елТорнеро Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 6 минута, АлександраВ рече Нажалост, ово није само снс ботовање, одавно многи (да не кажем већина, нарочито млади људи), у Србији овако мисле. Пар пута сам била запањена када сам чула неке разговоре, колико се Косово и Метохија не само не доживљавају као наша земља, већ се доживљавају као некакав карцином који би требало што пре одстранити, како би остатак Србије могао да "иде даље", не знам само где је то "даље". А када читамо о ливењу телета, у очекивању повратка Мојсеја, чини нам се то као бајка. Ми смо Израиљ који тумара по пустињи, Боже, врати нам Мојсеја! Баба and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Да се не лажемо одавно је позната чињеница да је СНС створен да одради оно што ДС није смео или да је урадио добили би вешање на Теразијама од истих који то сад намеравају да ураде. Запад је лукав, подмирио је све причом да бивши радикали, националисти, четници долазе на власт и да се ту престаје са угрожавањем националних интереса наше земље. А у ствари они су ту само да задају последњи и коначни ударац. Верујем и да је сва ова прича око курира и сличних ствари само да притегну и јаче стегну уже Вучићу да би га присетили ко су они и за шта је он доведен на власт и зато ме не чуди кад увек после удара преко медија који му нису лојални он излази у јавност са још већим додворавањем западу и Америци. Оно што је де факто, то јесте да уколико Србија призна Косово и потпише то је за век вјекова, ако макар то Косово признале све земље ове планете осим нас дотле има наде да ће кроз 50,100,500 година Косово бити враћено под окриље Србије. БанеЛ, "Tamo daleko", Вилер Текс and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 12 минута, АлександраВ рече колико се Косово и Метохија не само не доживљавају као наша земља, већ се доживљавају као некакав карцином који би требало што пре одстранити, како би остатак Србије могао да "иде даље", не знам само где је то "даље". Udba. БанеЛ and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 4 часа, RYLAH рече Занимљиво је видети снс ботовање испод овог текста. Сви су у фазону да је то ионако одавно изгубљено, да се мора гледати напред, да се Србима обезбеди аутономија, а ми да идемо ка ЕУ. Шта ти је, то су обични грађани и посетиоци овог портала који само изражавају снажну подршку одлучној политици нашег председника.... Цитат Bravo predsednice! Priznati Kosovo odmah i uci u EU i NATO. Dosovci nisu imali hrabrosti, lagali su 12 godina gradjane da je ' Kosovo Srbija'. Nas narod je dosta propatio zbog nekoliko hiljada Srba sa Kosova, onih iz Krajine i BiH, ne misleci na sebe. Vecina clanova i simpatizera SNS-a, narocito penzionera razmislja kao predsednik i zelimo u EU zarad buducnosti nase dece. Ovo je drzavničko razmisljanje, puna podrska predsedniku Vucicu. (penzioner, 24. jul 2017 09:40) Preporučujem (+729) Ne preporučujem (-582) "Већина пензионера је за улазак у ЕУ..." БанеЛ, АлександраВ, Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 2 минута, GeniusAtWork рече Цитат Bravo predsednice! Priznati Kosovo odmah i uci u EU i NATO. Dosovci nisu imali hrabrosti, lagali su 12 godina gradjane da je ' Kosovo Srbija'. Nas narod je dosta propatio zbog nekoliko hiljada Srba sa Kosova, onih iz Krajine i BiH, ne misleci na sebe. Vecina clanova i simpatizera SNS-a, narocito penzionera razmislja kao predsednik i zelimo u EU zarad buducnosti nase dece. Ovo je drzavničko razmisljanje, puna podrska predsedniku Vucicu. (penzioner, 24. jul 2017 09:40) Не, али стварно, ово је озбиљна болест, написати овако нешто. Није проблем само што је написано, него што људи стварно тако и мисле. Ено, на клупицама предвече, по блоковима, седе ти пензионери, хвалоспевају о Вучићу, осмехују се разнежени помињући његово име, а о неистомишљеницима галаме са толико мржње да је то јадно видети. Ја стварно понекад помислим да они у некој закривљености својих идеолошких окоштавања кроз која су старили, виде Тита и Милошевића у овом несрећнику. Phoebe, "Tamo daleko", БанеЛ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Мене највише брине апатија народа, једна општа незаинтересованост и отуђеност. Народ је толико заокупљен својим бригама, да о оваквим стварима не може ни да размишља. Замазано нам испред очију, па не видимо даље од носа, што рече један афористичар. Грло нам се стегло, тешко је повисити и глас. Шта је рекао владика Атанасије 2008 ? "Ако те заборавим Косово, Јерусалиме мој, нека ме заборави десница моја." елТорнеро, Вилер Текс, Драшко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 2 часа, RYLAH рече Занимљиво је видети снс ботовање испод овог текста. Сви су у фазону да је то ионако одавно изгубљено, да се мора гледати напред, да се Србима обезбеди аутономија, а ми да идемо ка ЕУ. Власт чини чуда Само ми је фасцинантно како је успјео ово саставити довољно амбивалентно, иако је јавна тајна куда ово води. Мајстор пре 1 сат, АлександраВ рече Нажалост, ово није само снс ботовање, одавно многи (да не кажем већина, нарочито млади људи), у Србији овако мисле. Пар пута сам била запањена када сам чула неке разговоре, колико се Косово и Метохија не само не доживљавају као наша земља, већ се доживљавају као некакав карцином који би требало што пре одстранити, како би остатак Србије могао да "иде даље", не знам само где је то "даље". Јевропа. Ето куд. Додуше, који је противаргумент на то? Шта да се каже како би се људи убиједили да се не одустаје од Косова и да је то и даље наше? Онда, у ком је смислу "наше"? Проблем је што су "реалности на терену" ( колико год спиноване и чињенично недоречене ) реалнијег изгледа неголи "Косово је наше, иако нас тамо више скоро да нема" Подсјећа ме све на мог оца кда је причао о Сарајеву, гдје је студирао. "Био је то наш град, али сада то није више тај исти град. Нема раје.". Је ли Косово исто као што је било? Има ли раје? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 A mene brine udba. Ovi koji pobudjuju narod na sve je vec ionako izgubljeno bolje da to vucic preda u ruke albancima, pa posle da mudrom i diplomatskom politikom vrati, ce biti isti oni koji ce posle predaje narodu na kicmu se navaliti i traziti rat protiv albanaca do istrebljenja a ko ne podrzi rat taj ce biti veleizdajnik. АлександраВ, RYLAH and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 1 сат, МилошБГ рече Да се не лажемо одавно је позната чињеница да је СНС створен да одради оно што ДС није смео или да је урадио добили би вешање на Теразијама од истих који то сад намеравају да ураде. Запад је лукав, подмирио је све причом да бивши радикали, националисти, четници долазе на власт и да се ту престаје са угрожавањем националних интереса наше земље. А у ствари они су ту само да задају последњи и коначни ударац. Само Никсон иде у Кину... пре 1 сат, МилошБГ рече Оно што је де факто, то јесте да уколико Србија призна Косово и потпише то је за век вјекова, ако макар то Косово признале све земље ове планете осим нас дотле има наде да ће кроз 50,100,500 година Косово бити враћено под окриље Србије. Мимо тих могућих дугорочних посљедица, постоје и могуће тренутне посљедице у Војводини и у Санџаку. Ситуација би се погоршала и у БиХ, јер би РС била много ближа независности, макар што се тиче генералног сентимента становништва ( а ионако је стање такво да би сутра преко 80%-90% гласало за отцијепљење, као што је претпостављам случај са Бошњацима у Санџаку ). А опет, Косово се не може вратити Србији ако на Косову не живе и не владају Срби. То је, по мени, заправо једина битна ствар - признали Косово или не. Чак и да га признамо, па се деси за вијек-два да неким чудом Срби постану поново становништво Косова - довољно је да гласају о присаједињењу и готова ствар. Но, са треће стране, да ли је могуће да Албанци пожеле да се врате у Србију? Јако тешко, скоро па немогуће како изгледа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 1 сат, АлександраВ рече Не, али стварно, ово је озбиљна болест, написати овако нешто. Није проблем само што је написано, него што људи стварно тако и мисле. Ено, на клупицама предвече, по блоковима, седе ти пензионери, хвалоспевају о Вучићу, осмехују се разнежени помињући његово име, а о неистомишљеницима галаме са толико мржње да је то јадно видети. Ја стварно понекад помислим да они у некој закривљености својих идеолошких окоштавања кроз која су старили, виде Тита и Милошевића у овом несрећнику. И нека им је скинуо пемзије АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 9 минута, Ћириличар рече Но, са треће стране, да ли је могуће да Албанци пожеле да се врате у Србију? Јако тешко, скоро па немогуће како изгледа. Па видиш да и Срби беже из Србије... Као што рекох сто пута - треба направити богату и просперитетну земљу, а не бавити се залудним стварима. Аурор and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Kosovo je ratom izgubljeno i ratom se jedinom može vratiti.Sve ostalo je mlaćenje prazne slame.ovo što picousti lelemoodi o prljavim kompromisima hladnoga srceta i vrele glave od razmišljanja je ustvari priča mi damo šiptariji KiM a mi idemo u jevropu,znači prljavi kompromis prodaje vere za večeru,tj mrvice sa stola EU gospodara za srpske pse koji su toliko zaslepljeni i ispranog mozga od 17 godina ispiranja sa bezalternativnom EU da im i mrva sa tog krvavog i prokletog stola izgleda kao vekna leba. Баба, Ignjatije and елТорнеро је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 59 минута, АлександраВ рече Ја стварно понекад помислим да они у некој закривљености својих идеолошких окоштавања кроз која су старили, виде Тита и Милошевића у овом несрећнику. Па нормално. Одрасли су, живели и остарели у ауторитарним режимима у којима Вође одлучују о свему. Песница о сто и крај приче. Не знају за било шта друго. И пошто су навикли да Вођа треба да их вуче кроз живот а да они само треба да слушају и све ће бити бајно и красно, сад ЕУ замишљају као нову СФРЈ где ће шаком и капом неко да нам дели паре само зато што смо ушли тамо. Докле год следимо Вођу, нормално. Јанко, АлександраВ, RYLAH and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 6 минута, Кратос рече Kosovo je ratom izgubljeno i ratom se jedinom može vratiti Znaš li ti da je ova parola neumesna ma sa koje tačke joj prilazio? A još ako tako počneš rečenicu u kojoj daješ neke ideje za rešavanje problema, onda si već krenuo da režeš vrat vasceloj srbiji. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Drugo ako se već dozvoljava neka vrsta javne rasprave o problemu južne srpske pokrajine, onda treba dati izričito saopštenje da rat kao opcija ne sme i ne može biti predmet rasprave niti biti tema u eventualnom osluškivanju javnog mnjenja. Borbena gotovost i sposobnost srbije na odbranu zemlje, moral njenih profesionalnih vojnika i spremnost ili nespremnost da se broj profesionalnih vojnika povećava ili smanjuje ne sme ni u kom slučaju postati predmet javne rasprave. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука