече Вулин у државничкој посети Фриди. Grizzly Adams, Џуманџи, Sanja Т. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 пре 10 часа, Justin Waters рече Alhambra, degenerativni zamak u Spaniji, nista osim stubova i koje kakvih sara tamo vamo. u j**te ovo bih voleo da posetim! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 пре 9 часа, Снежана рече И Африканци имају "Три грације" Čini mi se da su u filmu Koliba napravili Oca kao Majku i Oca, Sina kao slobodnu Ličnost rođenu od Oca i Svetoga Duha u Azijskoj varijanti i podeli glumaca. Možda su im ova Trojica bili inspiracija. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 Aboriginal pictographs known as Wandjina in the Wunnumurra Gorge, Barnett River, Kimberley, Western Australia https://en.wikipedia.org/wiki/Indigenous_Australian_art MiguelAngel94 and Iulianus је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 Bradshaw rock paintings found in the north-west Kimberley region of Western Australia https://en.wikipedia.org/wiki/Indigenous_Australian_art MiguelAngel94 and Iulianus је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 https://www.pinterest.com/pin/250583166743269739/ Iulianus and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 Прелепа скулптура Љубав, Александра Милова, са Burning man фестивала. http://www.gramunion.com/tagged/Alexander Milov Juanito, Снежана, Paradoksologija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука