Princess Bella Написано Јул 23, 2017 Пријави Подели Написано Јул 23, 2017 1 hour ago, Матусал рече Ју, грех је оставити ову младу даму саму у селу!..... Nisam ja tema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јул 23, 2017 Пријави Подели Написано Јул 23, 2017 пре 28 минута, Princess Bella рече Nisam ja tema. Ups onda u sljivik i kupi sljive i ja sam bio juce kod mog popa sljiviku da skupljam, doduse vise vikendica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Јул 23, 2017 Пријави Подели Написано Јул 23, 2017 пре 4 часа, Драгана Милошевић рече Ел Торнеро, да ли спроводиш у дело ово што си написао? Или си јак само на речима? Устајем мртав, онда васкрсавам и радим до касно, па опет лежем мртав. Вежбам умирање, јер то је једина извесност. Нисам јак, не знам где си то нашла.? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Јул 23, 2017 Пријави Подели Написано Јул 23, 2017 пре 4 часа, Матусал рече Ups onda u sljivik i kupi sljive i ja sam bio juce kod mog popa sljiviku da skupljam, doduse vise vikendica. Kupila sam juce ceo dan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јул 23, 2017 Пријави Подели Написано Јул 23, 2017 1 hour ago, Princess Bella рече Kupila sam juce ceo dan. Свака част Princess Bella је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 7 часа, Матусал рече Свака част Dostigla sam nirvanu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 @Princess Bella Нису лоше родиле ове џанарике. Код нас нема ни за јело. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 Nisu za jelo, vec za rakiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 On 7/22/2017 at 3:53, елТорнеро рече On 7/21/2017 at 17:16, Princess Bella рече Ili- zlo na usta ne ulazi. Да, следујући којечему " рекла нам бабине бабе баба" удаљавамо се од практичног Хришћанства, сви, од Синода до последњег лаика. Неразумевање сопствене вере је продрло у све поре црквеног живота, заборавили смо да нас спасавају дела. Рођени моји, ми смо постали теоретичари живота, нико не брани умовање, али оно које нас води у живот, практичан живот. Теорија и обреди су потребни, до неопходности, али они неће умилостивити Бога да нас спасе, Бог очекује плод. Теорија и обреди су ослонац да би се ходало, напред, а не да би им се дивили седећи. Без послушања, смирења, праштања, у љубави, нико неће бити спасен, а то су дисциплине које се вежбају. Литургија, пост, молитва, богословље су ту да би нас окрепили на путу и помогли нам да будемо бољи. Јесмо ли бољи? Прашташ ли свима, све? Следујеш ли за добром поуком, сваком? Настојиш ји да не знаш горега од себе, никога? А љубав, где је љубав, па у ово троје изнад, у томе и јесте Љубав. Праштајте, чак и себи, чак и мени, јер ако шта не опростимо заправо нисмо опростили Ономе Који прашта свима. Nedostatak ljubavi je pocetak padanja ili otpadanja od Darodavca te I takve Ljubavi. Prastanje u ljubavi za mnoge je misaona imenica. Kako "nametnuti" drugome spasonosnu disciplinu osim davanjem licnim primerom? елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Јул 24, 2017 Пријави Подели Написано Јул 24, 2017 пре 1 минут, "Tamo daleko" рече Kako "nametnuti" drugome spasonosnu disciplinu osim davanjem licnim primerom? Упита, и одговори. "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука