Jump to content

Jordan Peterson - profesor na fronti kulturološkog rata

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 1 month later...

Svjetski bestseler '12 pravila za život' dr. Jordana Petersona od sada i na hrvatskom | Bitno.net https://www.bitno.net/kultura/knjige/svjetski-bestseler-12-pravila-za-zivot-dr-jordana-petersona-od-sada-i-na-hrvatskom/#.W-6uVZYABgM.whatsapp

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
пре 13 минута, Branka62 рече

Auuu, prestravih se - Žižek, na ovoj slici, isti moj muž:)

Ма Сласлој Жлижлек је дворска луда. Али му је соба чиста :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

U tudjem krevetu :)

• Радостан 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Шта мислиш да је овде покушао?

Ne znam šta tačno pokušava ovim lupetanjem ali znam da lupeta... Holokaust nije nastao kao OCD jednog čoveka koji se proširio sa pacova i insekata na ljude... znamo šta je Hitler i šta su ostali nacisti mislili o Jevrejima, Slovenima i Romima i pre nego što su počeli da ulepšavaju fabrike... pominjanje Zyklon B u tom kontekstu je takođe glupo jer znamo da ta ideja nije došla "odozgo", već odozdo - jedan kapetan u Aušvicu je smislio da tako može da efikasnije vrši naredbu koju je i pre toga imao - da ubija zatvorenike.

A pominjanje nedaća koje su Nemačka i Hitler imali pre WW2 nije lupetanje, ali je omiljeni narativ određenih grupa...

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...