Jump to content

Традиционална Западна уметност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 часа, Аурор рече

Kako je zvezdana noć izgledala Vinsentu:

Кад га већ помињеш, иронија је што је он био "дегенерична уметност" у своје време.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Zapravo je najverovatnije izlgedala ovako:

night-trees-stars.jpg

ali nije vazno kako je izlgedala, vazno je samo kako je on video... al gde ja tebi da objasnim taj koncept.

Inace ova fotka sto si postavio je toliki kiceraj da bi sam Gog verovatno bljucnuo malo u usta da je video sa cime ga poredis :D

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Аурор рече

Kako je zvezdana noć izgledala Vinsentu:

iDdWH_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fid

Ком Винсенту?

Ја се не разумем у сликарство, тако да сам гуглао. И гугл каже да је ово ”Звездана ноћ” од ван Гога:

QJrzSs4.jpg

http://www.vangoghgallery.com/painting/starry-night.html

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Inace ova fotka sto si postavio je toliki kiceraj da bi sam Gog verovatno bljucnuo malo u usta da je video sa cime ga poredis :D

Што сам старији, све више ценим импресију аутора, или неки његов став кад успем да провалим.

Дудук сам за уметност у суштини, ал кад провалим тај лични печат, и ако је то нешто упечатљиво, много добро.

Сви знају да сликају хиперреалистички, и сви могу да науче технику, ал не могу сви да пренесу емоцију или поруку, а само ретки генијалци могу да скроз помере дотадашње поимање у одређеној уметности.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Што сам старији, све више ценим импресију аутора, или неки његов став кад успем да провалим.

Дудук сам за уметност у суштини, ал кад провалим тај лични печат, и ако је то нешто упечатљиво, много добро.

Сви знају да сликају хиперреалистички, и сви могу да науче технику, ал не могу сви да пренесу емоцију или поруку, а само ретки генијалци могу да скроз помере дотадашње поимање у одређеној уметности.

Umetnosti pristupaj na isti nacin na koji se trudis da pristupis bogu... samo iskreno, licno i bez foliranja. Ne treba na silu traziti "nesto" ako tog"neceg" za tebe tamo nema... pa makar svi kriticari ovog unerzuma govorili kako se radi o nesagledivom remek delu.

Niko nije duduk za umetnost. Ljudi su samo duduci za sebe.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Ком Винсенту?

Ја се не разумем у сликарство, тако да сам гуглао. И гугл каже да је ово ”Звездана ноћ” од ван Гога:

QJrzSs4.jpg

http://www.vangoghgallery.com/painting/starry-night.html

Zapravo ju je naslikao sa prozora svoje bolnice u Saint-Paul-de-Mausole, tokom psihoticne epizode.

Usput je i predstavio jedan od najslozenijih fenomena u fizici, vezano za dinamiku fluida:

Подели на овим сајтовима

Inace, otkrio sam da imam istu omiljenu pesmu kao Tupak :)

gangsta rapper Tupac Shakur loved it so much that, after he was fatally wounded in a drive-by shooting in 1996, his girlfriend slipped it into the tape deck beside his hospital bed to ensure it was the last thing he heard.

http://www.telegraph.co.uk/culture/music/rockandpopfeatures/7264618/Don-McLean-interview-Why-I-had-to-write-Vincent.html

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Аурор рече

Zapravo ju je naslikao sa prozora svoje bolnice u Saint-Paul-de-Mausole, tokom psihoticne epizode.

Usput je i predstavio jedan od najslozenijih fenomena u fizici, vezano za dinamiku fluida:

Je l mislis da su narkotici/poremecena stanja svesti vazan deo u kreiranju umetnosti? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Аурор рече

Ne.

Ne slazemo se ali me zanimalo tvoje misljenje. :)

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Млађони рече

Je l mislis da su narkotici/poremecena stanja svesti vazan deo u kreiranju umetnosti? 

Ne!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Ne!

Au, od tebe ovo nisam ocekivao. :)
Eto i ti i auror da se slozite u necemu da ne kvarimo momenat :P 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...