Desiderius Erasmus Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 2 минута, Жељко рече Од 2000. до данас, Србија и Срби су Шиптарима на Косову, под притиском запада, признали којешта. Није то само АВ-ова политика, то је политика сваке власти од 5. октобарског преврата на овамо. Kako to misliš, od 2000.? Pa, Milošević je '99. povukao svu vojsku i policiju sa Kosova, čime je faktički priznao da Srbija tamo nema više nikakvu vlast. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 9 минута, Ћириличар рече Није уопште. Ти кажеш да је Косово наше, без обзира колико Албанаца доље има, јер је то наше било одувијек. Не виидм зашто Бошњаци не би рекли да је РС само окупирана територија и да је небитно колико правих Бошњака или Босанаца ту има, јер је Босна само њихова а не српска, ако је таква логика валидна. "Туђи су запосјели наше". А спинују тај историјски нетачан наратив годинама већ. Може то, али кад је Бакир кркне лсд Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Svuda u EU je nedvosmisleno da ne postoji nikakav znak jednakosti izmedju Srbije i Kosova. Za Evropu Kosovo nije srpsko. Sve ostalo je farsa. Predstava o postovanju ljudskih prava i sloboda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 1 минут, Жељко рече Пре тога је Србија имала диктатора али није била окупирана. Молим те разуми разлику. Он је био гомно, али наше. Da, ali je bila pod sankcijama, izolovana, demonizovana i bombardovana žestoko... Ono su, uz izuzetak perioda svetskih ratova, najgore godine ovde u modernoj istoriji. A kad je neko gomno, da li je naše ili tuđe - nema nikakve razlike, ništa mi naše nije mirišljavije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 2 минута, Desiderius Erasmus рече Kako to misliš, od 2000.? Pa, Milošević je '99. povukao svu vojsku i policiju sa Kosova, čime je faktički priznao da Srbija tamo nema više nikakvu vlast. Војно-технички споразум са НАТО садржи одреднице по којима се то баш не може тако тумачити. На крају он није потписао капитулацију са НАТО, као Јапански цар на крају Другог светског, него војно-технички споразум. Званично и правно Србија није изгубила ни рат ни Косово за време Милошевића, већ променом власти у Србији, која је под притиском запада пристајала на компромисе на штету Србије. Ваљда је свима познато да ми по резолуцији 1244 имамо право да вратимо део полиције и војске на Косово. Моје питање овде на ову тему гласи: Ко је укинуо резолуцију 1244? Кад је укинута? И ако је укинута што би се ми онда било чега придржавали из тог споразума? Ignjatije, Вилер Текс and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 1 минут, Жељко рече На крају он није потписао капитулацију са НАТО, као Јапански цар на крају Другог светског, него војно-технички споразум. Kumanovski sporazum je itekako bila kapitulacija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 1 минут, Аурор рече Da, ali je bila pod sankcijama, izolovana, demonizovana i bombardovana žestoko... Ono su, uz izuzetak perioda svetskih ratova, najgore godine ovde u modernoj istoriji. A kad je neko gomno, da li je naše ili tuđe - nema nikakve razlike, ništa mi naše nije mirišljavije. Ако је тако онда да ставимо Хашима Тачија за председника Србије? АлександраВ, Ignjatije and елТорнеро је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 14 минута, Жељко рече Да се није герила можда из шуме преселила на интернет? И може ли се тако одупрети окупатору? Какав си ти један, пречанин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 1 минут, Жељко рече Моје питање овде на ову тему гласи: Ко је укинуо резолуцију 1244? Кад је укинута? И ако је укинута што би се ми онда било чега придржавали из тог споразума? Zato što nismo u poziciji da se ne pridržavamo. Koncept sa kojim se ima mnogo teškoća ovde... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 1 минут, Аурор рече Kumanovski sporazum je itekako bila kapitulacija. Званично није. Говорим о формалном тумачењу споразума а не о субјективном националном доживљају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 2 минута, Жељко рече Ако је тако онда да ставимо Хашима Тачија за председника Србије? Pa već ga imamo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Управо сада, Аурор рече Zato što nismo u poziciji da se ne pridržavamo. Koncept sa kojim se ima mnogo teškoća ovde... Не. Него смо после изиграни од запада уз сагласност сопствених власти. Све што чини данас АВ пре њега су чинили сви до Слобе. Па и сам Слоба на крају. Вилер Текс and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 1 минут, Жељко рече Званично није. Говорим о формалном тумачењу споразума а не о субјективном националном доживљају. Pa nije to moj subjektivni doživljaj uopšte... Ako nemaš svoju vojsku i policiju na nekoj teritoriji, to znači da nad njom nemaš suverenitet i da tvoji zakoni tamo ne važe, zato što ne mogu da budu sprovedeni. Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Него, није ствар у томе шта ће Ав урадити, то је ваљда свима јасно. Него шта ћемо ми урадити. Да ли ће ико од нас са форума изаћи на улицу, макар и са неким приручним транспарентом, и побунити се против ових потеза АВ-а? Ето, макар толико. Или ћемо сви као за време Слобе кад је пала Крајина седети својим кућама и говорити да нас се то не тиче. Јер ако нас се не тиче, онда је АВ са овом политиком заиста у праву. Ignjatije, ana čarnojević, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 2 минута, Жељко рече Не. Него смо после изиграни од запада уз сагласност сопствених власти. Све што чини данас АВ пре њега су чинили сви до Слобе. Па и сам Слоба на крају. "Izigrani"? Oni da su hteli, mogli su celu Srbiju da okupiraju, kao 1941. I to je bila mogućnost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука