AnaLaz Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 Управо сада, АлександраВ рече Ево, играм се Сада сам у лубеница моду Грожђе заглавље, лимета садржај. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 ...ја ћу овако целу ноћ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 пре 3 минута, AnaLaz рече Грожђе заглавље, лимета садржај. Ја сам сада чоколада-лимета Нећу више да коментаришем, угушићу тему, идем да се играм Џуманџи and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 Zaplaviste slovca, moze li to da se menja? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јул 29, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 пре 7 минута, Џуманџи рече Zaplaviste slovca, moze li to da se menja? Наравно... буквално све. Боја позадине, хедера, садржаја... Џуманџи and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 пре 5 минута, Поуке.орг инфо рече Наравно... буквално све. Боја позадине, хедера, садржаја... Vrhunski je! Svaka cast, zaista. Поуке.орг инфо, АлександраВ, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јул 29, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 Управо сада, Џуманџи рече Vrhunski je! Svaka cast, zaista. Много труда, рада и зноја... AnaLaz, Џуманџи, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Limeta lubenica kombinacija je meni fenomenalna volim drecavo АлександраВ and Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 On 27-07-2017 at 11:43, Поуке.орг инфо рече Друга велика надоградња јесте "МОЈ КЛУБ". Од сада можете да направите ваш посебни део сајта са вашом страницом. Ово ће посебно бити интересантно креативним људима или онима који имају нешто посебно да представе на форуму, а да немају адекватан подфорум на сајту. На пример ако се бавите богословљем са одређеним темама можете да направите МОЈ КЛУБ са насловном нпд: Богословље данас... ту постављате теме, питања, одговоре, позивате чланове сајта да се придруже итд... МОЈ КЛУБ може да буде отворен (да је сви виде и читају и да се придружују), јаван ( да је сви виде али да само они који су чланови могу да коментаришу), затворен (само они који су затражили пријем и добили га од оснивача клуба могу да читају и коментаришу) и приватан (само они које и само оснивач групе позове). Испробајте, дајте смислене називе. Moze li pojasnjenje oko ovog "country, address line, city state/region, zip/postal code"? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Kako mi se cini treba kucni broj. samo se salim. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јул 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 1 hour ago, Тања1 рече Moze li pojasnjenje oko ovog "country, address line, city state/region, zip/postal code"? Када се праве званичне групе, ко жели може да упише ове податке. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 @Поуке.орг инфо Ovaj... jel mora baš ovaj serif font? Baš mi je pošteno čudno. Ili da počnem da se navikavam? Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јул 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 47 минута, WiseMan рече @Поуке.орг инфо Ovaj... jel mora baš ovaj serif font? Baš mi je pošteno čudno. Ili da počnem da se navikavam? Почни Iulianus, АлександраВ, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јул 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 @Члан @Члан @Упознавање Основан клуб "Кана Галилејска" ко је заинтересован нека погледа на линку. Клуб је затвореног типа, само за чланове је дозвољено: Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јул 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 @Члан @Члан @Упознавање Основан клуб "Кана Галилејска" ко је заинтересован нека погледа на линку. Клуб је затвореног типа, само за чланове је дозвољено: Џуманџи and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука